0 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Iki oglus var.

Hergun yarin hicbirsey yapmicam uyuduklarinda yatip bende uyucam derim ama 6 aydir hic mumkun olmadi hep bir isim cikar yemek temizlik vs ugrasirke  tam biter biri kalkar. Bu da dinlenemiyorum hic diye aksam esime yansiyor artik ister istemez. 
O da ister istemez dukkana mi goturuyum cocuklari diye yakinnir:D:D
Iki veya daha fazla cocuklu arkadaslarim sizler dinlenebiliyor musunuz?

19 Cevaplar

0 oy
tarafından

Iki tane degil ama bitanesi on taneye bedel:D

tarafından
Allah yardim etsin :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende her sabah uyanınca öyle diyorum ama birisi uyusa diğeri ayakta oluyor 
tarafından
Bendede ayni durum :/
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Kucuk uyudugunda kalan islerimi yapar sonra  buyuk oglumla proje arayada bi kahve sıkıstiriyorm oyle geciyo
tarafından
Rabbimmkolaylik versin
(2,718 puan) tarafından
Cumlemize canm zor mesele cocuk buyutmek
0 oy
tarafından

3 tane var bende bak sözde ikiside uyudu büyük tv izliyo ben dinlenecekdim ahh ahhh nerede 

tarafından
Yok yalan oluyor valla o dinlenme :/
tarafından
Vee uyandığğğğğ :)
tarafından
Ay yeminle benimki de uyandigg :D
0 oy
tarafından
Tuvalete gidiyorum "D hahaha biraz yatıyorum falan kendimi boşlukta hissediyorum çocuklar lalkonca da ne çabuk uyandılar ya daha oturmamıştım bile diyorum "D 
tarafından
:D benim o bosluk hic hissettirmiyor
0 oy
tarafından
Şimdilik azda olsa şükür dinleniyorum kısa süre gerçi. Ama hiç yoktan iyidir gece oda yok 
tarafından
3 de uyanıyor sabah 6- 7 ye kadar ayaktayız
tarafından
Amaninnnn
tarafından
Yaa gündüz kucağımda boynumda 2 dk oturmuyor kucağıma alıyorum yere inmek istiyor yere koyuyorum kucak istiyor  kafayı yiyecem
tarafından
Allah hepimize boool bol sabir versin kuzum
tarafından
Amiiiiiiiiiin......
0 oy
tarafından
Yemek temizlik birde firsaattan istifade tooilet;))
tarafından
Ahaha :)
0 oy
(163,473 puan) tarafından

Benim baby boy belcikada tek :D

tarafından
Ahaha sevdos ikinciyide yap :D
0 oy
(2,266 puan) tarafından

İşim yoksa dinlenirim mesela şuanda dinleniyorum :D

tarafından
Ne guzel :D ben hala temizlige ugrasiyorumm :D
(2,266 puan) tarafından
Kolay gelsin canım
tarafından
Tesekkur ederimmm
0 oy
(2,707 puan) tarafından
Walla hicbsey yapamıyorum misal yasaktan önce gezdirelim dedik bebişi büyük kızım 2yasinda diğeri 4 aylık ben arabada emziriyor mm babasida gezdroyo bu şekilde bile çıkmaktan vazgecmyrm DHA kaç 6ayin gecıcek cnm bnde uyuduklarinda bseyler yapıyım derim hiç fırsatım olmaz buara hiç bsey yetismedgnden ta sut yapacak bseyler yerim yada az yanlarına kivrilirim ama nezamn yatsam uyanrlar ikisi aynı anda uyusa enerjim kalmio akşam bebeler yatınca toplarım bseylerı  sende öyle yap bnce yetstrfikce yetsmio
tarafından
Benimde buyuk 4 yasinda kucuk 6 aylik. Bir tanesine her turlu basa cikiyorsun tek ilgin isin o oldugu icinde ikisi zor gercekten, kucuk ne zaman uyursa ve durursa kostyrmaca devam. Bizimki 7/24 mesai tatilsiz izinsiz :D
0 oy
tarafından
Evet dinlenirim eşim gelince o alıyor çocukları oynuyor çay demliyor keyf yapma sırası bende deyip devriliyorum 
tarafından
Oh  ne guzel :)
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Burda takiliyoreee 
tarafından
Takil takil :)
0 oy
tarafından
Bende aynıyım ya hiç dinlenemiyom habire iş yapiyom
tarafından
Allah kolaylik versin :)
0 oy
(4,098 puan) tarafından
3 tane en büyük 4 ortancasi 3 küçük 11 aylk bide hmlym otrmak ndr sahi:))
tarafından
:) Allahh sana boll bol guc kuvvet ve sabir versin :D
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Çamaşır asarım bulaşık yıkarım yer silerim tuvalet yıkarım balkon yıkarım bunların hepsini yapmışsam cam silerim oda temizse ütü yaparım ütü de mi yok spor yaparım kitap okurum bugün mesela kitap okudum en son 1 ay önce kaldığım yerden devam ettim 
tarafından
Bir cocuktu degil mi sizin ki :) o yuzden firsat cok kaliyor
0 oy
tarafından

image

suan nesguik yiyerek dinleniyorum temizligide yaptim banyo tuvaltet odalari viledaladim supurdum koltuklarimi nemli bezle sildim herseyi havalandirdim oturuyorum şukür:))))
tarafından
Bende herseyi bitirdim sukur :D afiyet olsun cococops neguik kardesligiii :D
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Valla tek çocukla yapamıyorum gündüz çok kısa o da ayağımda kucağımda bur şey yapamıyorum anca evi toplayıp yemek yapıyorum. Akşam da uyuduktan bi gün temizlik bi gün tatlı falan bi gün banyo derken sızıyorum sonra:)
tarafından
Hepimiz bir duzene oturtmusuz hayatimizi :) nadiren kisiler haricinde kimseye soylee ayaklarini uzatip saatlerce oturacagi vakit kalmiyor masallah :D
(2,265 puan) tarafından
Ay sorma valla ne zaman nasip olacak film falan izlemek bilmiyorum bir de deliksiz uyku. Iple cekiyorum
0 oy
tarafından

Çocuğu uyuttuktan sonra direk yatağa geçip uyurum :(

tarafından
Uyu uyu valla
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Bi oğlum varken uyuyodum ikinci geldi ne mümkün iş hiç bitmiyo bitse de biri mutlaka uyumamış oluyo. Başlarını bekliyorum . Benimde eşim şikayetçi çok yorgun oluyorum modum düşük  bazen 
tarafından
Aynen canim bende ilk oglumda isim aşım biter dinlenirdim bile ikinci olunca ne mumkun. Bizdede ayni sikayetler oluyor yalniz degilsib :)

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 361 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Yorgun 1 anne (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 465 göst.
9 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 516 göst.
26 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,522 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 918 göst.
11 Eylül 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,901 soru

24,146,864 cevap

334,693 kullanıcı

...