0 oy
504 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (531 puan) tarafından

Diğer postlarımı gören bilir benim kaynana benden çıkmaz evine kimseyi sokmaz yılbaşında toplanırlar daha birde kaynım dedi anne hindi alalım hrp birlikte sende toplanalım yemekten sonra evini temizler evimize geçeriz yok dedi herkes evinde olsun dedi benim kafamı ağrıtmayın dedi eşimde anne sen büyük ev sin sende toplanmak daha güzel olur dedi beni istemiyorsanız gelmem diye ağladı kendini arkaya attı eşimde abisine boş ver abi böylr olacağı belliydi dedi insanlar analarının evinden çıkmaz biz giremeyiz dedi biz inseydik on gibi çıkardık evimizde otururduk baş başa öyle planladık ama o yukarı çıkacak yine 1 e kadar gitmez :(

4 Cevaplar

0 oy
(2,474 puan) tarafından
Ay var ya 3 kere okudum kaynanan buradan istenmediği sonucuna nasıl varmış ya
(531 puan) tarafından
Zaten ben temizliyorum evini yine temizlerdim akıl yerinde olmayınca
(2,474 puan) tarafından
Pekö şimdi sonuç ne olacak
(531 puan) tarafından
Gece bire kadar benim başımda oturur sanki yeniyılı kutlasa başı göğe erecek
(2,474 puan) tarafından
Dhshsjsjsjsjsjjs istemsizce güldüm kız
2021 kaynananla gececek desene :D
(531 puan) tarafından
Ay en son istediğim şeydi inşallah gider uyur da onsuz girerim :)
-Reklam-
0 oy
(241 puan) tarafından
Ayyy ne kadın Ya evi kirlenecek iş çıkacak falan sanıyor galiba sanki öyle bırakıp gidecekler ne kıymetli evi varmış Allah akıl versin sana da sabır versin canımmm
(531 puan) tarafından
Amin evini ben temizliyorum zaten yine temizlerdim evinde bişey de yok tuhaf ya
(241 puan) tarafından
Çocuk falan varsa birşeyler kırılır onu oraya onu oraya katarlar diyedir. Çok ince düşünüyordur o herşeyi malı kıymetli kadın demkki
(531 puan) tarafından
Çocuk varda evinde iki koltuk bi televizyon var zaten sobalı kimse diğer tarafa çıkmaz hasta kadın
(241 puan) tarafından
Koltuğa içecek dökerler falan diyedir o zaman :D kız kaynana işte herşeyde vardı bir kendini düşünmüşlüğü
(531 puan) tarafından
:) onun derdi benim bire kadar başımda oturucu
(241 puan) tarafından
Kaynanayı almalı kızgın kazana koymalı yandım gelin dedikçe altına odun atmalı... Nedir bu çektiklerimizzz
(531 puan) tarafından
Kız ben kömür atmak istiyorum altına bu kadın benim belam beni hiç rahat bırakmıyor birazdan kahvaltıya çıkar geceye kadar
(241 puan) tarafından
Eşin evde yoksa işte faln da gelince hiç iyi değilim falan de baygın gibi konuş hastaneye gidicem biraz yatim düzelmrssem falan de vur kafayı yat kız oda kendi evinde yesin bencil kadınnnn
(531 puan) tarafından
Yok canım öyle şeyler işlemiyor ben ölümcül de olsam geçer koltuğa tv açar oturur akşama kadar
(241 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin halden anlamayanın başına versin ne diyim canım valla Allah yar ve yardımcın olsun
(531 puan) tarafından
Amin canım inşallah hamilesin dua et kız Rabbim bir avaz da kurtarsın seni ❤️
(241 puan) tarafından
Dualarımdasın canım rabbim çok rahat bir hayat nasip etsin kahırsız çilesiz kafan rahat olsun inşallah :)
(531 puan) tarafından
Amin canım inşallah cümlemizin ❤️
0 oy
(5,449 puan) tarafından
zaten korona var ya hani

toplanmamanız daha iyi olur bence =) 
(531 puan) tarafından
Gelde laf anlat ben öyle desem kesin bayılma numarası yapar:Ddd
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Sende hastayım de yat ben cok zora gelirsem hastyim diyom 
(531 puan) tarafından
Bende 3 çocuk var yapamam onu bakmazlar yine kalkarım hemen
(1,475 puan) tarafından
Benimde 3tne var 2aylik premature bebegm var hiperaktivite oglum var ilac kullaniyo eşim cok canımı sikarsa hastayım ben diyom benim evime hiç gelmezler
(531 puan) tarafından
Allah sana bağışlasın canım bu kadına öyle şeyler işlemiyor
(1,475 puan) tarafından
Sen basni bagla ahla vahla bak gör nasıl yariyo eski kaynanamda öyleydi benim hergun basnibaglar yatardı ben yaprdm tüm işleri

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 173 göst.
22 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 558 göst.
21 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mesutun hatunu (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 862 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Nebaht (501 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,340 soru

24,123,460 cevap

333,602 kullanıcı

...