0 oy
629 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Eşiniz kızdığında küfür edermi size yada bir başkasına benim eşim araba kullanırken çok küfür ediyo ona göre herkez yanlış yapıyo zaten bu yüzden çok tartışıyoruz

27 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Evet ediyordu ben tepki gösterdikçe azalttı şimdi ağzından kaçırdığı zaman oluyor pardon karıcım diyor tamamen unutacak inşallah :D

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Normalde hiç etmez küfür falan ama sinirlendiği zaman gözü döner 

+1 oy
tarafından
16 senedir hiç küfür duymadım ağzından çok şükür
+1 oy
(4,234 puan) tarafından
Bana etmezde oyle cok sinirlendiginde ettigini gordum ama agzi kufurlu biri degl.cok sukurki nadirdir ettigide 
0 oy
tarafından

Ediyor cnm ve karismiyorum.  Ve trafikte bende bazen kaçırıyorum gerçekten çok problemli şöförler var bugün hastane dönüşü 2 tane tır hatalı sollama yaparken bizi altına aliyordu

0 oy
(3,000 puan) tarafından
Ne yazık ki çok ediyor polislerin geneli böyle galiba
0 oy
tarafından
Hayır hiç küfrettiğini duymadım. Ağzından ufak bisey kaçırsa kızarım belkide o yüzden çekiniyor ama hiç kötü kelime duymadım ağzından çok şükür ağzı bozuk değildir ❤❤
0 oy
tarafından
2 yıllık evliyim hiç duymadım. Elhamdülillah ikimizde de yok. Öyle ***** manyak vs bile demeyiz çok şükür 
0 oy
(5,436 puan) tarafından
etmiyor desem yalan olacak özellikle araba kullanırken =( kıza kıza azaltacaz inşallah  ama bana etmez asla 
0 oy
(671 puan) tarafından

Eskiden hiç etmezdi ama bu sene arkadaşlarıyla öyle konuşmaktan alışkanlık olmuş galiba ediyor bide kibar şere fsiz deyişi varki görmeyin :D

0 oy
(2,298 puan) tarafından
3 cumlenin 2.99 kufurdur . Benimde agzim bozuldu fanteziler havada ucusuyor :D insallah agizlar duzelir kalpler temizlenir 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Yok etmez       

0 oy
(1,135 puan) tarafından

Bana değil de TV de gördüğü herşeye küfür ediyor resmen reklamlarla bile kavga ediyor yani sanki karşılıklı kufurlesiyorlar :D

(15,392 puan) tarafından
Hahahah çok güldüm :))
0 oy
(11,854 puan) tarafından

Kolay kolay lan bile demez cnm kocam :D kufur eden erkekten de kadından da nefret ederim

0 oy
(15,392 puan) tarafından
Araba kullanırken ve fener maçını izlerken uyarıyorum surekli tamam diyor yine unutuyor ediyor 
0 oy
(6,396 puan) tarafından
10 senedir hayatimda hic duymadim 
0 oy
tarafından

Arada bir agzindan kaçırır oglum baba cok ayip der utanir askerim var evde:D

0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bana hiç etmedi etse zaten parçalarım onu :D ama oyun oynarken çok eder.. kızıyorum hayali karakterlere ediyorum kızma diyor :)))
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Benim eşim komik biley anlatırkende araya sıkıştırıyor ben çok kızıyorum kadınların şeyi niye ikidebir sizin ağzınızda şu alışkanlığı bırak diyorum senin dediğin gbi araba kullanırkende çok ediyor aşkım şuna bak gelde sövme diyor savunma olarakta. Oğlumuz büyüyor konuşulanı tekrar edecek yakında diye her dakika uyarıyorum umarım bırakır
0 oy
(5,133 puan) tarafından
2.buçuk senedir lan kelimesini bile duymadım

İlgili sorular

0 oy
46 cevap 1,307 göst.
28 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 582 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 848 göst.
21 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 261 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,883 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,863 cevap

329,212 kullanıcı

...