0 oy
360 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
kızlarlar kayınvalıdeme minik bi hediye almak istiyorum bulursam kayınperimede alacağım oğluma ikisi bakıyor. yeniyl hediyesi olsun diye. ne olabılır fikir verebılır misiniz? kayinvalıdem hiç özel günü atlamaz bendr hiç sevmem hediye alma  işini bulamam bi türlü :) 

7 Cevaplar

0 oy
(964 puan) tarafından

Kapalıysa bir başörtüsü yada omuz şalı yada çanta yada mutfak eşyası eksiği neyse olmadı takı :Dkayinpedere de suater kazak tarzı bişey oalbikir diye düşündüm

tarafından
kız o kadar eşyası varki ne alacağımı şaşırıyorum
-Reklam-
0 oy
(505 puan) tarafından
Canım ilgi alanına göre karar verebilirsin aslında kıyafet seviyorsa bluz al ev için eşya severse mutfak eşyası al yada bı ihtiyacını filan farkettiysen onu karşıla. Benim Kayınvalidem bı ara küçük radyolardan istiyormuş duyurup duruyordu ama hediyeyi hakedene almak lazım daha bir çöplerini görmedim doğum günümde dahi beni bırak eşime de bişey almazlar :) O yüzden rüyasında görür 
0 oy
tarafından

Ben kuzenime etamin havlu işlettirmiştim yazınyazı ve gül ekledi. Kargo ile gönderdim :) çok mutlu olmuştu duygulanmış çok dua etti  

0 oy
tarafından
Mutfakta kullanacağı mutfak eşyası olur bence 
tarafından
heryeri eşya hedıye lık dolu ne alacağımı şaşırıyorum o yüzden
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Bide boyle gelin kaynanalar var helal olsun
tarafından
o nasıl yaklaştıysa ben de karşılığını vermeye çalışıyorum
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Cocguna bakıyorsa bence ufak bir hediye değilde biraz değerli bişey alabilirsin 
tarafından
onu alıcam aklım da ama şuan değil
0 oy
tarafından
Kupe gecti icimden :)
tarafından
altın küpe aklım da ama şuan değil

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 420 göst.
0 oy
13 cevap 669 göst.