0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Anneler bebeğim 8 aylık. 1 hafta sonra işe başlayacam annem bakacak ama ben çok üzgünüm ondan nasıl ayrı kalacam Bi yandan seviniyorum ona her istediğimi alacam kimseye muhtaç olamayacak diye ama onu bırakma düşüncesi ayrı kalmak beni çok üzüyor 

5 Cevaplar

+1 oy
(6,973 puan) tarafından
Bir anne olarak yazıyorum bunu yanlis anlasilmak asla istemem canim. darda değilsen eşin eve yetebiliyorsa çocuğunun maddi ihtiyactan cok senin sevgine, ilgine ve kokuna ihtiyaci var. Bu cocuklar bir kere bebek olacaklar, birdaha onun her halini gorme gibo sansin olmayacak...gercekten itiyacin yoksa cocugunu kendinden mahrum etmeme taraftariyim. 
(41 puan) tarafından
Asla yanlış anlayacak Bi durum yok. Hak da veriyorum. Malum korona ev kira faturalar evet eşim zorlanıyor. Ama dediğiniz gibi Bi yandan da bana ihtiyacı olan bebeğim var. En zoru da onun için en doğrusuna karar vermek. Sanırım başladığım gün istifamı yazar koşarak eve gelirim
☺️
(6,973 puan) tarafından
Allah kimseyi darda koymasin, Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun, bebeğinin hurmetine kazanciniz bereketlensin inşaAllah. Bereketlensin ki o annesiz sende bebeginsiz kalmayin :)
(489 puan) tarafından
Benim isim.olsa da guzel bırakırım cokmzor biliyorum ama zor oluyor tek maas . En basta çocuğuma suan 8 aylik bi eğitici ogretici oyuncak.alamadim mesela.  Özenclerimi alamıyorum bebeğime ilk bebegim . Ona herseyi almak isterdim . Cok özlerdim evet ama onun icin çalışmak isterdim . Bir mama olmus 60 70 tl bir yag mus 70 tl . Daha bunun gibi niceleri . Allah kolaylık versin.
(41 puan) tarafından
Çok zor gerçekten. En zoru da hangisi daha doğru yanında kalmak mı yoksa onu kimseye muhtaç etmemek mi bu öyle kötü bir duygu ki içim acıyor
(489 puan) tarafından
Yani isterseniz memur saniz bi sure daha 1 yasinda kadar çalışmayın .
-Reklam-
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Mayista donucem inşallah ben de nasıl dönerim diye düşünüyorum uyurken bile özlüyorum nasıl akşama kadar ondan ayrı durcam bir gün eşimle dışarı çıktık işlerimiz vardı kızımı anneme bıraktım vicdan azabından öldüm sanki kızımı terketmisim gibi hissettim
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun cnm hep derim bu ayrimda kalmak çok zor evladını kendin büyütmek kadar güzel bişey yok ama hiç bir isteğini karsilayamayarak ben büyüttüm demeninde bı anlamı yok hayat zor.ilk cocugumu 2 yaşında bıraktım 13 yaşına kadar çalıştım bı daha ne çocuğuma ne kendime öyle bı kötülük yapmam deyip 13 yaşına geldi çocuk yapmadım ama işten de atmadilarki tazminatı kurtariyim şimdi bı kızım var ve 11 senelik işimi bıraktım mahkeme surecindeyim çalışmayı kendi paramı kazanmayı çok özledim fakat oğlumda kacirdigim anneligimi kızımda da kaciramam onlar bir daha çocuk bende bir daha anne olmayacağım sonuçta.insallah hakkında hayırlısı olsun cnm.
(41 puan) tarafından
Amin hepimizin. Hangisi doğru bilmiyorum. Eşime öyle üzülüyorum ki çok zorlanıyor ama bana git çalış demiyor. Sen ne istiyorsan o olsun diyor tamam diyorum çalışmayacam kızımla olacam ama sonra bu ayı nasıl geçircez bezi ay sonunu çıkarır mı diye düşünüyorum
tarafından
Anlıyorum cnm öyle tabi gençlik ve sağlık geri gelmiyo aslında çalışmakta evlatlarımız için ama annelik işte hem onlar için didinip hem onlara kıyamam:(
0 oy
(613 puan) tarafından
Burada çalışma saatlerinizin nasıl olduğu çok önemli bence. 5 6 saat çalışacaksınız bu sorun olmaz. Çünkü sizden ayrı bir dünya da inşa etmek durumunda bebeğiniz bunu öğrenmeli. Ayrıca anneniz bakıyor, bu çok çok güzel bir şey. Bakıcıyla bırakıp gitmiyorsunuz. Ben de bebeğim 4 aylıkken bir kez teyzem ben bakayım git eşinle açıl biraz demişti. İnanır mısın 10 dk sonra eve dönmüştüm, onsuz nefes alamamıştım. Şimdi 11 buçuk aylık. İki hafta oldu, haftada 2 gün 6 saat işe gidiyorum. Eve döndüğümde onunla doyasıya zaman geçiriyorum. Bu hem ben de çok olumlu etki oluşturdu hem de bebeğimin bana olan güveninde pekişmeye neden oldu. Arkamı döndüğümde ağlardı. Şimdi gitsem de geleceğimi biliyor, beni güzelce yolcu ediyor. Gelince kucağıma atılıyor, benimle oynuyor. O ağlamalar çok şükür ortadan kalktı. Aynı endişeleri yaşıyordum inan. Ama şu an çok olumlu bir tablo yaşıyorum. Hem çocuğum hem ben daha mutluyuz. Sen de olumsuz düşünüp kendini üzme. Bir dene. Eğer ikinize de iyi gelirse çalışmaya devam edersin. Yoksa bırakır yavrun için iyi olduğuna kanaat ettiğin şekilde bir yön çizersin. Ama denemeden bilemezsin. Allah madden manen yardımcınız olsun, her ne olursa da iyi olur umarım. 
0 oy
tarafından
Üzülme kız çalış tabi calismak ne kadar güzel ayaklarin üstünde dur gurur duy kendinle

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 245 göst.
0 oy
3 cevap 168 göst.
0 oy
5 cevap 179 göst.
30 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 372 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busemlih (131 puan) tarafından soruldu

Kategoriler