0 oy
829 göst.
Diğer kategorisinde (1,789 puan) tarafından
Kızlar kafama göre menü yaptım kendime 

Sabah iki haşlanmış yumurta biraz krem peynir 5 zeytin ve bol yeşillikli salata yedim 

Şimdide ara öğün olarak bir mandalina 4 ceviz yiyorum akşam içinde karnabahar kızartması 5 köfte bol salata düşünüyorum bunlar diyet menü için uygun mu sizce yani kilo yapan bişey yok dimi icinde

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kiz kızartma diyet için uygun olur mu hasla ye bari. Iki yumurta da çok  sanki 
(1,789 puan) tarafından
Haslamada sevmem ki hiç firinlasam?
tarafından
O da olur kuzu yağ koymadan fırınla
-Reklam-
0 oy
(32,572 puan) tarafından
Köfte cok degilmi kiz cevizde 2 yeterli bence yağli
(1,789 puan) tarafından
Bundan sonra iki yapim o zaman koftede 3 olsun bari :/
0 oy
tarafından
Kızartma yı çıkart listeden haşlama tavuk yada sebze yap 
(1,789 puan) tarafından
Fırında yapsam karnabahari yine mi kalori olur
tarafından
Yok o zaman olur az yağ koy hatta köfteyi bile kızartma ben hep ızgarada yada fırında yaparım
0 oy
tarafından
Ceviz ve köfte çok bence
(1,789 puan) tarafından
Sayısı mi çok dusureyim o zaman
0 oy
(883 puan) tarafından
Ceviz çok canım en fazla 2 tane ye.kızartma değil fırında yap karnabaharı.kızartma yemiyoruz :)
(1,789 puan) tarafından
Öyle yapmaya karar verdim ilk defa yapıcam fırında inşallah güzeldir :/
(883 puan) tarafından
Ben geçen hafta beşamel soslu yaptım harika oldu herkes de afiyetle yedi
0 oy
(4,781 puan) tarafından
Hem kofte hem karnibahar kizartmasi☺☺ birini ye sadece annem ablam diyette aksamlari genelde sadece sebze yemegi salata oluyo listede bide beyaz cay varmis arastir bak annemin listesinde var yesilcaydan daha iyiymis beyaz cay 
(1,789 puan) tarafından
Canm onu dengelemek için yiyorum sebze illaki olur ama protein ihtiyacı için et tavuk vs yemek gerekiyor onuda protein ihtiyacımi karsilasin diye ekledim geri kalanlar sebze zaten
(4,781 puan) tarafından
Diyetisyene gitme ihtimalin yokmu peki inan daha saglikli ve daha cabuk kilo veriliyo annem 1 ayda 6 kilo verdi ki bide baska rahatsizliklari da var yavas gidiyo saglik.sorunu olmasa dahada cabuk verir dogumdan sonra kirkim cikinca hemen bende gidicem diyetisyene yoksa kendi basina zor veriliyor
(1,789 puan) tarafından
Ya var aslında ama irademe yenik düşmekten korkuyorum yoksa gitmiştim şimdiye kadar
(1,789 puan) tarafından
Zaten fazla değil bi 6 7 kilo fazlam var sadece 63 den 55 57 arasına düşmek istiyorum
(4,781 puan) tarafından
Ooo cok degilmis hayli hayli verirsin okadarini canim
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Kızartma turu şeyler tüketme ilk zamanlar. Beslenme düzenini tam oluşturunca ona göre bakarsın.  Kızartmayi haşlamaya cevir canım.
(1,789 puan) tarafından
Kızartma yerine fırında yapayım o zaman herşeyi çünkü haşlama sevmiyorum hiç biseyi
(7,118 puan) tarafından
Kızartma harici istediğin gibi tuketebilirsin. Cevizi 2 ye indir, köfteyi tek yemeyeceksen 5 fazla canım.
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Deiyette kizartma fazla tuketilmemeli ama sen blrsn yinede yanına icicek olarak 1 litre suya bir tane elma dilimle ve bir çubuk tarcin koy diyetisyen doktorum söylemişti gunde 1 litre tuketeblrsn
(1,789 puan) tarafından
Fırında yapıcam ne işe yarıyor bu su
(2,252 puan) tarafından
Göbek eritmek için
(1,789 puan) tarafından
Ay hadi İnşallah yapıyım hemen
(2,252 puan) tarafından
Yap canim gerçekten işe yarıyor
0 oy
(2,242 puan) tarafından
kizartma yapma canim butun gunun acligina kizartma yersen caban bosa gider bir gram yag 9 kalori dusun. firina atiyorum ben yogurt un yumurta baharat ile harmanlayip atiyorum harika oluyo :) 
(1,789 puan) tarafından
Uygunmu peki bu tarif diyet için? Un yumurta vs var icinde
(2,242 puan) tarafından
bir orta boy karnabahara 1 kasik un koyuyorum canim yumurta zaten zararsiz yag da istersen hic koyma istersen azcik koy . ama yagda kizartirsan cok yag ceker
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Kizartmayi çıkar bnce canm ya da az ye onun yerine yumurtayı cogalt hiç zararı olmaz yumurtanın 
(1,789 puan) tarafından
İki tane yetiyor yumurta doyuyorum
0 oy
(441 puan) tarafından

Bu nasil diyet:D bi kere herseyden  önce zeytin odem yapar. En fazla 2 tane ye

(1,789 puan) tarafından
Diyet sayfaları öneriyor ama
0 oy
(4,284 puan) tarafından
Ben 2 ogun besleniyorum 1 hafta da 1 kg 300 gram verdim
(1,789 puan) tarafından
Az degilmi kız öğün sayıları ?
(4,284 puan) tarafından
Benim bedenim bu sekilde verebiliyor once 3 ogun yedim sonra sabah aksam yedim sonra sadece sabah oglen yemeye başladım hala ole devam ediyorum surekli bedeni sasirtmak lazim tek düze olunca duruyor kilo verimi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 409 göst.
24 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,115 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,367 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
8 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gulistaN_18 (9,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 391 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (701 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,254 soru

24,616,334 cevap

364,371 kullanıcı

...