0 oy
533 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar bebeğim 8 aylık ama 2 buçuk ayindan beri doğru düzgün meme emmedi sadece uyurken zorla emer mamada yemek istemedi çorba falan verdim pilav cart curt herşeyi yedirdim ama tabi ilk başta az az pirinç unu yaptım yoğurt verdim 4.ayindan sonra yoğurt çorba vermeye başladım öncesinde kaç mama denedik yemedi pirinç unu yaptım ama az önce şekerle ilgili bir post gördüm internetten bakayım dedim gerçekten ekmek falan vermeyin diyor ben hep verdim şimdi içim içimi yiyor bundan sonra o verdiklerimi kezsem azaltsam bebeğime çok zararı olmuşmudur bende emmemisim ama eskide mama falan olamayınca annem hep yemek çorba vermiş çok şükür bı hastalığımda yok öyle ama yinede ben bebeğime kıyamadım dayanamadım okuyunca lütfen yardımcı olun ne yedireyim ben şimdi bu kiza:ermm:

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
2 oğlan büyüttüm senin dediğin şekilde aklıma ne gelirse verdim biz ne yediysek yedirdim hiçte pişman değilim şimdi kuxıma da aynı yöntemi uyguluyorum bence endişe etme yola devem et 
tarafından
Ne bileyim içim içimi yedi valla salçalı yemek falan hep yer ama korktum yedirmeyin diyor ne bileyim çay içer mamasina bazen biraz bal kararım süt katarim ama korktum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ohooo şimdiden sonra vermesen nolcak hani 2 aylık bebeğe çorba falan verilmemeliydi işde normal pilav çorba vs şimdi vermen, lazımdı artık herşeyi yiyor olmalı yiyebildiği her besini verebilirsin artık 

tarafından
Yok kızz ver veer ben 3 bebe büyüttüm 3 ündede mamadan sonra 6 ayında başladım herşey veriyodum ek gıda falann filan uğraşmadım öyle çorba olsun pilav olsun makarna olsun hep ezip verdim bişeycik olmaz ver yesin annesi
tarafından
İnşallah ilerde bı sıkıntı yaşamaz
tarafından
Yaşamaz biz yaşadıkmı elhamdülillah
tarafından
Yaşamadık çok şükür
tarafından
Eee ozaman telaşa mahal yok
0 oy
(30,262 puan) tarafından

Litfen bu kadar endişe edip herşeye pimpirikli yaklaşmayın kızıma 6 ayından beri herşey verdim aklına gelebilecek herşey şimdi 1yasindan herşey yer 

Ve bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadık şükür

tarafından
Kız bende hep verdim hepp herşeyi de verdim yani aklına ne gelirse verdim ama içim rahat etmedi ona eziyet mi ediyorum midesi kaldırmıyor mu bağırsakları bozuldumu diye kafaya taktım kaç zamandır
(1,515 puan) tarafından
Maasallah ne guzel bende oyle büyütmek istyorum insallah herseyden yedirmek istiyorum yoksa gerçekten sıkıntı ben ne yiyosam ona da yedirmek istiyorum inşallah sizin gibi bende basaririm
(30,262 puan) tarafından
Bu kadar takılma .

Banusu
İnsAllah istediğin gibi yetiştirirsin
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Vermemen lazmdi ama vermissin artik canm..ne versen yer zatn cocuk hangisinin yararlı hangisinin zararli oldgunu bilemalez zatn..bn 1 yasindan once salca,seker ve bal hic vermedim..bal ozelliklle baya riskli ama vermissn artik bisey olmadys olmaz daha sanrm..1 yas oncesi bal zehirleyebilirdi bile Allah korusun..yani onceden bi bakmak lazm bnce ne verilip verilmeyeceğine..bn her seyi verdim kafasında degilim cnku..
tarafından
Evet pişman oldum gerçekten bı sıkıntı yaşamadık çok şükür ama pişman oldum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 400 göst.
0 oy
12 cevap 404 göst.
+2 oy
48 cevap 2,246 göst.
27 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (593 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,580 soru