0 oy
729 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (31 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar bebegimin yanaklarinda poturcukler vardi küçük yuvarlak şeklinde dr gittik fito krem verdi onu kullaniyorum 3 gündür yüzü kizariyor boyle yayılıyor gittikçe şuan tek bir yanağında var uyuduğunda biraz normale dönüyor bilen var mi yardım edin 

3 Cevaplar

0 oy
(157 puan) tarafından
Sivilce gibimiydi benimde oğlumun poposunda olmuştu alerji dedi iki tane krm verdi kaşıntıya fln iyi geliyor geçti şimdi çok az kaldı alerji olabilir deterjan dan fln
(31 puan) tarafından
Sivilce gibi degil suan sadece kızarıklık var
-Reklam-
0 oy
(3,309 puan) tarafından

Alerji benimkinin de tek bir tarafinda yanağında kızarıklık olurdu. Meğersem salatalık alerji yapmış. Böyle olmuştu pütürlü kızarık. 

image

(157 puan) tarafından
Aynısı benimde oğlumun poposunda oldu doktor iki tane krm verdi çok iyi oldu geçti sağlık ocağına gittim ben
(31 puan) tarafından
Bizimki pütürlü değil nemlendirici kullaniyordum la roche o yapmış olabilir mi acaba
(3,309 puan) tarafından
Tunanin annesi ben krem falan kullanmadim gecti 4 günde alerji diye düşünmemiştim o zamanlar dişi kaşınıyor diye eline tutusturmustum salatalik o yapmis megersem.
Nur61yse  valla bilemicem yapabilir mi benimkinin salatalik alerjisinden sonra hersey alerji yapabilir gozuyle bakiyorum
(157 puan) tarafından
Olabilir yan etkileri yazmıyomu
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Cocuk doktoruna mi gittn cnm o bisey demedi mi
(31 puan) tarafından
Sali günü cildiyeye gittik krem verdi fito diye bide nemlendirici önerdi la roche ondan aldim sürdüm nemlendiriciden supheleniyorum
(5 puan) tarafından
Geçmiş olsun Benim bebeğiminde vücudu böyle oldu ne çıktı acaba alerji mi ?

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 314 göst.
21 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel11 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 318 göst.
20 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 3bebeanasi (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 279 göst.
0 oy
1 cevap 233 göst.

Kategoriler

1,477,591 soru

24,185,726 cevap

336,604 kullanıcı

...