0 oy
616 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Dikişlerim için oksijenli su kullanıyorum çabuk iyileşmesine yardımcı olur mu acaba başka ne yapabilirim biraz araştırma yaptım herkes batikon demiş eşime batikon alsın diye eczaneye gönderdim batikon alsın diye batikon yok buda aynısı diye povisol diye bişey vermiş nasıl sinir oldum yoksa yok dememiş bu ilacı kullanan var mı 

6 Cevaplar

0 oy
(188 puan) tarafından
Batikon kılan kuru tut
tarafından
Ağrısını hafifletiyor mu
(188 puan) tarafından
Yok canım ama iyileşmesini hızlandırıyor bide sprey olanı alırsan çok daha iyi olur
tarafından
Acısınıda dindirseydi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Batıkon ve ılık sabunlu su
tarafından
Eşime batikon alsın diye eczaneye gönderdim batikon yok diye povisol vermiş aynı görevi görür mü acaba
tarafından
Eğer rengi batıkon gibiyse bişey olmaz heralde adları değişik onların tam bilmiyrm ama batıkon yerini hiçbişey tutmaz bence.
Spreyi olan var rahat sıkarsın
Ilık sabunlu suyla yıka sonra kurut güzelce oranı ve batıkon sık cik çok rahat edersin
tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun yapacağım inşallah çabuk geçer
tarafından
Cümlemizden canım.
Benim dikişler çok fazlaydı ben her gün sabah akşam ılık sabunlu suyla yikiyodum
Sonra kurulayıp batıkon sıkıyorum
Ne kadar fazla yaparsan o kadar iyi
Ağrıların hem hafifler bir süre rahatlatir
tarafından
Tamam canım aldım zaten kullanıyorum inşallah iyi olur
0 oy
(552 puan) tarafından
20 gün önce doğum yaptım dikislerim yeni toparldm valla yebi ytym
tarafından
Sen ne kullandın canım
(552 puan) tarafından
Ben sadece günlük düzenli olarak sabunlu ılık suyla yıkadım bide batikon kullandım cnm biraz yaniyo ama çabuk toparlıyor
tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Kuzum ben 3 ay once normal dogum yaptim dogumdan sonra 2. Gun ev supuruyodum. Dikislerimde 13 gune düşmüştü hepsi. Sana tavsiyem doktorun ne dediyse onu kullan , bana krem vermisti krem kullandim o bolgeme temiz baktim ve her wc den sonra kuruttum kurutma makinesiyle. Batikon yazcakmisiniz dedim onermedi. Batikonu bazi doktor öneriyormus bazilari onermiyormus. Kulalnip faydasını gören tabiki vardir belki ama ben sadcee doktorumun dedigini yaptim ve 13 gune toparladim
tarafından
Canım ama doktorum bişey demedi ki bana şunu kullan diye
(2,018 puan) tarafından
Hametan mavi krem yazmisti bsna doktorum canim deri kremi tavsiye ederim
(2,018 puan) tarafından
Hatta al o kremden elinin altinda bulunsun canimm pisige falan kullanirsin bebisde
tarafından
Evet o krem çoğu şeye iyi geliyor bi deneyim çok teşekkür ederim
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Benim dikişlerim çok zorlanmışti canım çok açıyordu doktorum bı krem verdi ilaç gibi geldi gece yatmadan önce sürüyordum hem açımı hafifletti hem  iglesmesine yardımcı oldu hatta oğlum sünnet oldu aynı kremi ona da verdiler
tarafından
Adı neydi canım
(3,676 puan) tarafından
Fucidin canim

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 453 göst.
0 oy
6 cevap 519 göst.
0 oy
13 cevap 451 göst.
0 oy
8 cevap 431 göst.
18 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gamzeozbk58 (1,831 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,088 soru

24,164,288 cevap

335,530 kullanıcı

...