0 oy
579 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,234 puan) tarafından
Kızlar kısaca Bı derdim var sile paylaşmak istedim asla kendimi savunmakta alakalı deil, bnm iki eltim var aslında ilkiyle aramız cok iyiydi benden 3 sene önce eşimn abisiyle evlenmiş nyse benden 10 yaşta buyuk aramızda soguklyk yoktu taki öteki eltim gelene kadar bu eltmle kynnmlar kavga etler bnde kaynnmla cok iyim 6 senedir evliyim iki sene onlarla otrdm genede iyz şukur bu eltm kaynnmla iyim diye bna düşman kesildi bu arada bu eltmde 3 senelik evli onunda öburu de cocugu yok bndedw 3 var rabbim uzun ömür versn cocklarımn cok kütü davranır gitmiş öbür eltmle nasıl birbirlerini doldurdularsada bana düşman kesildiler konuşmuyorlar ne bnle ne eşimle abileri bile eşine düşman kesimi dogum yaptm hayırlı olsun bile demediler Bn napabilirim onları görmezden mi geleyim onlar gibi nedr bu kin anlmdm giti Bi benle konuşmuyorlar ikisi cok iyi birbirine 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Görmezden gel sen değil asaletin konuşsun onların seviyesine düşme sen kaynananla arani iyi tut yeter 
(1,234 puan) tarafından
Bnde öyle düşünüyorum neden kütü oşamki kadına
-Reklam-
0 oy
(5,436 puan) tarafından
bırak ikisi iyi olsunlar yarın birgün onlarda birbirine girer merak etme

EN İYİSİ UZAK DURMAK =) 
(1,234 puan) tarafından
Yeterince uzak duruyorlar bnde onlar gibi yapim o zaman :)
(5,436 puan) tarafından
en iyisi kafan bari şişmez boş insanlara vakit harcamamış olursun cınım=)
(1,234 puan) tarafından
Aynn canm
0 oy
(883 puan) tarafından
Kız takilma boşver yakinda kokarlar merak etme yanaşirlar bu defada birbirlerini kotulerler kafanı dinle onlaar. Yokken :)
(1,234 puan) tarafından
Öle diyon yanı öyle yapayım o zmn
0 oy
(163,336 puan) tarafından
Eltilerin dusman ol.asi birlik olup seni dislamasi yaa bu kadar önemlimi  kafana takmaya degermi ne halt ederlerse etsinler tinlama bile
(1,234 puan) tarafından
Dogru diyn canm
0 oy
(1,318 puan) tarafından
Ya konuşmasinlar çok mu gerek bu insanlar sana kuzucum 

Asini ekmeğini vermiyorlar 

Kıskançlık haset dedikodudan başka bir bokkka yaramazlar da zaten ne gerek var kendi yuvana bak boşver kendileri iyi olsun ufak bir dertleri olunca herkes kapısını kapatır zaten yine birbirine 

İnsanları onemsemeyinn bu kadar 
(1,234 puan) tarafından
Aslında Cook dogru dedin
0 oy
(10,885 puan) tarafından
İkisininde çocuğu yok ve acaba sen onların yanında çocuklarını cokmu öpüp sevuyosun 

Acaba onlara nisbet yaptığınimi düşünüyorlar
(1,234 puan) tarafından
Bırı Bursa deil Bn bursadaym o Zonguldak'a öburunu haftada Bi görürdük bnm oğla biri dür biri 6 yaşında kıyamazdım yanında sevmeye mümkün oldukça aşırı düşmezdm üstüne ama o nasıl anladı bilmem 3. Hamile kaldım süylemedm bile kaynnmlara gelmiş telefonla konuşurken kaynnm dan duymuş hamile oldugumu aradı bni hamilesin niye süylemiyn dedi bnde özülürsün onlarda tüp bebek yaptı iki kez olmadı bnde özülebilirsn insanlık halı neden nispet yapar gibi süylim ilaki öğrenen dedm haklısın dedi ama sana alınmam dedi sonra iki gun sonra nolduysa Bi anda cekti sınırları ne aradı ne konuştu Bi aylık gebelikten beri konuşmuyorlar bnle bebeğim iki aylık hayırlı olsun bile demediler
0 oy
tarafından
Kayinin eşi mi sana düşman oldu kocasiyla iyisin diye 
(1,234 puan) tarafından
Kocasıyla deil anneleriyle kaynnmla canm
0 oy
(3,239 puan) tarafından
Aman sal gitsin ne canını sıkıyon iki kı.çı kırıklar için seni çekemiyorlar ikisi de sinsi fesat kaynananla iyi olmanı istemiyor yıkmışlar gibi davran bir yerde denk gelsen hiç görmüyormuş gibi davran kaynananlarda denk gelince hoşgeldin ne deme kendi kendine takıl senin bu yaptığın onları kudurtur ha senden için bize hoşgeldin demiyor etmiyor ne derler kulağını tıka ** ürü.dü diye aslan ölmez canım :)
(1,234 puan) tarafından
Aynn canm cok saolun

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 590 göst.
24 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 545 göst.
1 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hudam (664 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.
30 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu