Kızlar ben böyle yaşamak istemiyorum ya eşim ne güzel arayı düzeltmek için cips kola abur cubur almış gelmiş banada iyi davranıyordu 6 da falan kbaba aradı çocuğu getir diye olmaz falan dedim İsrar etti neyse kırmayın dedim gönderdim 8 de falan eşim geldi hadi ara da getirsinler dedim tamam dedi aradı görümcem kapıya geldi babam yollamiyor dedi bidaha göndermeyecekmiş de dedim tamam dedi gitti eşimde biraz birlikte kalalım dedi bende tamam dedim neyse 10 a kadar güzeldi konuştuk ettik mutluydu kahkaha falan atıyorduk o derece kızımıda aldık bu arada sabah hiç bagirmiyor şey yapmıyordu ordan bı geldi çığlık atmaya bağırmaya başlamış naptilarsa çocuğa neyse bebek bu 8 Aylık tam taklit zamanı kendi kendine bağırıp oyun oynuyor du çıngıraklı yılan aradı yine bozdu herşeyi eşime bişey söyledi ondan sonra beni istemiş o çocuğa baksanıza yazık kaç saattir ağlıyor diyor ağlamıyor oyun oynuyor diye tersledim kapattım eşim ne surat asiyorsun bişey demedi nazar degmistir diyo dedi bende ne nazar degmistir diyo dedim bakmiyormusuz çocuğa agliyormus dedim bidaha gondermiycem huyu değişip geliyor dedim saçmalama başlama yine diye bağırıp çağırıp gitti başka odaya uyudu
1,487,107 soru
24,310,929 cevap
344,730 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın