Burada çalışma saatlerinizin nasıl olduğu çok önemli bence. 5 6 saat çalışacaksınız bu sorun olmaz. Çünkü sizden ayrı bir dünya da inşa etmek durumunda bebeğiniz bunu öğrenmeli. Ayrıca anneniz bakıyor, bu çok çok güzel bir şey. Bakıcıyla bırakıp gitmiyorsunuz. Ben de bebeğim 4 aylıkken bir kez teyzem ben bakayım git eşinle açıl biraz demişti. İnanır mısın 10 dk sonra eve dönmüştüm, onsuz nefes alamamıştım. Şimdi 11 buçuk aylık. İki hafta oldu, haftada 2 gün 6 saat işe gidiyorum. Eve döndüğümde onunla doyasıya zaman geçiriyorum. Bu hem ben de çok olumlu etki oluşturdu hem de bebeğimin bana olan güveninde pekişmeye neden oldu. Arkamı döndüğümde ağlardı. Şimdi gitsem de geleceğimi biliyor, beni güzelce yolcu ediyor. Gelince kucağıma atılıyor, benimle oynuyor. O ağlamalar çok şükür ortadan kalktı. Aynı endişeleri yaşıyordum inan. Ama şu an çok olumlu bir tablo yaşıyorum. Hem çocuğum hem ben daha mutluyuz. Sen de olumsuz düşünüp kendini üzme. Bir dene. Eğer ikinize de iyi gelirse çalışmaya devam edersin. Yoksa bırakır yavrun için iyi olduğuna kanaat ettiğin şekilde bir yön çizersin. Ama denemeden bilemezsin. Allah madden manen yardımcınız olsun, her ne olursa da iyi olur umarım.