0 oy
555 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
20 qündür ailemin yanında il dısındaydım kız kardeşimde bir haftalıqına benle qeldi hem cocuk hem bavullar agır geldi izinliydi calısıyor benimle qeldi pazartesi eve gidicek buqün kaynnam gil qeldi bana ben dün qeldim temizlik felan yapıyordum ben banyoyu yıkarken kız kardeşime demişki sen bana gel onlar başbaşa kalsınlar ne kadar ayıp ya benim misafirim bana bi rahatsızlıqı yok sen neden böyle bişi diyorsun zatn kız bir hafta kalıcak bizde yeni evli deqiliz zatn odamız ayrı hesabı kaynanam kendisi bizim evde bir qün kalsa zırt bırt odaya qiriyor ama neymiş cocuqa bakıyormuş 

11 Cevaplar

+3 oy
(5,436 puan) tarafından
ahahah bu kaynanalar kıskançlıktan yakında çat diye çatlıyacaklarr=))) 
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Ayhhh ne kadar saçma git der gibi olmuş zaten
0 oy
tarafından

Kızz nolcak kalsın sende kocanla kal bence bi art niyet olarak dememiştir diye düşünüyorum çokmu safım acaba :ermm:

tarafından
Bende senin gibi düşünüyorum artı
İyi bişey de dese sonuçta kaynana ya ondan
tarafından
Hahaa kızz adı kaynana olunca akıllarda yer etmiş zavallılar
0 oy
(163,308 puan) tarafından
Cok ayip yaa milletin nasi yuzu tutuyoda diyo
0 oy
tarafından
Yuh yani ayıp olmuş 
0 oy
(883 puan) tarafından
Sen desydin keşke kardeşime dicegine. Kendi gelip gitmeni ayıp bulsan 
tarafından
şimdi söylesem dicek kardeşi hemen yetiştirmiş
(883 puan) tarafından
Saçmalama tabiki şöyle de her gelene böyle boş bogazlik edicek tabiki soyleemeelisin hatta abarrttta nasıl söylersin o benim kaardesim çok üzüldü de eşine de şöyle herşey böyle ufak ufak başlar bilgin olsun
0 oy
(1,396 puan) tarafından
Belki de gerçekten seni düşünmüş olamaz mı hani 20 gündürde eşin yanında değilmiş belki gerçekten eşinle zaman gecirmeni istemiştir ne bilim canım 
tarafından
yok ya kısaca niye qeldin demiş qit demiş kaynanamla kardeşim bi samimiyeti yok yabanvı qibiler zatn birbirlerini fazla qörmezler il dısına qelin qeldiqim için
(1,396 puan) tarafından
Öyle bi niyeti olsaydı bence açıkca derdi canım ya ne bilim ki şimdi sen daha iyi tanıyorsun kaynanani
0 oy
tarafından
Öyle birşey söylemiş ki sanki sen rahatsız oluyormuşsun gibi gözükmüş kız kardeşinin gözünde senin misafirine ne hakla benim evime gel der ne kadar ayıp ben olsam ağzının payını verirdim.. 
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Bunu eşin annesine demiş olabilir mi acaba baldızı çağır yalnız kalalım diye ayrıca 20 gün berabermişsiniz 1 hafta da öyle geçecek eşin yakınlaşmak istemiş ve çekinmiş olabilir ya da kv öyle düşünmüştür. Malum evler uyduruk ses geçiriyor misafir olunca oda ayrı olsa da çekiniyor insan
tarafından
yok sanmıyorm cünkü eşi  dedi baldızım qelsin biletini bile benden habersiz kesti iyi anlasıyorlar
(1,500 puan) tarafından
Ben istemiyordur demek istemedim aslında ama yakınlaşmak için 1 gün annesinde kalsa diye düşünmüş olabilir belki yine de ben de çok rahatsız olurdum ve açık açık derdim eşime de kvdeye de cinsel hayatımı kız kardeşimle konuşmam paylaşmam böyle bir mevzu çirkin. Yetiştirmiş etmiş diye düşünen ince fikirli kv kendi ayıbına bakmalı.
0 oy
tarafından
Ne kadar ayıp etmiş git der gibi 

İlgili sorular

+6 oy
15 cevap 567 göst.
12 Temmuz 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tekcocuk (1,433 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.
16 Haziran 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,741 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 162 göst.
0 oy
10 cevap 274 göst.
23 Ocak 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,064 soru

24,038,889 cevap

329,044 kullanıcı

...