0 oy
583 göst.
Diğer kategorisinde (682 puan) tarafından
Kızımın kalbinde doğuştan delik var şu an 2 aylık ilk ay 1 kilo aldı ama bu ay git gide eridi yüzü çok küçüldü kendi ayındaki bebeklerle yanyanw geldiğimizde kızım yanlarında çok ufak kalıyor ve herkes bana diyor sütün yaramıyor filan mamada veriyorum aptamil günde 2 3 biberon bebeğinin kalbi delik olan anneler bu gelişimini engelledimi kızlar bebeğime nasıl kilo alırabilirim kaç saate bir besliyim 

8 Cevaplar

0 oy
(4,850 puan) tarafından
Arkadasimin oglununda kalbi delik kilo alımı gayet iyi ve bazılarında o delik kapanabiliyormus
(682 puan) tarafından
Sadece anne sütümü veriyor yoksa mamada veriyormu
(4,850 puan) tarafından
Simdi büyüdü canm bebekliginde iyiydi kilosu o kadar bilgim yok
(682 puan) tarafından
Anladim canim teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Doktor kendi kapanır dediyse kapandıktan sonra yaşıtlarını yakalar yoksa belli bir tarihte ameliyat diyorlar o zaman toparlar. Engel mi evet engel. 
(682 puan) tarafından
Allah razı olsun canım saol
(13,307 puan) tarafından
Amin canım hepimizden
(160 puan) tarafından
Canm bnmde oglumun kalbinde delik vardi dogdugunda ama kapanir dediler martta kontrolu var baktiricam kapanmis mi diye
(682 puan) tarafından
Allah şifa versin cnm inşallah tüm bebişler sağlıklı olur
(160 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
tarafından

Canım kalbin delik olmasıyla. Gelişimin alakası yok. Benim ablamın da kızının kalbî delikti gelişimi çok iyiydi 7 ay oldu. Kalp ameliyatı oldu deliği kapattılar. Şuanda çok iyi 

Teyzemin kızının kızı nında kalbî delikti. Gelişimi iyiydi onunki kendiliğinden kapandı    durumu iyi. 

Amcamın kızı nında kalbî delikti. Suna çok iyi.  Ama her bebek bir değil.  Bunun cevabını en iyi. Doktordan alırsın ama. İçine sinmiyorsa bı doktorla görüş canım rabbim şifa versin inşallah ❤️. Hayırlı evlat eylesin cnm ❤️ çok. Geçmiş olsun ❤️

(682 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için Allah razı olsun ❤️
tarafından
Rica ederim cnm ❤️ rabbim cümlemizden razı olsun ❤️
0 oy
(391 puan) tarafından
Kardiyoloji bebeği takip ediyor mu ? Benim bebeğimin de kalbinde dört tane delik vardı hepsi kapandı hep çok güzel gelişti. Hemşireyim kendim de. 
(682 puan) tarafından
3. Ayı dolunca getirin dediler cnm 1 tane deliği tek var demişti doktor ilk doğduğunda
(391 puan) tarafından
Kapanır hiç merak etme kapanmasa bile hayatını etkileyecek bir durum değil
0 oy
tarafından
Benim kuzenim in bebegide kalbi delik 2.bucuklari az geçmiş ti doğum yaptı maşallah eme eme ama kuzenim hiç bırakmadı sütü artsın gelsin diye devamlı meme ağızda bebeğini hep kucakta uyuttu şimdi 4aylik maşallah sübhanallah delik kapanmak üzere ve görsen topaç gibi ek gıdaya başlıcaklar mama verme di hiç 4ay bitince elmayla basliyo doktor liste vermiş emzir bol bol anne sütü çok erken etki gösterip kapanmsini kolaylaştırıyor size bi neden soledilermi zayıflama nedeni vardır muhakkak doktora götür canm
(682 puan) tarafından
Aynen cnm doktor 3. Ayda getir dedi ama daha erken götürücem emzirmeye çalışıyorum ama Bi yandanda meme rwddi yaşıyoruz psikolojim bozuluyor :(
tarafından
Mamayı biraz ertele önce emzir canm inşallah iyi olur
(682 puan) tarafından
İnşallah canim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Acaba aglarken yemek yerken morarma falan oluyormu. Benim kizimdada kalbinde kucuk delik vardi. Dpktor 3yasa kadar kapanicak dedi. Kapandida. Morarma falan olursa tehlikeli demisdi. Anne sutu bolca vermenizi tafsiye ederim. Allah sifa versin
(682 puan) tarafından
Çok ağlak bebeğim ağlaıdmı susturamıyorum bazen morarma olmuyor inşallah kapanır ya
tarafından
Bebekler genelde aglar. Morarma olmuyorsa korkma. Kontrollerini aksatma. İnsallah kananicak.
(682 puan) tarafından
İnşallah canim Allah razı olsun
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benım kızımın kalbınde de delik var 3 tane herr ay doktor kontrolune gdıyoruz bızde 
(1,015 puan) tarafından
Senınkını kilosu ıyımıs canım doğum kilosu kac tı
(682 puan) tarafından
3.550di cnm aslında ultrasonda 4kilo 100 gram çıktı doğurumca 3 buçuk oldu bizde şaşırdık ama ben mamada veriyorum cnm sen veri yormısun
(1,015 puan) tarafından
Bnmkı 2900 du canm kılosu ben mama vermıyorum sadece emzırıyorum
(682 puan) tarafından
Ya sağlıklı olsunlarda başka bişi istemiyoruz ya Allah büyük inşallah kapanır kalp delikleri bebişleirmizin Allah senin bebişini de sağlıklı uzun ömürler versin cnm
(1,015 puan) tarafından
AMİN canım inşallah
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Kalp delikliği ile kilonun alakası yok kardeşimin kalbi yarım olarak dogdu o zaman zayıftı doktor kilonun kalpe ilgisi olmadığı söyledi mama falan verdiler kan tahlili falan maşallah şimdi boylu poslu
(682 puan) tarafından
Maşallah ya inşallah bizimde kapanır delik çok üzülüyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
9 cevap 303 göst.
19 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gzr (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 227 göst.
13 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu
0 oy