0 oy
770 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (107 puan) tarafından
Bilgisi olan varsa yardımcı olurmsunz Bugün 1 yaşındaki kızım için hastaneye gittik Dr muayene etti kan tahlili yaptırmaya gittik 4 saat sonra Dr yanına çıktık Dr hasta kabul etmediğini söyledi covit testi pozitifmş ama bize söylemiyr eşimde tahlil sonucu Dr bey dedi bize bagırark kovdu Türkçeden anlamıyormusunuz diye. Ve biz covit oldugunu danışmadan ögrendik, hasta haklarına gittik şikayet için o sırada Dr bizi gördü yine bagırdı anlamıyormsnz türkçdn dedi. Sizi şikayet edicem dedi nereye ediyorsan et dedi bagırark nereye şikayet etsem sonuç alırım

9 Cevaplar

+3 oy
(3,550 puan) tarafından
neden sağlık çalışanlarının da birer insan olduğunu bu kadar göz ardı ediyorsunuz belki de adam test sonucunun pozitif çıktığını o anda öğrendi ne yapsaydı testi pozitif olduğu halde sizi içeri alıp verdiğiniz testin sonucunu mu açıklasaydi size sizin sandığınız gibi sağlık çalışanlarına ikide bir de izin vermiyorlar şu an sağlık çalışanı özellikle de doktor açığı çok fazla olduğu için çok acil nedenler dışında kimseye izin verilmiyor yani sizin sandığınız gibi sağlık çalışanları test verip testin sonucu çıkana kadar evlerinde yatıp dinlen emiyorlar maalesef olması gereken bu ama maalesef bu şekilde olmuyor ben kesinlikle bağırmasını da haklı görmüyorum ama kabul edin ki sizin kovit sonucunuz pozitif olsa ve sürekli hastalar bizi ne zaman içeri alacaksınız diye üstünüze gelse siz de aynı tepkiyi verebilirdiniz
(1,500 puan) tarafından
Bence de ya adam hasta kabul etmiyorum demiş hala sonuç göstermeye çalışıyorsun belli ki o an öğrendi zaten öbür türlü karantinada olur doktor ama bizim insanımız odaya dalmaya bayılıyor içeride hasta olur bi şey sorucam yok sonuç için geldim yok 1 dk... Asla derdi bitmez kapıya yığılır. Özellikle şu dönemde stres yorgunluk içindeler biraz anlayış lazım yani kabul etmiyorum lafı üstüne odaya girsen sen hasta olcaksın adam yine seni düşünüyo orada hala nereye şikayet edebilirim diye soruluyor burada. Yazık gerçekten
(107 puan) tarafından
Buraya ne sorup sormayacagıma seni ilgilendirmiyor bazıları doktor oluyor ama insan  olamıyor burdaki sıkıntı hakaret etmesi, covit olması değil.
(1,500 puan) tarafından
Tamam da adam ölümcül hastalık olduğunu öğrenmiş belki kronik hasta belki çoluk çocuğunu düşündü belki anası babasıyla yaşıyo onları düşündü içinde olduğu durumun bilincinde misiniz bugun hastaneye gittim hemşire kadın çocuğumu görmüyorum annem bakıyo gidemiyorum korkudan dedi acaba aynı durumda olsanız napicaktınız düşündünüz mü? Sağlık çalışanlarina biraz anlayış diyoruz o yüzden. Hasta almıyorum lafına rağmen odaya girmeye çalışan da sizsiniz yaptığınız hata niye görmüyosunuz
(107 puan) tarafından
Odaya girmeye çalıştığımı gözünüzle gördünüz mü? Aynı durumda siz olsaydınız bu şekilde düşünürmüydünüz? Ve sizn çocugunuz olsaydı yine bu şekilde düşünürmüydünüz? Benmde kronik hastalığım var bende kendimi çocugumu düşünmek zorundayım.
(1,500 puan) tarafından
Siz değil zaten böyle olaylar var demek istedim. Keyfinizden gitmediniz tabi hastaneye ama drda keyfi durum yaşamamış benim anlatmak istediğim buydu. Siz bilirsiniz yani sağlık bakanlığına şikayet edin onlar bilir doğrusunu biz ne desek ki boş. Geçmiş olsun
-Reklam-
+1 oy
(2,033 puan) tarafından
cimer e şikayet et canim
(107 puan) tarafından
Tşkr ederim canm saglık bakanınamı oluyor ordan
(2,033 puan) tarafından
evet canim
(107 puan) tarafından
Saol cnm yazayım oradan
0 oy
(852 puan) tarafından
Hastaneye şikayet et canım 
(107 puan) tarafından
Oraya etmedim çünkü onlarda Dr savundu
0 oy
(30,161 puan) tarafından

Sonradan öğrenmiş olabilir mi acaba yani oda stresliymis belliki

(107 puan) tarafından
Benim bildiğim test verildignde birde çok agır hastaysan sonuç gelene kadar evde karantina da olunuyor
(5,452 puan) tarafından
hayır sonuç çıkana kadar hastanedesin pozitif ise eve negatif ise çalışmaya devam
kişi negatif eşi pozitif ise yine devam ediyor sağlık çalışanı
0 oy
tarafından

Şuanda şikayet kabul etmiyorlar.    Evraklar elimde bekliyorum bende.   Cimere yazabilirsiniz ama

(107 puan) tarafından
Nasıl cnm kabul etmiyorlar
tarafından
Şuan covit olduğu için doktor sıkıntısı var o yüzden. Olmuyor. Bende 4 gözle bekliyorum.   Cimere yazdım.  Aradılar. Anlattım. Sonuç belli bir tarihe kadar. Bekleyin dediler
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Hastaneye 

Sağlık bakanlığı

Cimer
(107 puan) tarafından
Hastane Dr savundu bütün çalışnlr pozitifz dedi
(1,297 puan) tarafından
Yoook artık
0 oy
(29 puan) tarafından
Koronadan ötürü şikayet kabul etmiyorlar ben sağlık bakanlığı cimer aradım ama malesef bunu da sanırım bildikleri için bazı doktorlar gerçekten aşırı derecede aşağılayıcı davranıyorlar cevap verirken yada işi doğru düzgün yapmıyorlar 
(107 puan) tarafından
Öyle bir hakaret ettiki şaşırdık kaldık bişey demedik biz acile filan incek sandık sonuç içinde sabh 930 dn 3e kadar bekledik hani göstermeden gitmeyelim küçük çocukla çok zor gittk dolmuşlarla
(29 puan) tarafından
Anlaya biliyor um  bazı saglikcilarin hakkı ödenmez ama gerçekten şu durumu suistimal edip görevini doğru düzgün yapmayan çok sağlıkçı var rabbim iyi insanlar la karşılaştır Sin heryerde kötü var malesef
0 oy
(672 puan) tarafından
Hangi hastane bu söz ettiğin 
(107 puan) tarafından
İstanbul pendik devlet hastanesi
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Cimere şikayet edebiliyorsunuz
(107 puan) tarafından
Tşkr ederim cimer den şikayet ettim

İlgili sorular

0 oy