0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde (6,679 puan) tarafından

Yaşadigim mahellemizee 6şehit geldi daha 40 gun bile gecmemişken dun akşam  her kes yil başi kutladi havai fişekler atildi :(( şehit annesi aglarken, şehit çocugu aglarken diyerleri yilbaşi kutladi..dun o fişekler atilirken o kadar ağladimkii birde kendimi o şehit ailelerinin yerine koydum :( bazilarinda gercekden vicdan yokmuş..utanma yokmuş:'(nasil bir millet olduk ya biz yaa nasil bakariz o ailelerin yuzune (( 

10 Cevaplar

+3 oy
tarafından
düzenlendi
Çünkü ateş sadece düştüğü yeri yakıyor maalesef artik
(6,679 puan) tarafından
Evet malesef :((
-Reklam-
0 oy
(577 puan) tarafından
Haklısın canım ben olsam asla yapmazdım yapmadim da ama herkezin kendi düşüncesi boşver Allah ıslah etsin rabbim haya bilen kullardan etsin
(6,679 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayir etsin :(
0 oy
tarafından
Ateş düştüğü yeri yakar altı boş bir cümle değil bizlerde öyle en sevdiklerimizi veriyoruz kara toprağa aradan bir kaç ay geçiyor düğün dernek oluyor mesela oynuyoruz değilmi 
(6,679 puan) tarafından
Uzulmesek bile o ailelere saygi duymak zorundayiz..
0 oy
(1,452 puan) tarafından
Hiç kimse empati yapmaz olmuş artık bi kendilerini onların yerine koysalar allah akıl fikir versin 
(6,679 puan) tarafından
Yilbaşinin ulkemizde kutlanmamasi yasagi koyuldugu halde kutlayanlar eminimki 1ay once savaşa gitmemek icin saklanan o korkaklardir ..
0 oy
tarafından
O soysuzları  korumak için onlar rahat rahat sıcak yataklarında uyusunlar diye şehit olduklarını bilmek gerçekten içimi yakıyor benimde eşim abim kuzenim kaynım  asker bazen düşünüyorum  da yaptikları mesleğe  saygı bile duyan yok
(6,679 puan) tarafından
En cokda ona uzuluyorum yaa canlarini bizimcin feda etdiler onlar :( ama kimsenin umrunda deyil
0 oy
(552 puan) tarafından
Benim eşim askeri personel lojmanda oturuyoruz bizim binadan da şehit çıktı ve dün gece binanın önüne imam ve hoporler getirdiler yasin filan okundu bizde camlarda dinledik çok güzeldi ateş düştüğü yeri yakıyor millet yılbaşı için gün sayiyo biz eşimiz goreve gidince şu 3 günde sağ salim gecseydi diye gurbet elde 1 aylık bebeğimizle yol gözlüyoruz peki neden bazı insanların keyfi yerinde olsun diye benim senin gibiler bilir cnm acının ne demek olduğunu :(
(6,679 puan) tarafından
benim esimde bu yil 3cu yil polis ve 2yildir yilbaşilarinda 31aralik sabah gidiyo 1ocak gece geliyo millet sabahlara kadar eyleniyo eşimgibilerde malesef onlarin tehlikesizliyini koruyo ..ben ve çocuklarimsa eşimin yolunu bekliyoruz..her yil boyle malesef :( hic diyilse bu yil kutlamasaydilar kaşki 3000bin şehiti olan ulkeye yakişmaz yilbaşi kutlamakk..
Bi video cikti karşima şehit annesi mezarlikta aglarken gokyuzunde fişekler atiliyo :((
0 oy
tarafından
Bizim mahallede birivefat edince annem televizyonu bile açtırmıyordu bize  bu vatan için şehit olan askere minnet duygusu olur insanda ama saygı yok kimsenin eşi dostu akrabası olmayınca saygıda duymuyorlar cokkkk yazikkkkk ne için can veriyor onlar kimin için 
(6,679 puan) tarafından
rabbim sonumuzu hayir etsin :((
0 oy
tarafından
Dısarıdan olan 2 gun uzukurkwn ıcerı de olanın ıcı yanıyor ama nafile ates dustugu yerı yakıyor canım 
(6,679 puan) tarafından
Uzulsunler demiyorum ki hic diyilse saygi duyulsun ya??
Bide utanmadan çocuk istiyo diye fisek atiyoruz dedi birisi .peki ya o şehitlerin çocugu nolucak?
tarafından
Yok canim onların umrunda degıl ne olursa olsun kafasındalar
0 oy
tarafından
Çığ altında kalan şehitlerden mi bahsediyorsunuz
(6,679 puan) tarafından
Yok canim savaş olmuşdu 3000bin şehitimiz var
tarafından
Türkiye de sandım cnm Azeri ŞehitlerimiZden bahsediyorsun sanırım.Allah cennet eylesin mekanlarını.
(6,679 puan) tarafından
Sagol kuzum aminnn
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Rezillikten başka birşey değil. Neyi kutluyorsun yitip giden canlarımı, Allahın verdiği felaketlerimi. Ahmak insanlar .
(6,679 puan) tarafından
Diyecek soz bulamiyorum :((

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,651 soru

24,186,700 cevap

336,680 kullanıcı

...