0 oy
1,041 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Mutlu huzurlu bereketli sağlıklı geceler hanımlar.  

Biz bugün eşimle laf dalaşına girdik.   Geçen. Havlularla ilgili pay yapıştım.  Bilen vardır. Bugün. Alalım diye baktık ama bana pahalı geldi. Almadım.  Evdekilere idare et dedim oda bana çok cimrisin dedi. Kızdı almadım diye bende abarttım kızdım ikimizde küstük birbirimize oda gitmiş bana tencere takımı almış. Bende insan çarşıdan gelirken çiçek alır gelir dedim yine küsüştük. Tencerem fazlasıyla var zaten 

Hakkını yiyemem ama 2 sene bitecek 1 tane gül aldıramadim yüzsuzluk yaptım istedim yine almadı 

Aldığı takım bu 

image

21 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Ben de esime bi turlu cicek aldiramiyorum ya pasta alir kiyafet alir ne istersem alir ama solup gidecek seye para vermem der 
tarafından
Aynen tek değilmişim sevindim
-Reklam-
+11 oy
(5,931 puan) tarafından

Kız bence sende a normallik var :D

(218 puan) tarafından
Artılandınn
(5,931 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm ❤️❤️☺️☺️
+1 oy
tarafından

Buldun bunama sende:Dgul dedigin neymis kuruyup gidicek bu ömürlük yika yika kullan hem adam sana al demis almamissin ustune bide hediye alip gelmis sanki anormal olan sensin gibi:ermm:

tarafından
Al dediği havlunun tanesi 75 liraydı duştan sonra 5 dkk kullaniyorsun evdekilerle idare etsin bide 4.   5 tane al dedi
tarafından
Markamiydi havlular niye o kadar pahali
+1 oy
(1,241 puan) tarafından

Valla kusura bakma canım da ikinizde birbirinizden anormalsiniz bence:ermm:

tarafından
Evit.   Valla öyle
0 oy
tarafından
Benim ki tartışalım ertesi gün çiçek kapıda olurdu ama ben çiçeği dalında seviyorum söyleye söyleye aldırmıyorum artık. Kaç tane çiçek attım sayısız kuruyunca dökülüyor ben de sinir oluyorum atıyorum 
tarafından
Aynen canım bizim de öyle de hamilelerin canı çekmesin diye yemek detayına girmedim :)
tarafından
Ben kuruyan kullerden süs yapıyorum evlenmeden önce kardeşimle annemin güllerini yolar yolar yapardık. Onun jeli oluyor
tarafından
Süsle de uğraşamam kuzum ya eninde sonunda atıyorum eşimi de buna ikna ettim şükür
tarafından
Ben bir tek söz çiçeğini saklıyorum özel fanus aldım onundisinda çok aldı da kuruyunca atıyorum bir tek sözde ki daha anlamlı ve meşakkatli geçirmiştik kıyamadım
tarafından
Ben uğraşmayı severim
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Olsun canım. Ne güzel düşünmüş yine de gönlünü almak istemiş. Ummadığın an da çiçek de alır.
tarafından
Almaz herşeyi işte çiçek isteme der bı günü zitlaştım ya çiçek alacan ya yüzük dedim.  50 lira verip çiçek almadı.  1800 lira verdi yüzük aldı
(7,118 puan) tarafından
Kız o daha iyi ya :)
tarafından
Hani inat varya inat o var bende
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Sen ona çiçek al utansın :)
tarafından
Mantıklı. Yapacam
(1,894 puan) tarafından
Bir iki kere alsa zaten sen de sıkılırsin. Daha bugün göndermiş sağolsun eşim ama az para da degil hamileyim pasta gönder diyorm ben de:)
0 oy
(233 puan) tarafından
Benimki değişik bisey bacım ali nazik yaptım bu akşam gelmiş patlıcan ile etini ayırıyor bu böyle yeniyor diye bağırdım ben böyle yemiyorum değişik yemekler yapma diyo bana. Sinirimden gülüyorum artık konuşmuyorum şu an onunla 
tarafından
İstemsizce güldüm. Cnm çok şükür yemekten yana problem yaşamayız
tarafından
Hamişiim gül sen gül gerilme :)
(233 puan) tarafından
#buket aynen doğru söylüyorsun onlarda 3 ay kaldık haftalık menüyü artık ezbere biliyordum hep aynı aynı benimkide öyle alışmış değişik görünce garipsiyor galiba :D
(233 puan) tarafından
#busra bizimde tek derdimiz yemek başka sorun yok çok şükür :D
tarafından
Benimde çiçek.  Çiçek inat ettim
0 oy
tarafından

Kiz adam küstünüz  diye gönlünü almak için hediye almış hamişim kendine gel:P Benimki  küsünce a demiyor be benden beter tribi var:P:D

tarafından
Ama ben çiçek bekliyordum seninkide beter
tarafından
Bebişin alsın sana çiçeği güzelim  : -*
tarafından
Ah onu sağlıcakla kucağıma alsam
tarafından
Alırsın kuzum bol bol dua et . Hepimiz sağ salim kavuşalım yavrularimiza . duamdasın
tarafından
Allah razı olsun ❤️ cnm.   İnşallah herkes sağlıcakla kucağına alır hayırlı evlat olurlar
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Kız gayet güzel işte kullanacağın şey olması daha iyi<3

tarafından
İnatçılık ettim biraz
0 oy
tarafından
Çiçeği ne yapcan bu daha cazip :) 
tarafından
Ama var evde
0 oy
(2,586 puan) tarafından

Böylr yaparsan ilerde eşinin bu davranışlarını mumla ararsın :silly:

tarafından
Değişmez canim buna eminim bizim küslüğümüzden rabbim nasip etsin herkese.  Neden dersen birbirimize küseriz gelir öper barismadik ama kuşum der.  Gider öperim omuzuna yaslanirim küsüm derim.
0 oy
(867 puan) tarafından

Kadınları mutlu etmek zor :D

tarafından
Dimi sonuna kadar haklısın
0 oy
(990 puan) tarafından
Milletteki derde bak
tarafından
Çok şükür rabbim başka dert vermesin inşallah.
0 oy
tarafından
hic guleceyim yoktu kiz.alsa bir dert almasa bir dert.sana bi takim almis ya yine neyin surati bu.gule vereceyine kullanilicak bisey almis iyi bence .napcan gulu solub gidiyor .hem gun dalinda guzel koparilinca diyil.
tarafından
Tamam ama alsa nolur sankim
tarafından
bilmemki kuzum ya onu kocana sor :)
tarafından
İşe yarar şeyler işte benden diyor
0 oy
tarafından
Ben çiçek alınca kiziyom o paraya birsuru cips çikolata alırdım diyom :))
tarafından
Ev dolu yiyen yok cnm
0 oy
(12,524 puan) tarafından
Kız başlığa çok güldüm :) 3 günlük yalan dünyada eşya için küsmeye de kalp kırmaya da değmez :) sonuçta düşünüp bir şeyler yapmış Bi de sen de öyle diyince pek olmamış sanki :)) 
tarafından
Bizim kuslugumuz çok farklı cnm o yüzden
0 oy
(54,158 puan) tarafından
bu adamlarada bazen yazik gunah ya bu kadar ustlerine gitmemek lazim en azindan gonlunu almak icin hediye almis mutlu olursun sanmis kiz uzme enisteyi bak bu uygulamada ender olan enistelerden o sana deger veriyo kiymetini bil
tarafından
Barıştık bile çay içiyoruz. Bizim kuslugumuz çok farklı cnm. Zaten geldi öptü küsüm dedi. Gittim öptüm omuzuna yaşlandım küstüm dedim
(54,158 puan) tarafından
bizim gibi kus kalamiyorsunuz ☺️
0 oy
(183 puan) tarafından
Benimkide özel zamanlarda çicekle gelir bende... Benim tercihim hoşuma gidecek bir hediye olurdu. Ama üzülmesin diye birsey demiyorum. Hediyede alıyor sürekli ama. Ben çicekge pastaya sürekli para vermesi gereksiz geliyor. 
0 oy
(2,199 puan) tarafından

Benimki de almaz çiçek 1 kere istemede aldı geçenlerde fena kavga ettik kabahatli olduğunu bildiğinden ilk kez çiçek almış ben isterdim ki güzel zamanlarımızda iyiyken alsın hepsi aynı şeyin laciverti işte :(

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 504 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde bbsradrkk (1,650 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 589 göst.
9 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 946 göst.
26 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde Fatmanur yıldız (283 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 305 göst.
4 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (198 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,341 soru

24,152,780 cevap

334,990 kullanıcı

...