0 oy
2,675 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar eşim fabrikada çalışıyor. Sabah gidip akşam geliyor bazende mesaiye kalıyor. Bugün de eve geç geldi az önce geldi yani. Başka yakın bir şehire makine sökmek için gittikkerini söyledi. Eve geldi üzerini değiştirdi. Üzerinde evdeki kendi parfümünden olmayan bir erkek parfümü kokusu vardı bende sorduğumda patron sıktı ondan bende de kokuyor dedi ama bana hiç inandırıcı gelmedi. 

Sizin başınıza hiç boyle birşey geldi mi?

Eğer başka bise yapıyorsa nasıl anlarım

29 Cevaplar

0 oy
(217 puan) tarafından
Canim benim esimde kargocu bazen esimde oyle parfum kokar sorarim arkadaslari işyerinde sıkıyorlar mis bana oyle dedi kalan mallar olurmuş onun icinden alırlarmis yani 
-Reklam-
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Doğrudur  neden  bukadar  şüpheyle  baktın ki  hiçmi  güvenmiyorum  herseyde kuşku  ararsan  kafayı  yersin  ne kadar  irdelersen irlede  ne kadar  kafaya takarsan tak  adam  yapmak  istedikten  sonra  onun  önüne  asla  geçemezsin  kendini  yıpratmakla kalırsın  okadar  bence  herseye  şüpheyle  bakmayı  bırakmalısın  
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Ne olcak ki bunda ne var. Eşim de dışarı çıkar bir tane berber arkadaşı var hergün  ordan baska bir parfüm sıkar gelir. Hiç aklıma başka birşey gelmedi şimdiye kadar.ne olmuş olabileceğini düşünüyorsun ki
(3 puan) tarafından
Bi keresinde arkadaşları onun haberi yokken bi koz ayarlamaya çalışmışlar eşime de işte bişeyin kutlamasını yapıcaz güzel giyin saçını başını düzelt gel demişler
(1,041 puan) tarafından
Sen eşine güveniyorsan arkadaşları falan boşver. Istemedikten sonra kim ne yaptırabilir
0 oy
(506 puan) tarafından
Canım belki doğru söylüyordur aynı ortamda sıkınca mecbur yanindakinin üstüne de geliyor havadan parfüm yada belki yolda montları çıkarıp üst üste filan koydular arabada yani bu kadar irdeleyip kendine dert arama bence bişey yapıyorsa Allah mutlaka karşına çıkarır böyle erkek parfümüyle filan bişey çözemezsin beynini yorarsin sadece 
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Ay hiç mi güveniniz yok eşlerinize. Benim eşimde bazen farklı kokar sorarım arkadas sıktı der. Bazen bende işte arkadaşın parfümünü begenip sıkıyorum olabilir yani
(3 puan) tarafından
Eşime değil çevresine hiç güvenin yol. Bi çok kez arkadaşlarından çok şey gördüm eşime yapilani
0 oy
(54,127 puan) tarafından
patronuna sarilmis olmasi lazim ki ustune bulassin kokusi belki alıp sıkmıştir
0 oy
tarafından
Olur belki denemek istemiş başka parfüm sıkmıştır ne çıkarmalı bundan yani. Az güven bundan da şüphelenilir mi bir kez olmuşsa 
(3 puan) tarafından
Siz çevresindeki insanları tanisaydiniz böyle düşüneceğinizi hiç düşünmüyorum. Bi çok kez eşime yapılan şeyler var arkadaşlarından
0 oy
(2,241 puan) tarafından
erkek parfumu olunca ne oluyor ben anlamadim simdi iki ihtimal var aklina gelen dusunceler sunlar mi . ya esim escinsel ya da bir kadinin hediye ettigi parfumu kullaniyor oyle mi dusunuyon . beni bir aydinlatirmisin 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 309 göst.
24 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
11 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (602 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
0 oy
49 cevap 1,054 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu