Eşim 5 ay oldu ise başlayalı. 2.145 lira alıyoruz. İşkur ile girdiginden fabrikaya devlet birazini kesiyormus maaşın.
2.5 yaşındaki oğlum hala bez kullanıyor. Molfix 6 numara. O da 80-90 lira. Böbrek hastası oğlum ilaç kullaniyo. Her ay 100 lira solüsyon yaptırıyoruz. Daha başka ilaçları da var aldığımız.
Evin elektirigi suyu pazar alışverişi derken yetmiyor idi. Yetmiyor derken buna sükur dedik. 5 ayda 2 tane çeyrek biriktirdik kısa kısa..
Kendime bir tane tişört almadım düşünün. Asgari ücret artarsa biraz daHa rahatlaardik. Aha Şubat ortasında ikinci dogumum olacak.. yardimi olur hiç mi değil..
.
Ben 4 yıllık evliyim. İlk evlendim 1-2 gün evimde kaldım. Ondan sonra eşimin köyüne gittik. Tarla sera falan yapiyorlar. Karpuz kabak salatalık ekiyorlar. Evimiz çarşı tarafında ama eşimin annesigil köyde olduğundan orada kaliyorduk hep. Çok zorladım. Evime gitmek istedim kaynana kayinbaba ile olmuyordu. Kaynana da hep çarşıda is yok Burada kalın diye beni çok zorladı. Köye tasinacakmisim güya. Ama ben istemiyorum inek dana tarla isi falan..
En Son artık bu sene haziranda kayinbabam ile tartıştım yeter artık dedim. Hazirandan bu yana eşim çalıştı bana verdi maaşı. Bende sıktım sıktım 5 ayda 2 çeyrek aldık.
Demem o ki taş olup baş yariyoruz simdi. Kaynanaya da lafımı esirgemiyorum. Çatır Çatır da söylüyorum demekki oluyormuş diye..