0 oy
945 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,916 puan) tarafından
22 aylık bir kızım var. 31 haftalıkta hamileyim, hala tek göğsümü emiyor bugün sağlık ocağında izlemim vardır gittim kan verdim sonuçlarım kötü kan değerlerim düşük doktor memeden acil olarak kesmemi söyledi bunun için herşeyi yaptım sildi sildi emdi. Benimde takatim kalmadi zaten huyu çok değişti hırçınlaştı inat ettim vermedim memeyi kendini yerlere attı sesi kısıldı o ağladı ben ağladım. Annem bana ver ben bakarım 2 gün olsun unutur dedi ne yapayım gönderıyım mi ? Kafam çok karışık.

23 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gönder dene şansını unutur yeni ortam olur belki sakinleşti 
(2,916 puan) tarafından
Bu akşam bırakıcam
-Reklam-
0 oy
(23,649 puan) tarafından
Kiyamam ya cok zor bi süreç dene belki iyi gelir 
(2,916 puan) tarafından
Gerçekten çok yoruldum hergun ağlıyorum
(23,649 puan) tarafından
Bizimkide yazin birakacak bakalim ben ne yapcam
0 oy
tarafından
Sirke denedin mi canım benim oğlum sirke den tiksinmişti 
(2,916 puan) tarafından
Denedim kuzum kokuyo dedi yine emdi
tarafından
Sabır taşı varmış kuzum ondan al dene baktın olmuyor gönder annene
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Uzak değilse gönder canım büyümüş artık.
(2,916 puan) tarafından
Uzak değil araba ile 15 dakika felan
(7,931 puan) tarafından
Daha çabuk unutur gönder derim
0 oy
(507 puan) tarafından
Sabir taşı mi ne bisey var onu deneyin isterseniz sonuç alan çok kişi var tabiki olumsuz sonuç alanda var ama ismini çok duydum ise yatıyor diye 
(2,916 puan) tarafından
Neler denedim hiç bir şekilde bırakmadı yine emdi aklı erıyo sanırım artık inanmiyo
(507 puan) tarafından
Ee 2 yaş olmuş neredeyse yavrum benim kıyamam ona . O zaman yakınsa bi gönder istersen 2 3 gün kalsın sende dinlen hem oda unutsun değişiklik olsun
0 oy
tarafından
Of kuzum ya Rabbim yardımcın olsun 
(2,916 puan) tarafından
Amin kuzum çok sağol
0 oy
tarafından
Ah ömrümün baharı şimşirce kassaydın keşke akli yetmeden annen yakınsa aslında deneyebilirsin yada o size gelsin oyalanır memeyi unutur yada süslü bardak biberon falan al onunla devam sütü ver öyle öyle unutacak mecbur kuzum 
(2,916 puan) tarafından
Ayşe hergun ağlıyorum sinirlerim alt üst yetemiyorum diye kendime kızıyorum bugün eşimi aradım hıçkırarak ağladım oda akşam annemlere bırakalım başka çare yok dedi
tarafından
Hamilelikten canım sen yetemiyorsun diye değil sıkma canını seni  hemen ağladığını direnemediginide anlamış bebekle me fena ki oooo ")) kullanıyor senin merhametini yani biraz dirayetli ve gaddar olmak lazım ağlasan bile bebiş e gösterme bende artık sizi eğitemiyorum ben beceriksizin tekiyim diye böğüre böğüre ağlıyordum ki şükür biraz duruldum bu ara
(2,916 puan) tarafından
Bugün ben ağladıkça oda bana sarıldı sesi kısıldı gitti ağlamaktan. Çok düşkün böyle bir görsen ayşe huyu çok kötü oldu kendine zarar veriyo gözüme baka baka. Bu akşam gonderıcem
tarafından
Bide onu deneyin bakalım canım  nasıl olacak
0 oy
(807 puan) tarafından
Annendir sonuçta yani bakar güzelce bence gönder en azından dene yani diğer türlü ikinize de çok eziyet iki gün seni görmezse aklına gelmez unutur belki canım
(2,916 puan) tarafından
Bu akşam bırakıcaz kuzum napiyim dayanacak gücüm kalmadi dengem şaştı
(807 puan) tarafından
Kendini yipratma annenden yardım almayı reddetme ne güzel bak yardım etmek istiyor sana canım benim üzme kendini duygusal olursan ona da sana da zor olur bırakması bide hamilesin üzülme kuzum
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Canım benim oğlum da 17 aylık 3 aylık hamileyim doktorum erken kesmemi istedi diye bende geçen ay kestim annene göndermek yerine sende gitsen ben öyle yaptım sabır taşı aldım ve sürdüm onun tadını alınca bir daha istemedi iyy yaptı annemler onunla ilgilendi bende göğüs agrimi çektim isteyince yine sabır taşını sürdüm öyle öyle iki günde alıştı ben de sonra eve geldim eve gelince alışmıştı rahat ettim 
(2,916 puan) tarafından
Bu akşam gönderiyim bende sabır taşı alıyım eve gelince isterse ondan sürüyüm birde. Çok yoruldum dengem şaştı
(4,692 puan) tarafından
Haklısın canım ben erken kesmiş oldum daha iyi oldu şuan yemeği falan da güzel yiyo sabah kalktığı gibi süt veriyorum bide gece yatarken inek sütü o şekilde duruyor
0 oy
tarafından
İyi olur hem unutur hem sen dinlenirsin canım 
(2,916 puan) tarafından
Aynen kuzum öyle yapıyım
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Sabır taşı falan denedin mi, olmadı gönder unutur belki 
(2,916 puan) tarafından
Onuda deniycem canım
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Çok zor ya Allah yardımcın olsun.  Gönder belki faydası olur . Yakın mı size 
(2,916 puan) tarafından
15 dakıka araba ile canım. Cidden hem ruh hem beden olarak bittim
(5,572 puan) tarafından
Annen de bırak o zaman
0 oy
(811 puan) tarafından
Canım benim kardeşim de çok düşkündü üç yaşına kadar falan emdi annem yayladan köye gönderdi on gün falan kaldı  köyde unuttu oylece
(2,916 puan) tarafından
Öyle yapicam kuzum gonderıyım
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Siyah eldiven dene bence memekolik yeğenim korktu bıraktı 
(2,916 puan) tarafından
Siyah eldiven nasıl yapicam canım
(14,195 puan) tarafından
Sutyenin içiné koy canım birer eldiven meme istediği zaman aç eldiveni görsün
0 oy
(531 puan) tarafından
Göğsüne acı oje sür canım çocuğa yazık huylanmasını sağla 
(2,916 puan) tarafından
Sabir taşı varmış bide ondan deneyim
(531 puan) tarafından
Biz emziği öyle bıraktık kesin huylanır oda
0 oy
tarafından
Bana kalırsa gönderme canım ..psikojisi için iyi olmaz..çocuklar için meme anneyle arasındaki bağ..sigarayı bırakmak gibi bisiy hırçın olması çok.normal..su zamanda ona bol bol sarıl daha çok ilgilenmeye bağ ..onu kestiginde bağımız kopacak gibi gelicek.ona..eger gonderirsen eğer gönderirsen daha çok hircinlasmaya başlayacaktır...hem senin verdiğin eğitimle anneninki bir.olmaz ..sussun diye her istediklerini yaptıklarında zorlanirsin..ben sirke surmustim bizimkisi çok bagimliydi..iki.gun ağladı.sonra sustu..dirençli olman lazım..dikkatini başka yöne çekmeye calis..sirke belki tiksindirir onu..
(2,916 puan) tarafından
Inanki elimden geleni yapıyorum yorulsamda belli etmeden oyun oynatıyorum çocuk meme delisi gibi birşey oldu meme deyip kendini yerden yere atiyo son cagrem buydu birde sabır taşı denıycem. Sirke sürdüm kokuyo dedi yine emdi silmiş gibi yaptı
tarafından
Benim oğlumda.oyleydi canım..birini emer digeriylede oynardı..emmeyi bıraktıktan sonra oynamak kalıcı kaldı..onuda biraktirdim aciyo dedim..hamileyim hala arada açmak bakmak istiyo..kendinden o şekilde uzaklaştırma..onun için meme çok başka bisiy öyle düşün...
0 oy
(233 puan) tarafından
Ben sabır taşıyla bıraktırmıştım canım bi dene istersen 
(2,916 puan) tarafından
Denıycem hemen yarın aktardan alicam kuzum
0 oy
(30,110 puan) tarafından

Çok zor ya dene en azından dururmu  annende 

(2,916 puan) tarafından
Kayinvalidemler götürdü kuzum halası var benimle yaşıt olan ben bakarım dedi ınsallah unutur
(30,110 puan) tarafından
İnsAllah ya
0 oy
(895 puan) tarafından
Ben duracagini sanmam hem memeyi hem seni ayni anda birakinca dahada hircinlasir yakinsaniz dene bence.Allah yardimcin olsun cnm.hem hamilelik hem emzirme cok zordur eminim
(2,916 puan) tarafından
Kayinvalidemler yakın bana onlar götürdü biraz önce halası var ben oynatırım dedi ınşâellah unutur
0 oy
(1,879 puan) tarafından
Etrafına oje sürseydin silmeyle de çıkmazdı 

İlgili sorular

+1 oy
31 cevap 988 göst.
+1 oy
4 cevap 246 göst.
7 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Evrim.34 (601 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 436 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 152727 (91 puan) tarafından soruldu