0 oy
650 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim daha 2 aylık. Kaynanam torununu görmek için eşimi görüntülü aradı. Konuştular telefonda sevdi felan neyse. Kaynanamın eşimde dahil olmak üzere 4 tane çocuğu var. Ve hep der ki kızımdan bir farkın yok ona nasilsam sana da öyleyim. Ondan hiç bir farkın yok bilmem ne. Sende benim kızım gibisin der dururdu. Ama doğumda fena kavga ettik. Sonra tabi barıştık. Her neyse Dün telefonda eşime direk şöyle dedi. 4 tane aşkim vardı dedi şimdi 5 oldu dedi. O beşincisi de yani benim oğlum olmuş oluyor. Eşimin de dikkatini çekti orda ama birşey demedi.

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kaynana nasıl senin annen olamazsa sende onun kızı gibi olamazsın bence 
tarafından
Evet haklısın. Böyle yapmacık konusmalar başından beri beni rahatsız etti hep zaten.
(7,446 puan) tarafından
Benimki de der başkasının yanında:))))))
tarafından
Benimkide diyor aramizda iyidir ama inanmıyorum olamaz çünkü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aman sana bulasmasinda sevmesi eksik kalsin 
0 oy
tarafından
Senide saymadi mi yani 
tarafından
Yok saymadi. Oysa kızı olarak görüyordu :D
tarafından
İçten dememiş dmeekki burdan onu anliyoruz
tarafından
Ah canım ah. O kadar şey yapmasına rağmen ben birde dönüp eşimin hatrina ona Anne diyorum
0 oy
(513 puan) tarafından
Aman uzak olsun da sevmese de olur 
tarafından
Aynen öyle de o zaman seni öz kızım gibi görüyorum deme bari :)
(513 puan) tarafından
Benimki onu demedi bak:)))
tarafından
İyi bari doğru olmuş en azından :)
0 oy
(1,318 puan) tarafından
He kızı gibi oluruz hep 

Hiç bir zaman inanmadım bu lafına 

Yalan bırak sevmesin zaten 
tarafından
Bende inanmadım canım. Yılan gibi eğilip bukuluyorlar. İnsan biraz düz olur
(1,318 puan) tarafından
Evet bizim ki de öyle kırk tane yalan sinsilik entrika şeytanin aklına gelmeyeceği hinlikler yapıyor Allah ıslah etsin hepsini
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Keşke o an hatırlatsaydın eşinde yanındayken
tarafından
Değmez valla. O derece artık midem bulanıyor
0 oy
tarafından
Sende wp de durum koy kendi annene biricik annem yaz veya kaynanana karşı annenin aldığı bir şeyi göster biricik annem almış de
0 oy
(283 puan) tarafından
Aman  ne takiyn benimki hep bana dalga gecer gibi hosgeldinnnn gelinnn hanimm derdii. En sonunda bende hosbuldukk kaynanaaa hanim demeye baslayinca sonrasinda sende benm kizimsin dediginde bi defol git diyodm icimden :D megerse en basit sorunlarmis daha  agirlarini yasattigi icin . O tur seyleri ben takmiyrm artik sende takma canm el iste ne dersen de .
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Aman uzak gitsin 
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Kiz bosver onlar anca laf yapar senn onun sevgisinemi ihtiyacın var
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Kimse kimsenin çocuğu gibi olamaz kaynana istediği kadar aynı görüyorum desin.Kaynanan senin için gözünü verir mi?hayır ama bunu çocuğu için yapar
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Her şeyleri şov ya inanma :D
0 oy
tarafından
Torun baldan tatlıdır derler..öyle dese ne olur demese ne olur..gelin sin sen sonuçta ne kadar kızım desede belki öyle görüyordur ama bisiy dediğinde ilk sana bozulur..aynı şey çocukları dese bozulmaz mesela..herkezde böyledir bu iş..o yüzden takılmayın böyle şeylere 
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Benim kaynanam da hep aynısını söylüyor ama ben napiyorum tabiki de inanmıyorum çünkü sadece lafta söylenti bu canım asla seni evladı gibi göremez ve sevemez 
0 oy
tarafından
Arkana görünmez Bi heybe yap. Hoşuna gitmeyenleri oraya at sana dert olmasın. 
tarafından
Dalga geçmeyin. Normal bir soru sordum hoşuna gitmediyse cevap veremezsiniz olur biter
tarafından
Dalga geçmedim aslında büyüklerin verdiği Bi nasihattir bu neyse.
0 oy
(3,209 puan) tarafından
Bence gayet normal bir durum şahsen kayınvalidem de böyle söyler ama ben bunun böyle olmayacağını bilirim ve onun aşkı da olmak istemem buna niye alındığını anlamadım. 
tarafından
Lohusayim :)
(3,209 puan) tarafından
Kocaman sarılırım sen de benim kızım ol boşver onları :)))
tarafından
Tamam olur :D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 813 göst.
9 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,422 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 922 göst.
26 Nisan 2022 Diğer kategorisinde SL (1,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 288 göst.
5 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,422 puan) tarafından soruldu
+1 oy
30 cevap 1,173 göst.
19 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,931 cevap