0 oy
660 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (256 puan) tarafından
kapalı
Canim yaniyor. Yuregim acıyor. Gece oglumu uyuttum yaklasik 3saat sonra kalkti emdi az sonra yine agladi emdi yine agladi az sonra. Bu sira dis cikardi cok alisti cook *** uyanmaya. O kadar cok uyanip emmek istiyorki dun bircok yerde uyku duzeni ile ilgili yazi okudum eger bebeginiz emdiyse bir sonrakinde emzirmeden uyutmaya calisin diyor. Bunu oncedende biliyordum esimde biliyor. dun uyanınca uygulamak istedim. Yatakta kucagima aldim cok agladi. Ayaga kalktim yine susturamadim. Esim uyandi bana ver dedi o sakinleştirsin diye verdim. Meger bana kizmis emzirmedim diye cocuga kotu davraniyor ayagina aldi salladi oglum agliyor ver dedim vermedi. Eliyle agzini kapatti oglum yine agladi. Meme istiyor cunku durmuyor. Elime verse meme verip susturacagim. Ver diyorum aklin nerdeydi yarim saattir agladi diyor yarim saat aglamadi ver diyorum aldi kucagina cocugu hizli hizli kollarinda salliyor cocugumu ver diyorum aklin nerdeydi meme vermemek icin yapmiyonmu bakiyorum diyor. Ben boyle aglamasin diye sana verdim diyorum çocuğa sarildim birak dedi vermedi ayaga kalkti sırtını döndü o sinirle çocuğumu ver diye sırtına vurdum 3 4kere hizlica. Sen kime vuruyon dedi beni yataga atti cocugu yataga koydu bana yaklasinca kendimi savundum karnina dogru gücümün yettigince ayagimla vurdum canimi yakacak diye. Oglumu kucagima aldim ben sana vurmadikca sen nasıl vurursun dedi su ayaginla mi vurdun bununlami diye diye heryerimi sıkti oglan kucagimda kimildayamadim oyle kuvvetli sıktı ki morarmadik yerim kalmadi. Bacaklarimdan yuruyemedim tum gun agridan. Kolumda cabasi. İceride kayinvalidem kayinbabam yatiyordu bizi duymadilar gece vakti. Kimseye soyleyemiyorum bacaklarimda saglam yer yok ayakta durmaya çalışıyorum. Esim hep boyle degildir yilda 3, 4 defa gelir boyle. Daha uyurken sarilarak uyumustuk. Ne mi oldu sonra iceri gitti uyudu. Bebegim sabaha kadar emdi birakmadan bide korkmus. Zaten gunduz uykusu hic yok yarim saat iki kez.Niyemi yazdim kimsem yok dertlesecek.okuyun yeter. 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu  özetleyecek şekilde olmalıdır

16 Cevaplar

0 oy
(4,846 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun :( uzuldum elleri tutulsun 
-Reklam-
0 oy
(282 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canim üzüldüm hem senin hem bebek için elleri kırılsın kocanın neler duyuyoruz bu zamanda
0 oy
tarafından
Ah canım ya hiç yoktan neler çıkmış öyle durup dururken ama sen yinede eşine vurma bence 
(256 puan) tarafından
Cok cirpindim oglumu vermedi o kucaginda deli oldu agladi. Ver ver dedim çocuğu oyle gorunce dayanadim. Haklisin.
tarafından
Yani senin önce vurman onu haklı kılmaz kesinlikle öyle demiyorum yanlış anlama ama aranızda saygı kalmaz o şekilde anlaşmak daha zor olur
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Pislik adam bebegin agzını kapatarak sakinleştireceginimi zannediyo 

Sinirim bozuldu günaha girmek istemiyorum ya
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Yılda 3  4 kez dayak mi atıyor ne biçim adam insan kendi çocuğuna böyle davranır mi yazık ya Allah sorar inşallah hesabını
(256 puan) tarafından
Yok atmiyor. Bir kez el kaldirdi cok üzülmüştü. Boyle eziyet ediyor
0 oy
(2,199 puan) tarafından
Seni çok çok iyi anlıyorum bitanede benim başımda var dengesiz Allah akıl fikir versin ne denir ki 
0 oy
(990 puan) tarafından
Yazacak bisey bulamadım 
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun . Çok üzüldüm en çokda bebeğe.  Ne kadar korkmuştur yavrum . 
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Eşin eliyle çocuğun ağzını mi kapattı ağlamasın diye bide sana niye şiddet uyguluyor ne diyim bilemiyorum ALLAH a havale olsun
0 oy
(163,297 puan) tarafından
Yok yere olmus resmen yaa
0 oy
tarafından
Keşke konuşup soleseydiniz ona eğitim vermeye çalıştığınızı baştan anlatsaydiniz çok alıştı bı iki gün zorlayayim belki huyundan baz geçer diye erkekler zaten her konuda anlayışsız ben eşime vursam oda aynısını yapardi heralde 
0 oy
tarafından

2 yada 3 defa böyle, diyosun bence 1 defa bile olmamalı neden polisi aramadın ki göz dağı olsaydı bari ben polisi arardım götüüü korkardı gavatınn şerefsizzz küçücük el kadar bebeğe yeter gücü sana yeter gücü çok üzülüyorum yaaa böyle okuyunca 

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum Rabbim ıslah etsin eşini 
0 oy
tarafından
Bence bebeğin doymuyor yada memeci bir bebek buna kesinlikle çözüm getirmen lazım emzik al ona alıştır doysun Tika ağzına uyutun şimdiki bebeklerde çok fena Allah yardımcın olsun
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Eli kırılsın inşallah ya bebeğin ağzını kapatmak nedir ya nefessiz kalsaydı yada tikansaydi verme bebeği onun kucağına sende eşine o hareketi yapmasaydin keşke korkutmak amaçlı bı daha böyle bir şey yaparsan polise şikayet etcem de ona 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,475 soru

24,031,292 cevap

328,706 kullanıcı

...