0 oy
1,219 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Arkadaşlar kimler kutluyor kimler kutlamıyor

Ben yabancıyım bizim eskiden kutlanırdı bekarken  ufak yemek masası süs sadece kutlama buydu bizim için Yeni yıl yeni yıla girmenin sevinci anlamına gelir

Eşimin ailesi kesinlikle karşı gavurlar kutluyor der ben herkese saygı duyarım. Onların öyle demesi bana saçma geliyor ben kutlamadığım için değil ne alaka yani kutlamadığım halde 7 senedir kutluyorsunuz  diyor eşimin babası şakadan sözde laf sokuyor yıl başı kutluyorsunuz siz gizli gizli diyor hindi aldınız mı diyor adam neyin kafasını yaşıyorsun diyemiyorum :D inadına gidip hindi alası geliyor insanın ben kutlayan kutlamayan herkese saygı duyarım herkesin kendi tercihi

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kutlamiyoruz biz sıradan bı gün  bizim için yine aynı temizlik yine aynı gündüz ders oyun yemek uyku akşam yemek uyku gece evi topla bulaşık çamaşır ertesi gün yemeği uyku ❤️❤️❤️❤️ biz Müslüman kul o gün için özel bı yemek yapmaz ❤️
-Reklam-
0 oy
(5,213 puan) tarafından
kutlayıp günaha giriyorsam benim yerime sen mi asılcan bacağından de
0 oy
tarafından
Kutluyorum kutlayacağım hele 2020 gibi bir yıl bitmiş kaçırır mıyım :)) yılbaşı kutlamayanları ama sevgililer gününde kocasından hediye bekleyenleri de ikiyüzlü buluyorum bunu da yeri gelmişken belirteyim. 
0 oy
tarafından
Noel kutlamam ama yılbaşında yeni yılı deli gibi kutlarım eğlenirim. Noel beni ilgilendirmez. Yılbaşı kutlamam  da kimseyi  ilgilendirmiyor 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Allah askına artık bitsin su yılbası muhabbeti. Hrıstıyanların noeli ile yıl basını karıstırmayın artık. Zaten farklı tarihlerde kutlanıyor. Biz yeni yılın gelişini kutluyoruz kutluyorsak. Haram olan içkiyi içmiyorsan, domuz yemiyorsan ne günahı olabilir ki? Onu gectim 1 ocak hz isa nın dogumu dur ki, hz isa da hak peygamberdir. Her yerde bu muhabbet yok kutlayan gevur yok kutlamayan musluman. Bunları konusacagımıza tecavuz edilen cocukları, öldürülen kadınları, partileri kesilen hayvanları konusalım. 
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Haram tabi dinimize haykiri resmen Allah kutlamak nasip etmesin 
0 oy
tarafından
Günah biz kutlamayız sıradan Bi gün bizim için 
0 oy
(99 puan) tarafından
Peygamber efendimizi s.a.v ağzına alıp kötü konusan karikatürlerini çizmeye kalkan terbiyesizlerin gününü kutlamak muslumanliga sığmıyor. 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,189 göst.
12 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
33 cevap 1,838 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
+10 oy
18 cevap 967 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 291 göst.