0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından
Giriş kata taşınali daha sık silmeye başladım ben hoşuma gidiyor:) iki odada balkon var balkonu yıkarken herşeyi yapıyorum genelde cam vs 

Dünde yatak odası ve salonu sildim 

5ay olacak snrm taşınali 5 6kez silmişimdir :)) tertemizler zaten hemen kolay oluyor silmesi bu yuZden tozu hemen aliorm 

11 Cevaplar

+2 oy
(9,920 puan) tarafından
Bı kac yılda bır sılıyorum :D
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Senede 2 defa siliyorum :D

0 oy
tarafından

Keyfim ne zaman isterse ana illa ki âyda 1 silmiş olurum 

0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kışın ayda bir kar yağmurlar da hicc yazın her hafta
0 oy
(874 puan) tarafından
Canım ne zaman isterse 2 haftaya bir mesela
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Rizedeyim hep yağmur silsem de kirli silmesem de  haftada bir tozunu alıyorum dip bucak sadece perdeleri yıkarken siliyorum 
0 oy
tarafından

Ay evin işi bitti cam kaldı heleki cam balkon korkulu rüyam sırf silmemek için yıkayıp cekcekle çektim olmuştu :D hatta hiç kullanılmamış viledayala :D ama tabi elle sildigim kadar temiz olmuyor en son 3 ay önce falan silmiştim hala duruyor valla camlarida ben yaz temizliği yapana kadar silmem salonun camın onune sürekli kuş pisliyo en üst kat olduğu için ay cikmiyoda bı şöyle yağmur yaş olsun kazir silerim orayı yoksa salonun varlığını bile unutuyorum hiç girmiyorum çünkü ama camlar pek ugrasmam ben hatta balkona bile çıkmak istemiyorum soğuk diye evin içi 25 derece olmasına rağmen üşüyorum ben 

0 oy
(6,973 puan) tarafından
Ne zaman gozume batarsa o zaman, temiz durursa dokunmam evin isini zor yapiyorum:D
0 oy
(54,014 puan) tarafından
artik iyice kirleniyo o zaman siliyorum ☺️
0 oy
tarafından
3 ayda bir felan ama benim çerçeveler ahşap cok zorlanıyorum 3 ayı da geçtigi oluyor boyaları dökülüyor üstelik çok da büyük camlar. Genelde perde yıkayacaģim zaman silerim
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Bayramdan bayrama :) 
(3,757 puan) tarafından
İyimis :))♥️

Ben elime alırım ıslak mendil i bezi silerim cnm demirleri vs kolay oluyor zaten bide diğer odalarda balkonda olunca oturrken bile silerim zaten orayı sıl sonra burayı sil derken birşey klmior zmnla
(1,015 puan) tarafından
Kız bebek den sonra tuvalete zor gdıyorum  ben ne camı allasen :) benım camların kepenkleri var kapatıverıyorum oh mis :) senin bebiş buyuk mu yoksa boyle deli gbi temızlık yapıon:)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 885 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,173 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 73 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Besteninannesi (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 378 göst.