0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde (1,106 puan) tarafından
Kız evli bir tane gorumcem var 2 gane de çocuğu var her neyse bunlar annesiylebkac kez denk geldim hep ardından konuşuyorlar ve eşime de sürekli akıl veriyorlar benim eşimde onlar ne derse onların dediğini doğru biliyor s.a.l.a.k bebeğim 6 aylik ve hala dönmüyor kakasinda da mukus var ünüversite hastanesine felan götürdük dum akşam gelince de aramış görümcem diyor ki eşime ben bebehimj yastıkta yatırmıyorum çocuğu yastıkta yatırın artık 6 aylik oldu diyor öyle daha çabuk döner diyor ne alakaysa bilmiyorum sağlıklı olan 2 yaşına kadar yastikda yağmaması değil mi ben mi yanlış biliyorum eşimde gece uyanmış diyor çocuğu artık yaşında yatır 

6 Cevaplar

+1 oy
(9,610 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Canım sende kendini anne olarak mı görüyosun Allah aşkına bak etrafında mükemmel çok bilmiş anneler var azıcık dinle onları çünkü onlar analarinin karnından direk anne olarak doğmuşlar her b.ku biliyolar
(1,106 puan) tarafından
Ya onun kadar sıkıntım da var ki üzül.eme kim sebep oluyorsa Allah'a havale ediyorum hakkımı da helal etmiyorum
(9,610 puan) tarafından
Kimse yaşattığını yaşamadan can vermemiş canım sen işini Allaha bırak elbet eden bulur için ferah olsun
(1,106 puan) tarafından
Sağol canım Allah razı olsun inşallah
(9,610 puan) tarafından
Zenden de Allah razı olsun canım benim Allahım kimseye fırsat vermesin
(1,106 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
+3 oy
(515 puan) tarafından
Bacim ole ortamlarda onumden konusan onumu ardimdan konusan ardimi yesin de cik git :D
(1,106 puan) tarafından
Yaa off keşke hepsini hapise alsalar bende kafa dinlesem biraz kız beni sabah sabah güldürsün:)) Allah da seni güldürsün inşallah
(515 puan) tarafından
Valla yasak bak bizim burda birbirlerini sikayet eden cok fazla is yerinde sikinti yasiyorlar SAS kaza biri de evine kahve icmeye gitsinler hemen arayip sikayet diyorlar:D
(1,106 puan) tarafından
Valla mı ya
(515 puan) tarafından
Gecen ay nobet listesinde cumartesi yazili 2 defa pazar gunu hic oldu diye tartisiyorlar farkli bi gunde esler kahveyi gidiyor diger adam duyuyor sonra da sikayet ediyor gelip ceza yasiyorlar:D
(1,106 puan) tarafından
Iyi olmuş inşallah benim eşime de yazarlar
+1 oy
(53,858 puan) tarafından
hee yastıkta yatan cocuk kalkip koşuyor ☺️ ne cahil insanlar var yatirma canim sen dinleme geçmiş olsun bebegin için
(1,106 puan) tarafından
Sağol canım benim Allah razı olsun
+1 oy
tarafından
Asla karıştırma anneligine eşin bile olsa haddini bilsin. Bana bir iki karışmaya kalktilsr aldılar cevaplarını oturdular. 
(1,106 puan) tarafından
Ne dedim canım bende cevaplarını veriyorum genelde
tarafından
Hiç altta kalma her halttan çıkıyorlar. Daha 5 aylıkken kalp hastası çocuğa bal yedirmeye kalktılar dnegesizler kapı dışarı ettim kovdum . Hasta dedikce önemsemiyorlar basit birşey sanıyorlar
(1,106 puan) tarafından
Işte bende hiç altta kalmıyorum çocuğum konu olunca hiç de umrumda değiller ama benim koca *****
+1 oy
tarafından
Valla ben anasıyım bilir yaparım deyip geçiyorum konuşana 
(1,106 puan) tarafından
Bende tersliyorum ama mal yine benim **** kocaysa akıl veriyor
tarafından
Ne diyeyim heryerde var bi deli :D
+1 oy
(3,074 puan) tarafından
Yastigin bebegin omurga yapisini ne sekle soktugunu netten bi bak yatrmazsn zatn cok erken daha..cocugun vücut yapisni bozdurcak s a lak görümcen..kocan da uydum akilli belli..
(1,106 puan) tarafından
Keşke ***** olsa mal beyinli
(3,074 puan) tarafından
Ahahahahha belli:))

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 282 göst.
31 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 201 göst.
11 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
0 oy
4 cevap 200 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yasminsena (113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,577 soru

24,060,616 cevap

330,130 kullanıcı

...