15 gün sonra görümcem ümreye gidecek 4 cocuk en kücügü 1bucuk yasında ve ben bakacakmısım ve onun evinde sonucda el nasıl rahat edecem ne desemde bakmasam kayınvalidem gelecek ama yaşlı kadına ne yaptırabilirsinki erken kalkacan 4 cocugun pisligini temizle ve asırı pisler tualeti bile yıkamazlar düzgünce ve kayınvalidemgil var diye öbürkülerde gelecek eminim evine bişey olsa suclu olacaz ayrıca cok cimriler benm bzde sürekli ütü fırın fön gibi calıştiriz elektirik faturası cok gelse laf edecekler eminim kayınnamgilin yanında elin evinde kocamla nasıl rahat edecem acaba kac aydır bunu düşünüyorum nabsam nabacam hic bilmiyorum
Birilerini sıkıntıya sokarak ibadet yapmaya gitmek bilemedim valla 4 cocugu birakabilmekte ayri olay zaten ben olsam asla ama asla o sorumluluga girmezdim Allah korusun can emanet ediyo bisi falan olsa omur boyu vicdan ...
Doguma giden bi yakinimiz 4 yasndaki oglunu kaynanasigile birakiyo bekar gorumceside var bakarlar cocugu da hastaneye suruklemeyelim diyolar bi anlik dalginlik cocuk balkondan sarkip 5. Kattan yere cakilip melek oluyo :( kardesinin dogdugu gun öldü elbet olacagi vardir ama babaanne ve gorumce kndini yedi bitirdi cocugun anne babasida ikisine hala kus knusmuyo
Canim bu kadar düşüneceğine en basindan ben bakamam diyip ciksaydin aradan
Büyük çocuğunu 1 2ini sen kendi evinde bakmayı teklif etsen?
ya pardon da sana mi güvenmiş giderken? bakamam sancim var de geç yani.
Ya kusura bakmayın da hayır demesini bilmezseniz böyle olur ne saçma ya umre ye gitmesin hac mi bu umreye gidecek parası varsa bakıcı tutacak parası da vardır bakıcı tutsun.Bakamam ben bana güvenip mi doğurdun diyeceksin bu kadar basit .
Madem öbürkiler dediklerin gelecek onlar baksın o zaman. Yada her biriniz bir çocuk alın yanınızs bakın. Sen hizmetcimisin sülaleye bakacaksın. Bide arkandan dırdır edecekler.
Bunlari yuzune soyle canm o zaman pis diyosun cocuklar sonucta dimi? Guzel bi dille anlatabilirsin . Ayrica bakarsan sana ne kadar buyuk bi sevabi var yarin bigun bisey olsa onlarda senin cocuguna bakicak . Ben anlamiyorum niye hep bu kadar erkefin ailesi diye sert ve herseye karsi bi laf yapiyosunuz ki kendi ailen olsa eminim boyle dusunmezdin. Kadin dini gorev icin gidicekmis ve senin bunda bi payin olursa Allah sana buyuk sevap verir. Kusura bakmayin bu kadar dert ediyosaniz yuzune karsi bunlarin hepsini soyleyin
Canim zorlanicaksin ama baksan iyi olur sanki oda keyfi bir yere gitmiyor ya cocuklarimdan uzak kalmak onada zor gelir hem gun gelir seninde ona bir işin düşer oda sana yardimci olur :)
Canim bende bu insanları anlamıyorum tamam git umreye lakin bikaç yıl sonra git acele ne ne oldu birbuçuk yaşındaki evladını nasıl güvenip gideceksin üstelik 4 bebek ben 2 3 saatligine olsun kimseye guvenemiyorum bebekelrim doğumda hastanede kaldım acaba babasi yemeğini yedirdim mi babası uyur bebek biyerden düşerse die bittim tükendim 4 gün hastanede kaldım. Ya canım söyle ben 4 çocuğa bakamam die büyük olsa hadi neyse eşine söyle yada söylesin bana guvenmesin kimse die çünkü küçük bebek var biyerden düşse bişey olsa hem vijdan olarak rahatsız olun hemde kötü olan sen olun şimdi kötü ol ozman olacagina. Bebekelrin ihmal etti için günah peygaberimiz hayatta olsa 4 çocuğunu bıraktığı için kızardı ona kesinlikle evlatlarini nasıl ihmal eden die
4une birden bakmak cok zor olur senin icin istemiyorsan konus gorumcenle bencee yada kendi evinde bak ben kendi evimde daha rahat ederim de bak
Ne yapacak cnm idare edersin 15 20 gun
1,488,262 soru
24,327,567 cevap
345,557 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın