0 oy
359 göst.
Diğer kategorisinde (246 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar ben daha önceki postlarımda da paylaşmıştım yardımcı olmuştunuz sağolasınız hepiniz ama bi türlü sipariş veremedim ya kapıda ödeme yoktu ya kart la ödeme gerekiyordu en son bu siteden bunları sipariş verdim doğru mu sipariş vermişim yardımcı olurmusunuz :)

imagebbu şiş 35cm 3.5mm

imagebuda misinalı şiş 100 cm 3.5 mm  

Ve bunlar da iplerim 

imagebebek yelek ve patik için istiyorum :)

6 Cevaplar

0 oy
(7,934 puan) tarafından
Insallah bilen cikar hic anlamam ben cnm
(246 puan) tarafından
Sağol canm var bilenler de şu saatte uyanıklar mı bilmiyorum :) bende anlamıyorum ama youtube den bakıp öğrenmek istiyorum :)
(7,934 puan) tarafından
Sen yarin sor cnm herkes misil misil uyuyo:))
(246 puan) tarafından
Yarın mı zor resim ekledim acaba post um yarına kadar çok aşağı düşer mi :)
(7,934 puan) tarafından
Yarin postuna kndin cvp yaz yukari cikar
(246 puan) tarafından
Ahaha çok sağol teşekkür ettim canm ya bilmiyor dum valla :))
-Reklam-
0 oy
(980 puan) tarafından
Aslında bu yünlerin üzerinde kaç numaralı şiş ile örmen gerektiği yazıyor. İpin adını yazıp kaç numara şiş ile örülür diye yazıp bakabilirsin Google amcadan ☺️
(246 puan) tarafından
Aaa çok sağol canm ya şimdi netten baktım 3-4diyor bende 3.5 sipariş verdim o zaman doğru tercih oluyor sanırım :) bi tek örmeyi öğrenmek kaldı inş hevesimi alıp bırakmam.
(246 puan) tarafından
Ya ama kafama tercih ettiğim şiş doğru mu diye takıldı numara doğru da şiş i bilemedim kafam yine karıştı :/
0 oy
tarafından
Doğru almışsın canm güzel olur. Ben de bebişkoya battaniye başladım bitirebilirsem bir iki tane yelek yapmayi dusunuyorum
(246 puan) tarafından
Masallh canm sen işin ehli sın o zamn ben netten öğrenmeye bakacam yaparım umarım :) instagram da gördüm model model örüyorlar merak sardım.
tarafından
Hiç ehil degilim kuzum merakım var sadece internetten patik yapmayi ogrendim ilk simdi de battaniyeyi ogrendim yapiyorum yelegi de ilk defa yapicam videolardan izleyerek :)
tarafından
Bebe yünü olan iplerde genelde 2,5 la 3,5 arasi tig ve sis kullaniyolar o yuzden dogru almissin dedim :)
0 oy
(64 puan) tarafından
Malzemeleri almadan önce ilk olarak ne yapacağınızı karar verin yotubeden öğreneceksiniz oradan seçin ne ile başlayacaksınız orada zaten ip tığ şiş numara bilgisi veriyorlar böyle anlayamazsınız 
(246 puan) tarafından
Herkes faklı kullanıyor ki elinin sıkılıgına göre
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Bebek yeleği iç ip happy baby veyada himalaya everyday öneririm. Tüylenme vs yok. Antipilling özelliğinde ve çok çok gğzel oluyor örüldüğünde yumuşacık.. Numaraya gelecek olursak da 3 no bunlara çok hoş oluyor. Taş çatlasın en fazla 3.5 no ile örerim . diğerleri güzel durmuyor
(246 puan) tarafından
Canm çok sagol ya ben sadece 1 yumak sipariş verdim eğer yapabilirsem devamı gelirse onerdiklerin den alacam :)
0 oy
tarafından
Doğru sipariş vermişsin canım bunlar 3 no sislede orulurde 3.5 da olur pek bir şey fark etmez
(246 puan) tarafından
Anladım canm sagol :)

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 633 göst.
0 oy
2 cevap 156 göst.
11 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 1,781 göst.
0 oy
6 cevap 355 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,487 soru

24,111,878 cevap

333,001 kullanıcı

...