0 oy
1,852 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından

Daha önce de açmıştım böyle bi post çok komik oluyo yanıtlar :D benimkileri yazıyorum şimdi..

• Minareyi Allah sanıyodum ezanıda o okuyo sanıyodum tövbe haşa..
  • Karnabaharın içini çokelik zannetmiştim bi ara.
  • Puro ister içilir ister yenir çikolata gibi de tadı var sanıyodum(kemal sunal filminden etkilenmişim:D)
  • Küçükken sen neydin diyodu annemle babam bende köpektim diyodum :D:D
  • Tırnak aralarıma şeytan yavrular sanıyodum.
  • Gece şeytan yüzümü yalıyo sabah hemen yıkamam lazım sanıyodum:D
  • En trajiği bu... Kemal sunal ben doğduğum yıl öldüğü için keşke doğmasaydım da o ölmeseydi diye dua ediyodum.. nedense kendime bağlamışım onun ölümünü.. 
  • Bide bebeklerin göbek bağı annenin göbek deliğine bağlı sanıyodum bideee ağızlarında bebeği besleyen bi şey var sanıyodum emzik gibi. (Kaynanam dahil bazi yaslilar hala böyle sanıyo:D)
Şuan aklıma gelenler bunlar sizin neler var :D:D

38 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Ben bebek gobek deliginden cikiyo zannediyodum :D 
(176 puan) tarafından
İyiki öyle olmuyo dusunsene gobek deliginin ortasinda kocaman bi dikis izi olurdu :D
tarafından
Valla gobek deligi mi daha iyi normal yer mi bilemiyorum :D gobek daha iyi sanki ya :D
(176 puan) tarafından
Ben sezaryen oldugum icin sezaryen yerindeki dikisi tercih ederim ama normal dogumda gobek deligi tercihim olurdu ahahhaj
tarafından
aynen bende öyle sanıyodum annem öyle demişti :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haşa Hz.Muhammed ile Allah'ı bir sanıyordum 
(176 puan) tarafından
Ay tovbe ya nasil cahilmisiz :D
tarafından
Küçüktük bilmiyorduk halbuki ben kuran kursuna da gidiyordum hep
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Benim kaynanam da hamile limon yerse bebek erir sanıyor bana yeme demişti habahhsh
(490 puan) tarafından
Aynen oyle rahatlign gozunu seviyim:-)
(176 puan) tarafından
Emzirme donemi hamileliktende beter gercekten o yemegi yeme bu yemegi yeme ooof bunaldim dusunurken bile :D esime yalvariyodum bitane .... yiyim bitane daha yiyim emzirme bitince bana biir suru al tamammi diyodum ahahha
(490 puan) tarafından
Bende emziriyorm cnm istedigimi yiyorum zarali olan seyler haric normaldede ssvmem sigara kola aliskanligm yok kahvede arada bir icerim vucunda iyo dinlenmesi lazim sut yapmasi icin :-)B-)^_^
tarafından
:)))) ha ha ayy burada biri sormuştu soğuk su içtim bebeğim donar mi diye:))) arkadaşın biri de sıcak su iç çözümsün yazmıştı nerdeyse bı sene olacak ama hala gülerim yaaaa:)))
(490 puan) tarafından
Harbiden komedymiss hahah
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Denizleri küçük insanlar dolduruyor demisti dedem 

Babama adem elması için bu ne dediğim de küçükken ceviz yutmusum orda kalmış demişti

İçimizde küçük insanlar.organlarimizi çalıştırıyor sanardim 

Yer çekimi için madenciler mıknatısla ayaklarımızi çekiyor öyle basıyoruz yere sanardim 

Bir gün Atatürk ün gerçekten geleceğini sanardim 

Sanardim da sanardim gelen giden kandırmıs beni ya 
(14,201 puan) tarafından
Tencere miiiiiii :Ddddddd
(176 puan) tarafından
Ahhaahshshhhs evet tencereee :D nasil bi cocukluk yasamisim Allahimmm
(490 puan) tarafından
Bn de cocukken cok istersem sirinleri bile ruyamda gorebilecegimi sanardimm:-D
(14,201 puan) tarafından
Eğer uslu bir çocuk olursan bir gün şirinleri görebilirsin :Dd
(490 puan) tarafından
Goremedm amaa :-D
0 oy
(54,054 puan) tarafından
sen iyiki buyumussun☺️☺️☺️
(176 puan) tarafından
Ya ahhahahahahah iyikiiiiii yoksa baya sorun olurdu ahahah gecen bile kocama akrabalara rezil oldum gece seytan yuzumuzu yaliyo dedim esimde baya dalga gecti seytan bizi niye yalasin diye ahajsjsjsj
(54,054 puan) tarafından
seytanlar uyuyor mu acaba bak aklima bu geldi şimdi ☺️
(19 puan) tarafından
leylekler bebekleri catilara koyup bacadan bize vriolar sanardim :) ispanak yiyince dunya bnm olck saniodum ( temel reis gibi ) kucaklasinca opunce bbek oluo saniyodum :) bebeklerimin sacini kesiyodum insan gibi uzar diodum saci uzamayinca agliyodum :)))
(54,054 puan) tarafından
sende iyiki buyumussun ☺️☺️☺️
(19 puan) tarafından
:)))) hahaaa
(19 puan) tarafından
bulutlar pamuk seker gibi yenir saniodum her gecen ucagi bbam yolladi sanip selm yoluyodum istklerimi diodum :/
(176 puan) tarafından
Aa bilmemki c..lerinde bizim gibi yasadigini biliyorum emmmeee onu bilmiyorum esim uyanik olsa sorardim
(54,054 puan) tarafından
sor yarin yaz bana canim ☺️
hülya cok kucukken bizde abimle.ucaklara el sallardik her uçakta halamlar var saniyoduk belcikada oturuyolar ☺️☺️
(19 puan) tarafından
babmda yurt disindaydi hp geleck umidiyle belki ell sallar selm yollardik :( 13 yasimda tanidim bn bbami yurtdsinda evli biz iki kardes bbasz buyudk
(54,054 puan) tarafından
çok zor ya benim arkadasimin babasida Fransa da sonradan anneleride gitti arkadaşım tek kaldı burda baba nedir hic bilmiyorum senede bi kere gorsem görüyormdurndiyo
(19 puan) tarafından
oyle tabiki zor anneym buydumm ettim sukur ama eksikligini yasadm her zmn. gzli gzli aglardim annm cok uyudm sanardu gozkrm sis uynrdm konsyom ediom simdi 2 3 yilda bi gelio ama neye yarar ki ccuklumu bilmedimki bbm bikere sarmadi beni prklara gidemedm onla :(
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Ben iki  insan evlenince kadın bisey olmadan hamile kalıyor sanıyordum yani ALLAH  evlendiklerini  görünce kadının karnına bebek koyuyor sanıyordum ilişki falan bilmiyordum 
(176 puan) tarafından
Masumm :Dd
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Bebek göbeği onu bende öyle saniyodum.   Muzu  kararmış kısmı varsa hepsini çürük sanar atardım  aklıma gelmiyo ya 
(176 puan) tarafından
Muzun kararmis kismini daha cok seviyorummmmm :D
(7,617 puan) tarafından
Bilmiyodum kız }:‑)
0 oy
tarafından

Kiz ben plesenta yi kardeşimin ikizi sanmistim ay allahım annem doğum yapmıştı evde.onu da gommustuler bahçeye. Ben de kardeşimi gömdüler diye gidip açmıştım. Mahallenin kadınları toplaşıp dovmustuler beni:D

tarafından
Ahaha napayım kızlar o zamandan manyakmisim ☺ ama çocuğum ne bileyim niye dovuyonuz lan parmak kadar çocuğu onlar da manyakti ☺
(54,054 puan) tarafından
mahallece manyakmissinizz☺️☺️
tarafından
Ahaha sorma ikbalim öyle manyaklar la büyüdüm ki bu halime şükür ☺
(54,054 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
tarafından
❤❤❤❤❤❤
0 oy
(416 puan) tarafından
Yağmur yağınca bi yerde su biriktiği zaman o suyun karıncaların denizi olduğunu düşünürdüm hsusmxhskd
(54,054 puan) tarafından
buda degisik bir hayal gücü ☺️
(14,201 puan) tarafından
AhhahahababbabaHBhGVabhahahah yarildım yemin ediyorum çok güldüm yaaaaaaa
(416 puan) tarafından
Tabiii kııaazz bende ki hayal gücü kimde var dhdks bu daha hiç bir şey
(176 puan) tarafından
Bu masumm guzel ahahah
(416 puan) tarafından
Ne mutlu kız bana seni güldürdüysem :D
0 oy
(895 puan) tarafından
Kucukken Allah buyuktur denildigi icin Allahi koskocaman hoca seklinde hayal ederdim( tovbe hasa)
(176 puan) tarafından
Ya din konusunda cok cahil kalmisiz cok iyi anladim bunu. Simdi oyle guzel kitaplar varki masal seklinde bu yanlis bilinen cocuklarin kafasini karistiran tum seyleri anlatiyolar masalin icinde 4-5 yasinda cocuga okusan hem hosuna gider hemde bilgilenir valla
(895 puan) tarafından
Biz kucukken Allah buyuk Allah heryerde ogtetildi.zannediyorumki arkamda onumde nere donsem koskocaman hoca var.tovbe affet Allahim
0 oy
(3,033 puan) tarafından

Bikini bölgesini popo sanıyordum ay ne tuhafmisim :D 

Dünyada sadece benim düşüncelerim var sanıyodum başka kimse düşünmüyor rabot gibi yaşıyorlar saniyordum 

(176 puan) tarafından
Bak sende deyince aklima geldi Allah bizi barbi bebekler gibi oynatiyo biz kendimiz yapmiyoruz hic biseyi saniyodum ufleyip ruzgar estiriyo saniyodum tovbe hasa ya :D
0 oy
(490 puan) tarafından
Ben degilde kuzenim opusunce hamlie kaliniyo  saniyordu haha cok komikti yaa
0 oy
(54,054 puan) tarafından
ben ezani okuyan imamın sesini Allah in sesi sanirdim
(54,054 puan) tarafından
simdi tam meraklı zamanlari benim kizimda cami görsün cok seviniyo camiye gidelim deyip duruyo
(490 puan) tarafından
Ay masallahh ne guzell
(176 puan) tarafından
Dini anlatan masal kitaplari var yengem kizina almisti bu bizim kucukken yanlis bildigimiz yada dini konuda merak ettigimiz sorularin cevaplari masal seklinde harika sekilde aciklanmis neden Allah i goremiyoruz felan diye her kitap farkli sorunun cevabiydi set olarak almisti galiba. Eger isterseniz kitabin adini ogreniyim sizde alin cocuklariniza madem bu kadar meraklilar. benimkinin akli ersin İnsaAllah alicam bende
(490 puan) tarafından
Uhh cok merakli hele bu aralar bana kitap oku hikaye anlat diyor almam lazim bnmde gecen habil kabil hikayesini okudm decamli orayi aciyor resimdekileri gosteriyor
(54,054 puan) tarafından
sor canim faydali olur bizim icinde
0 oy
(895 puan) tarafından
Mavi golmu ne vardi o filmden etkilenmistim.erkklerin cogalamayacagi amaa kadinlrin herhngi birseyle hamile kalacagini saniyrdum.Allahim ne salakmisim ya
(176 puan) tarafından
Erkekler bize nasil muhtac olurdu o zaman vuhuu :D
0 oy
tarafından
Sn büyük bildgim ve yaptigim yanlis ziyaretlerin onune gidip dua etmek ve ondan medet ummakti ALLAH beni affetsin...
(176 puan) tarafından
Neylerin onu anlayamadimm
tarafından
Allah biliyor yeter kuzum boşver amin de gec
0 oy
(18,555 puan) tarafından
Güldürdün beni allah da seni güldürsün 
(176 puan) tarafından
Amiiinn❤️
0 oy
tarafından
El ele tutuşunca bebek olur sanıyordum 

Sarkı klipleri yazın çekilirdi kışın da o klip olurdu bunlar günesi nerden buluyor derdım

Böcek öldürürsen anan baban olur sanardm beyne baaakkk
(895 puan) tarafından
Aa banada biri ters ters yurursen baban ölur demisti hic geri adim atmazdim aklima geldi
(176 puan) tarafından
Sude ayse elam ya onu sana diyen ne bicim insanmis cocugun psikolojisini bozabilcek kadar kotu bu tovbe ya.. seir sarki kliplerine cok guldum ahhahah
(895 puan) tarafından
Canim onu diyende benim gibi cocuktur haa bide mezarlari parmgimizla isaret edemezdik cururmus parmak.eger yanlislikla edersek isirir sonra ayagimizla parmagimiza basardik.Hey Allahim ne badireler atlaaatmisim.uzuldum kendime yaa
tarafından
Anneme sorardım anne bu hava ds çıplak üşümüyorlr mı diye saftık ne guzel beee
(176 puan) tarafından
Banada dolama olur parmagin mezarligi isaret etme demisti babam ahh baba ah niye yani :D
0 oy
tarafından

Önceden evimiz sobaliydi herkes bir odada yatardı babamgilde sahura kalkinca bizde seslere uyanır bizde yerdik. Kızım şimdi guzelce karnimizi doyuralımki sabah orucu tutcaz çalıların arkasından beri kovalayarak derdi bende tavşan gibi bişe sanardım orucu :D ayyy ne güzeldik bee

(490 puan) tarafından
Nasilll tavsan mi :-O:-D:-D:-D:-D
tarafından
He valla yakalıycaz deyince tavsan sanardim :):)
(490 puan) tarafından
Hahaha
(176 puan) tarafından
Ayy hahahah dusunsene eve bisey yakalayip geliyosun bak baba bugun oruc tuttum ben diye ahhaah
tarafından
Kandırdılar beni :( :D :D
0 oy
(895 puan) tarafından
Kucuklen mahallede oyun oynarken arkadaslrim bizimkiler(dizisi)baslayacak diye eve kosarlaardi.tabi bende izlrmiyrm.aglamistim niye onlarin dizisi varda bizim yok diye:))))
0 oy
tarafından

televizyondakilerin bizi gördüğünü sanardım :D

İlgili sorular

+5 oy
14 cevap 499 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+12 oy
17 cevap 1,217 göst.
13 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 128 göst.
0 oy
3 cevap 399 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,714 soru

24,114,807 cevap

333,182 kullanıcı

...