0 oy
613 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar daha önceki postumda bahsetmiştim 24 haftalık hamileyim 1 aylık evliyim evlilik öncesi hamile kaldım çınarıma eşim ve annesi dışında kimse bilmiyor şimdi kendi anneme bu durumu açıklamam gerekiyor yarın gidicez anneme yılbaşında 4 gün oradayız eşim oğlum ben ve oğlum bir kardeşi olacağını bilmiyor henüz anneme anlatıcaz inşallah silmez beni inşallah kızar küser ama tamamen silmez dua edin ne olur bir anne bir kadın burada bir arkadaşınız olarak dualarınız benimle olsun annem sırt çevirmesin:(

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Olmuş la ölmüş çare varmı kızar küser belki ama silmez seni zannetmiyorum hayırlısı olsun inşallah 
tarafından
İnşallah canım biliyorum küsecek ama silmesinden iyidir
-Reklam-
0 oy
(30,262 puan) tarafından

Hiç bişi anlamadım ben ya:(

tarafından
Canım şimdi ben eşimle evlilik öncesi birlikte oldum biz 1 ay önce evlendik ama karnım belli olmadığı için ailem anlamadı ve halada bebekten haberleri yok ama artık evlendik ve doğumuma birşey kalmadı bende annemin bebeği öğrenmesini istiyorum
(30,262 puan) tarafından
E bunda birsey yok.. evet hata yapmışsın vakti gelmeden.
Ama ailem anlayışlı olur sonuçta esin senin o
tarafından
Dini nikah yaptık ama kötü olan şey bu birlikteliği yaşadıktan sonra yaptık biliyorum çok günaha girdim ama ben gidip belirsiz biriyle yaşamadım eşimle yaşadım evlendik yuvamızı kurduk hata olduğunu biliyorum ama babası var bebeğimin evli olduğum adam tek annemle paylaşıcam bu durumu
(30,262 puan) tarafından
Bende onu demek istiyorum zaten evet vaktinde bir hata olmuş ama o senin eşin ailen anlayışlı olur..
(807 puan) tarafından
Anladım canım benim zora girmiş biraz iş ama inşallah kötü tepki vermez annen canım ya :( bir tanıdık da sizin durumunuzu yaşadı onlar yalan söylemek mecburiyetinde kaldı herkese yedi aylık erken doğum yaptı demişler. Ailesinden daha çok millet ne der diye düşündükleri için öyle bişey demişler. Anlayışla karşılar inşallah senin de ailen
0 oy
tarafından
Canm nasil oldu ben hala anlamis degil asla seni yadırgamıyorm yarin bemm kizimn basina gelmeyecgi ne malum ama niye annen evli oldugunu bilmiyirmu
tarafından
Kuzum annem evli olduğumu biliyor ama bebekten haberi yok
0 oy
tarafından
Sonuçta artık evlisin canım silmez bence ama kusebilir inşallah herşey iyi gider annenin yapisinada bağlı benimki olsa paralardi beni Allah korusun 
tarafından
İnşallah iyi gider
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Kuzum anneni en iyi sen bilirisn, kızıp küseceğini biliyorsan söyleme derim, Allah yardımcın olsun canım 
tarafından
Söylemezsem tamamen siler benden böyle birşeyi nasıl sakladın hiç mi güvenmedin der
(2,075 puan) tarafından
Sonuçta evlenmişsiniz tepki versede sonrasında  belki yumuşar canım annem olsa baya tepki verir konuşmaz uzun süre
tarafından
Bakalım benimkisi ne yapacak
0 oy
tarafından
Neden annene söylüyorsunuz ki 
tarafından
Bir oğlum daha var doğumum olacak annemden saklamak istemiyorum
0 oy
(24 puan) tarafından
Arkadas suanki esiyle eblilik öncesi  beraber olmus anlafim kadariyla ve bebek büyümüş nisan da dogacakmis annesi öğrensin istemiyor ogrneirse üzülür siler diye ama zTen doğum yapınca öğrenecek zaten shan evlisin ne desem bilemedim en doğru karari sen verirsin
tarafından
Annemin öğrenmesini istiyorum ama tepkilerinden korkuyorum işte
0 oy
tarafından
Kiz.niye kussun darilsin. Dini nikahiniz varmiydi ? Varsa zaten hiiic bise demesin :) annene soylersin alttan alarak. Anne bir hata yaptik falan ayagina. Sen kaynanam biz biliyoruz herkes erken dogdu sansin falan de. Halledersin bence annen cok kati degilse. Ki kati olsa nolur is isten gecmis bebe geliyor :)
tarafından
Zaten mecbur diğerlerine erken doğum diyicez annem katıdır ama belki bu konuda yumuşar inşallah
tarafından
Yani insAllah.
0 oy
tarafından
Daha önce görmüştüm postunu nasıl anlamadi annen önce zaman karnin büyür mide bulantısı olur hiç mi suphelenmedi
tarafından
Kuzum başlarda kötü değildim rabbim yardim etti galiba anlamadı Karnımda daha yeni yeni büyüdü ama inanmazsın belki benim karnım resmen annemin yanında içine kaçıyor normalde.biraz göbekli biriydim o yüzden pek anlaşılmadı ama ne zaman annemle bir.araya gelsek karnım ufalıyor
0 oy
(11,345 puan) tarafından
Oğlum bir kardeş olacağını bilmiyor yerine takıldım Bi oğlun daha mı var 
tarafından
Evet 7 yaşında ilk evlenip ayrıldığım eşimden var oğlum
(11,345 puan) tarafından
He anladım şimdi cnm
Hakkında hayırlısı olur inşallah
tarafından
İnşallah
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Kimsenin seni yargılama gibi bir üslubu olamaz bu yaptığın rabbimle senin aranda inşallah anlayışlı olurlar   yaptinin vebalinin farkındasın ne güzel    üzülme herşey olcaba varır 
0 oy
(867 puan) tarafından

Annenim yerine koyuyorum kendimi gerçekten çok üzülürdüm ama yapacak birşeyde yok 

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
0 oy
(54,213 puan) tarafından
kiz bir onceki postta etmistik duada senin hic gobisin yok mu ya benim ilk ay bas bas bagiriyodu gobegim hamileyim diye☺️
tarafından
Ne yapti acaba ailesi ogrendimi kadindan ses cikmiyir

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
31 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (407 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 1,164 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 323 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elif2021 (1,671 puan) tarafından soruldu