0 oy
1,992 göst.
Diğer kategorisinde (185,707 puan) tarafından

2020 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2021 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Mutlu Yıllar!

Değerli kullanıcılarımız, yeni yıl için dularınızı, dileklerinizi ve düşüncelerinizi kimsenin kalbini kırmadan bu post başlığı altında paylaşabilirsiniz.

image

54 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkese  güzel  yeni bir yıl diliyorum ❤⚖⚖⚖⚖
-Reklam-
0 oy
tarafından
2021 2020 den daha kötü gececegini bi yerde okumustum insallah öyle olmaz:(
0 oy
tarafından
2200 nin benim icin çok özel bir yıl ogluma hamile kaldığımı öğrendim ve oğlumu kucağıma aldım. 

Tabi koranayi dusunmek istemiyorum. Djjdjd

Yeni yılda hayalleriniz ve umutlariniz gerçekleşmesi dileğiyle 
0 oy
(1,518 puan) tarafından
Gidenden ne hayır gördük ki gelenden ümidimiz olsunnn derrrmisimmm. İnşallah 2021 korona biter hersey eskiye döner. Bütün hamisler bebislerini kucagina alir sag saglim. Bende inşallah mayıs ta kizimi alırım kucağıma. 
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Teşekkür ederim sizinde  musmutlu saglklı yıllarıniz olsun ❤️
0 oy
(2,063 puan) tarafından

2021 hiçç umutlu  değilim nedense tek isteğim saglik huzur getirsin bize korona yok olsun inşallah  bütün arkadaslairmin yeni yili kutlu olsun mutlu yıllar kizlar<3admincim  yeni yiliniz mutlu olsun 

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Herkesciklerin yeni yılı kutlu olsun canlarım iyi ki varsınız. Yeni yıl size gönlünüzden ne geçiyorsa onu getirsin ❤️
0 oy
tarafından
Herkese bol sağlık bol huzur ve.mutluluk diliyorum 
0 oy
tarafından
Hepimize sağlık mutluluk huzur getirsin yeni yıl inşallah 
0 oy
tarafından
Tüm acıları unutturacak bir yıl olur umarım❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(506 puan) tarafından

Bir önceki yılı aratmayacak mutluluk, sağlık dolu bir yıl gecirelim insallah <3<3<3

0 oy
(125 puan) tarafından
Herkese mutlu seneler.

Bir de sorum olacakti. Yilbasi postlari neden yasaklandi? Herkes bir sey söylüyor. İlk agizdan duymak isteriz.
(185,707 puan) tarafından
Sayfanın tamamı bu postlarla dolmaması için engellenmiştir. Diğer önemli, acil postların önüne geçmemesi için böyle bir uygulama yapılmıştır.
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Tez zamanda bu nalet virüsten kurtulmak dileğiyle. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Allahım tüm çocukları annesine babasına bağışlasın. Hasta çocuklara insanlara tez zamanda şifa olsun bu yıl inşallah 
0 oy
(3,060 puan) tarafından
Yeni yılda saglık huzur ve mutluluk kadınların ölmedigi Bi yıl olsun inşallah 
0 oy
(489 puan) tarafından

Rabbim en basta tüm dünyaya saglik huzur yağmur bereket versin . Sonra savaşsız bir dünya diliyorum.  Sonra oglum esim annem babam tüm akrabalarıma saglik mutluluk diliyorum.  Allah cümlemizin yae ve yardımcısı olsun . Bebekler sütsüz anneler bebeksiz bebekler annesiz babasız kalmasın.  Allah guxel olan şeyleri nasip eylesin bize . Daha iyi vicdanlı cocuklar yetiştirmeyi nasip etsin . Amin <3:angel:

Biz annelere de güç kuvvet versin ki bebeklermize gizel guzel bakalim inşallah 

0 oy
tarafından
Kadınların ölmediği bebeklerin çöpe atılmadığı korona nın daha fazla insan öldürmediği herkesin evinde mutlu huzurlu sağlıklı olduğu güzel bir yıl olsun inşallah rabbim yeni yılda herkesin evine huzur ve geçim versin yavrularımıza sağlık sıhhat nasip etsin allahım bütün güzellikler bizimle olsun 
0 oy
tarafından

Herkese mutlu seneler:D

0 oy
(807 puan) tarafından

imageÇÇOK MUTLU SENELERİNİZ OLSUN SAĞLIKLA,HUZURLA,SEVDİKLERİNİZ VE SEVENLERİNİZLE KIZLAR...❤️

0 oy
(1,331 puan) tarafından
Herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun nice sağlıklı yıllarımız olsun sevdiklerimizle beraber  geçirebileceğimiz bu forumu bulan yöneten herkese ayriyeten teşekkür ederim onca sıkıntılarım arasında o kadar iyi geldi ki kafamı dagıtabiliyorum sayenizde iyiki varsınız admin ve ekibi 
0 oy
(135 puan) tarafından

Admini amin diye okuyan bi ben miyim:D

Mutlu yıllar 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 469 göst.
31 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Neslipep (878 puan) tarafından soruldu
+6 oy
77 cevap 1,679 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy