0 oy
1,492 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (804 puan) tarafından
Kızlar bu adam beni bıktırdı artık kendinden benim 2 aylık bebeğim var kocamın iş yeri 1buçuk aydır kapalı hem bana yardım etmiyor hemde hemde sabah bir çıkıyor akşama kadar dışarlarda geziyor bebeğim kolik şuan atak dönemindeyiz bir dakika bensiz durmuyor tuvalete gidemiyorum bu sabah dedim ki kahvaltıyı sen hazırla bazı sabahlar zorla hazırlar bana bir sürü laf söyledi bıkmış artık yılmış artık bende annem gibi pismişim benim annem çalışırdı ben kardeşime bakar evi temizlerdim bana onu söylüyor akşam kahve içmişim içim uyuyor artık uykusuzluktan fincanı sehbada unutmuşum diye pasaklı diyor bana bide kabul et pasaklısın diyor hamileliğim riskliydi ağır iş yapamadım ama yinede yaptım işlerimi doğurunca derinden girişcem temizliğe demiştim bir gün normalde çok temizim ama bebeğim durmuyor zaten temizlik yapamamak içimi sıkıyor bana diyor ki hani doğurunca temizlik yapıcaktın bilmem ne kaynanam çok yakın yardım etmiyor kendisi şuan çalışmıyor geziyor bide eve gelmiş bir kahvaltı koymuş diye herşey den bıkmış şimdi ben bu adama nabıyım 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sen de adam ol çalış eve ekmek getir o zaman ben de temiz olcam hadi ben kabul ettim pasaklıyım o zaman sen de kabul et adam değilsin hem çalışmıyon hem yardım etmiyon dicen görecek gününü
(804 puan) tarafından
Haklısın kız işte biz böyle diyemediğimiz için kötü oluyoruz
tarafından
Ben dedim valla canım hiç kasmadjm kendimi
(804 puan) tarafından
En sonunda bende diycem sabrım taştı iyice
-Reklam-
0 oy
(46 puan) tarafından
ah bendede var o bencilden allah ailesine yatcka yer vermesin insallah egitim ailede baslar kendisi devam ettirir hicbsy gormemis gordugunude algilamaz el kizindna hayir duasi alckalarina beddua alirlar yapcak bsy yok yanacaklar allah snaada sabir versin insallah 
(804 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun rabbim yardmcımız olsun
0 oy
(506 puan) tarafından
Canım durumun var mı bilmiyorum ama eğer varsa böyle adamların parası pulusu hiç düşünülmez ver halıları perdeleri yıkamaya çağır koltuklarini yıkat bide birini bul gelsin evini dip köşe temizlesin yerleştirsin sende bebeğinle kendinle ilgilen sanki işe gidip şu dönemde kendine düşen görevi yerine getiriyormus gibi bide seni eleştiremez daha bebeğin minicikmis hiç takma kafana 
(804 puan) tarafından
Haklısın canım takmıycam
0 oy
tarafından
Ay bölelerini gördükce sinir oluyorum benim eşim hamileliğim boyunca yemekleri ve temizliği o yaptı riskli hamikeliğim olmamasına ragmen doğum yaotum pandemiden oda evdeydi ben bebeğimize baktım o yemek temizlik ütü işine baktı ya hayat müşterek iyi günde kötü günde boşunamı denilşyor o işten cıksa iş bulamasa ben gider çalışırım ay ne bilim ama aileye baglı canım kaynanam erkek kız ayort etmeden oğullarına hep ev işi vs öğretmiş yani 
(804 puan) tarafından
Helal olsun valla canım kaynanana
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Benım esımde aynı hıcbı iş ellemez zorla bıseylero kaldırır ufler pufler. Bebegım oldu herseye ben kosarm kendi TV izler telle oynar. Ayrılma esıgıne geldik bu konu yuzunden 2 hafta eve gitmedim annemlere gıttım. Suan en azından kızımı tutuyor. Ama hala ev isinde yardım etmez. Bende bu duruma katlanamıyorum. Ama oyle ev kirli falan laf etmez. Yemek yoksa dısardan soyler. Ole yemegı falan sorun etmes
0 oy
(99 puan) tarafından
Allah sabır versin canım çok zor işin cok haklısın. Al karşına efendi gibi konuş hala devam ederse iyice sal iş güç yapican diye sinir stres yaparsın bebeğine tahammülün kalmaz 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,599 göst.
27 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,049 göst.
0 oy
15 cevap 833 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rabia2 (441 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 705 göst.
11 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mervesu (33 puan) tarafından soruldu