0 oy
661 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (372 puan) tarafından

Böyle söyleyebilirsiniz kızlar 

image

9 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Oğlum 2 yaşını geçti iki ramazan gördü. Ikisinde de evimizi süsledim yeni kıyafetler giydirdim fotoğraflar çekildik aynısını hicri yılbaşı ıçinde yapıyoruz. Ve her mevlid kandilinde pasta alıp salavatlar okuyoruz peygamberimiz doğmuş diye seviniyoruz. Oğlum belki anlamıyor ama ben öyle bi heyecanla yapıyorum ki ramazan gelsin rebiulevvel gelsin diye gün sayıyorum. 
(372 puan) tarafından
MaşALLAH canım rabbim daim etsin :)
(4,586 puan) tarafından
Ayy ne güzel anlatmışsın ♥️
-Reklam-
+3 oy
(13,306 puan) tarafından
Te az önce süsledim valla. Ama kandil bayram da öğreneceği için benim için mahsuru yok yani. Sonuçta biz mery chirtsmist kutlamıyoruz yeni yılı karşılıyoruz. Ayrıca Hz. Muhammed Mustafa ya inanmak kadar Hz. İsa ya inanıyoruz. Tövbe duası ederken bile tüm peygamberlerine inandım diyoruz. Bu açıdan bakarsanız siz de yılbaşı kutlarsınız.
(372 puan) tarafından
Neyse tartışmaya gerek yok herkes ne yapmak istiyorsa onu yapar ben sadece öneride bulundum. İster yapın ister yapmayın sizin günahınızdan sevabınızdan ven sorumlu değilim.
(980 puan) tarafından
Bak onu doğru dedin işte.
(372 puan) tarafından
Paylaştgım postuda doğru olduğu için paylaştım. Benim doğrum senin doğrun olmayabilir.
(980 puan) tarafından
Bak ne güzel özetledin aslında konuyu. Düşünceye saygı çok önemli. Senin dediğine bir dediğimiz yok aslında konu diğer arkadaşın bu arkadaşın düşüncesine saygı göstermemesinden kaynaklı buralara kadar geldi.
(13,306 puan) tarafından
Yani ben de aynısını diyorum herkesin olaya bakış açısı farklı ben yılbaşı kutlaması yapıyorum mery chirtsmist değil. Olayı da yanlış anlamıyorum önce bizim peygamberimize itikat bozulmuş olana değil siz Benim Müslümanlığı da kabul etmiyor gibi yargılıyorsunuz ama öyle değil. Düşünce ve bakış açısı farklılığı işte. Önce buna saygı duyarak hicri de olsa miladi de olsa yılbaşı kutlamasına saygı duyarız.
+2 oy
(25,178 puan) tarafından
Çocuğumu o alışkanlıkla büyütmiceğim için istemez
(372 puan) tarafından
Yapacak olanlar vardır canım
(25,178 puan) tarafından
Yapacak olan kendi düşünsün :)
(372 puan) tarafından
Aynen canım :)
+1 oy
(923 puan) tarafından
Biz kutluyacaz çocuklar çok heyecanlı bizde heyecanlıyız geçen sene kayın babmda kutlamam gunah dedi başına yılbaşı şapkası takti eğlendi bizim evde kimseye atmayın dedi bide ama biz face'de paylaştık vatspata paylaştık biz öğün kutlamayiz arabası dökeriz diyo kayınvalidem o da kutlamak sonuçta öğüne özel çocuklarını davet edip arab asi döküyor ben kutluyorum yeni yıla girişimizi masa kuracam çam ağacı felan yok ama Noel kostümü aldık çocuklara çok sevindiler ucunede müzik acacaz çerez kestane e keyfi yapcaz hediyeleşme olcak 
+1 oy
(30,106 puan) tarafından

Anlayanlara tabii:angel:

(372 puan) tarafından
Yanii :)
0 oy
tarafından
Cok guzel fikir ❤ Elhemdulillah ki Muslumaniz
(372 puan) tarafından
Çok şükür ❤
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Çocuğum diğer dini baramlari göreceği için sorun yok.Biz Noel i kutlamiyorum Noel 4gun önce oldu,bitti biz gelecek yeni yılı kutluyoruz.Ki kutlasak bile Hz.Muhammed e inandığım kadar Hz İsa ya da inanıyorum.Bu konu artık tartışılmalı herkesin günahı kendine kimse buna karışamaz ki zaten karışmak kimsenin haddine değil.Herkes çocuğunu istediği gibi terbiye eder.
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Biz o gece ev izliyoruz normal gün gbi ve 10 yasndan gün alan oglum var 5 yasna gircek kizm gunah derler hiristiyanlarin günü derler esimin ailesi ogun ev açmazlar dua ederler namz kilarlar surekli ardslarmzda öyle 
(1,475 puan) tarafından
Aynen hergungu gbi yemk yeriz tv izlerz cocuklar saatinde uyur zaten 2aylik bebegmde var ben fazlasyla yoruluyom gün icnde macter şef bitsn yaticam smdi
(372 puan) tarafından
Aynen bende onu bekliyrum :)
(1,475 puan) tarafından
Yaaa insallah serhat 1ci olur
(372 puan) tarafından
İkiside başarılı hak eden kazansın
(1,475 puan) tarafından
Orasi oyle ama bizde heyecan yapiyoruz ister istemz
0 oy
tarafından

Heer koyun kendi bacağından asılır derler banane ondan bundan ben yoluma bakarım herkes özgür 

(372 puan) tarafından
Öneri sadece.
tarafından
Yoo tabikide çok güzel bir paylaşım ama işde yapan yapıyo
(372 puan) tarafından
Öyle tabiki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Lokumcum (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
10 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde SedarEfe (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
23 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,020 soru

24,066,854 cevap

330,409 kullanıcı

...