0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşim 5 ay oldu ise başlayalı. 2.145 lira alıyoruz. İşkur ile girdiginden fabrikaya devlet birazini kesiyormus maaşın.

2.5 yaşındaki oğlum hala bez kullanıyor. Molfix 6 numara. O da 80-90 lira. Böbrek hastası oğlum ilaç kullaniyo. Her ay 100 lira solüsyon yaptırıyoruz. Daha başka ilaçları da var aldığımız.

Evin elektirigi suyu pazar alışverişi derken yetmiyor idi. Yetmiyor derken buna sükur dedik. 5 ayda 2 tane çeyrek biriktirdik kısa kısa.. :)

Kendime bir tane tişört almadım düşünün. Asgari ücret artarsa biraz daHa rahatlaardik. Aha Şubat ortasında ikinci dogumum olacak.. yardimi olur hiç mi değil..

.

Ben 4 yıllık evliyim. İlk evlendim 1-2 gün evimde kaldım. Ondan sonra eşimin köyüne gittik. Tarla sera falan yapiyorlar. Karpuz kabak salatalık ekiyorlar. Evimiz çarşı tarafında ama eşimin annesigil köyde olduğundan orada kaliyorduk hep. Çok zorladım. Evime gitmek istedim kaynana kayinbaba ile olmuyordu. Kaynana da hep çarşıda is yok Burada kalın diye beni çok zorladı. Köye tasinacakmisim güya. Ama ben istemiyorum inek dana tarla isi falan.. 

En Son artık bu sene haziranda kayinbabam ile tartıştım yeter artık dedim. Hazirandan bu yana eşim çalıştı bana verdi maaşı. Bende sıktım sıktım 5 ayda 2 çeyrek aldık. 

Demem o ki taş olup baş yariyoruz simdi. Kaynanaya da lafımı esirgemiyorum. Çatır Çatır da söylüyorum demekki oluyormuş diye..

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ayyy boyle seyler duyunca çok seviniyorum inşallah o parayla istedigin Her şey olur minigine ilaç falan Her şey gonlunce olsun ❤
tarafından
Amin birtanem amin ecmain <3 <3 <3
-Reklam-
0 oy
tarafından
Baştan sona okudum kız :) ayagin yorgana göre uzanani makbuldür :D
tarafından
Aynen cnm bnm :* :* :* <3
0 oy
(156 puan) tarafından

Eşin arkandaysa herşey olur kuzum sende akkıllı bırısın belli Allah yardım eder inş :angel:

tarafından
İnşallah cnm bnm allah razı olsun :) 19 yaşımda evlendim. Bana köyde kalacağız demedi. Afedersin gerdeğé girdim. 1-2 gün sonra hadi köye gidek dedi. Bende gezmeye zannettim. İlk zamanlar yeni gelinsin bilmiyorsun ya. 1 sene oldu 2 sene oldu 3 oldu artık yeter daa dedim :D bu neci böyle :D
Eşim aslında susar. Ben derim o susar. Kaynana ile kavga yapsam bile kendi karışmaz. Ne bana laf söyler ne anasına babasına.. şuan 22 yasindayım çok şükür evimdeyim. Mutluyum.
0 oy
(163,573 puan) tarafından
Rabbimde yardim eder
tarafından
İnşallah kuzum ya. Bu devirde 2.145 lira ile kim idare eder cnm. Oğlum ilaç kullanmasa bezi olmasa bir ihtimal de. Gece gündüz bez takıyorum. Aşağı yukarı bez fiyatlarını biliyorsun. Alt marka da kullanmak istiyorum bez ama böbrek hastası olduğundan çok su içiyor çok idrar yapıyo. Taşırıyor yani. Prima alamıyorum o daHa pahali en iyisi molFix diyorum. O da haftada 80-90 gidiyo :( sağolsun annem babamğil her gelmelerinde arabalarının arkasına odun koyuyorlar getiriyorlar bize. Rabbim kimseyi darda zorda koymasın kötü
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Oh maşallah sizin yerinize ben mutlu oldum rabbim bereketinizi arttırsın inşallah :) 
tarafından
İnşallah cnm bnm
0 oy
tarafından

Asgari ücret en az üç bin olmali idi

Aettigini sanıyoruz hâlbuki senede bir kere asgari ücret bı miktar artar onnn kere de her şeye zam gelir birde bu konu var:ermm:

tarafından
Orası öyle valla.
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Arkadaşlar bundan sonra milyonerim bilin istedim :))))
tarafından
Ahahah niye kız hayırdır
0 oy
(678 puan) tarafından
Helal olsun 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 837 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde At Work (7,145 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 339 göst.
22 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ftmh (368 puan) tarafından soruldu