0 oy
1,580 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından

Yaa kizim sicaktan uyumuyi diye az cami acim uyuyunca kapatirim sinek vs gelip yemesin sabaha kadar diye. Cami kapattim bi baktim perdede bu. Kavanoz kapatip yakalicaktim yanaşınca zipladi kacti korkuyom zaten aykabiyla vurim dedim ondan da kacti buyuk gardolabin arkasina girdi yandan baktim ama goremedim napcam ben simdi esimde yok ben bunla yasayamam ya gezer bu evin icinde arrik hep cok korkuyorum napcam cok buyuk bide  :(((

image

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Böcek ilacı sıksan üstüne canım zıplasa da etki eder sonradan biliyorum hiç hoş değil öldürmek ama insan korkar Bi de yalnızsan bebeğinle.
(3,146 puan) tarafından
2 yasinda kizim vardi onun odasinda iste mecbur yanima aldim onu kapisini kapattim bari o odadan cikmasin diye ama odada nereye girer allah bilir artik bocek ilacida yok ama alsam da nasil sikcam ki dolabin arkasina girdi yarin orda olmaz belkide baska yere girerse :(
tarafından
O zaman odanın her yerine sık canım bolca kapıyı da kapat ölsün bugunlük dursun o zamn yarın alırsın ölür o ilaçtan. Kapının altı açıksa oralara falan da Bi bez koy da çıkmasın aman.
(3,146 puan) tarafından
Oyle yapiyim bari en iyisi tamamen kdayi ilaclamak her yere sıkarım ama kapinin altina bi bakayim iyi hatirlattin aciksa cikar valla :/
tarafından
Çıkar vlla hiç uyuyamazsın kolay gelsin canım :) dikkat edin kendinize.
(3,146 puan) tarafından
Cok ince bi aciklik vardi ama kapattim genede cok sagol nasil uyuycam simdi bilmem :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşin yarın gelecekse odanın kapısını kapat başka odaya geç cnm eşin atar yarın 
(3,146 puan) tarafından
Kapiyi kapatip kizimi yatagima aldim ama esim 1 ay sonra gelcek kizimla tekiz :((
tarafından
Arkadaşın dediği gibi ilaç sık o smn cnm başka çaren yok cami ac gider desem o gidene kadar başka şeylerde girer belki içeri
(3,146 puan) tarafından
Evet oda var acamam daha zaten yarin ilac alayim ama ya o zamana kadar nereye girdigini nerden bilcem ki gardolabin arkasina ziplamisti ama goremedim bakinca hep orda durmazki allah bilir nereye gircek :(
0 oy
(1,380 puan) tarafından
Bende çok korkarım huylanirim böcek ilacı var mı canım uzerine sıksan
(3,146 puan) tarafından
Butun vucudum kasinti tuttu uyuyamiyorum vallahi. Yok malesef bude gardolabin arkasina zipladi yandan baktim ama goremedim kapiyi kapattim insallah ordan baska yerlere girmez kizimin odasinda.
(1,380 puan) tarafından
Kapat kapıyı çıkmaz insallah bende evde ilaç olmadığında sprey deterjan sıkıyorum öldürmek iyi değil biliyorum ama çok huylaniyorum napim :)
(3,146 puan) tarafından
Bugun bakcaz bakalim nerde hep esimin yuzunden ya peceteyle al at dedi nasil alcaksam kavanoz kapatim dedim daha cok iceri kacti :/
0 oy
tarafından
benmde evime grmisti bikere öldürmüştüm ama tuhya gundz gozuyle bak kapat kapisinida artk
(3,146 puan) tarafından
Kapiyi kapattimda gardolabin arkasindan cikip baska yere girerse nasil bulcam ustume atlamasindan koŕkuyorum cocukluktan bi travmam var zaten çekirgelerle aklim cikiyo:((
tarafından
komsum felan yokmu o baksa sabah oladar korkuyosan cnm  kapiyi ac sabah ckar ins
(3,146 puan) tarafından
Yok malesef ya acsam daha cok girerse diye tesirgin oldum ondan acmadim tekrar yarın basacam ilaci odaya bende giderim evden ölür heralde nerde olsa bile.
tarafından
cnm korkma bsey olmaz ins
(3,146 puan) tarafından
Insallah yaa.
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Tüm ışıkları kapat başka bi odanın ışığını camını aç ışığa gelir gelince kapıyı kapat elbet çıkar
(3,146 puan) tarafından
Yine o odanin isigini acip camini acardim da bu sefer baska seylerde girer diye acamiyorum ki ciksin. Yarin ilac alip odayi tamamen ilaca basiyim dedim ama yarina kadar dolabin arkasindan cikip baska yere girermi acaba :((
(13,675 puan) tarafından
Belki de ölür bende çok korkarım yaa
(3,146 puan) tarafından
Ya ins benim cocukluk travmam var bide bunlarla aklim çıkıyor yerinden soguk soguk yerledim valla tuylerim diken diken. Yarin basacam odaya ilaci bende evden cikarim aksama kadar bocek ilaci etki edermi acaba nereye girse bile öldürür heralde :/
0 oy
(4,875 puan) tarafından

Annemlerde de vardı elektrik süpürgesi ile çekmiştim :woot:

(200 puan) tarafından
Bu sondaki emoji ne ya allah askına :D
(4,875 puan) tarafından
Çıldırmış Emoji ☺
(3,146 puan) tarafından
Bulabilsem cekmeyide deniycem :/ butun gece öttü durdu.
0 oy
(200 puan) tarafından
2 gün ònce benim  evimede  aynı sekilde girdi bide bi tuhaf sesi var allahım korkudan kafayı yedim gitti bi bezin üstüne zıpladı ama erken  fark ettm camın orda  hemen tuttum bezle beraber asagı attm sonra da sineklik taktırdm gercekten allah yardımcın olsn 
(200 puan) tarafından
Insaallah calisir senin yaptiginda cok zekice sırf cekirge ölsün diye süpürge makinasına camaşır suyu cektin ya:D
(3,146 puan) tarafından
Niye ya millet yumusatici filan cekito toz kokmasin guzel koksun diye bisey olmuyo ben yapinca niye bozuluyo :D
(200 puan) tarafından
Aynı şey mi :D bak bozdun makinayı
(3,146 puan) tarafından
Ins çalışır yoksa beyimin agzi susmaz :D
(200 puan) tarafından
Hadi insaallah calisir:D
0 oy
(523 puan) tarafından
Dikkat et et yiyen cekirge olabilir suan net goremiyorum
(3,146 puan) tarafından
Ya ayakkabiyla vurmaya calistim kac defa kaciyordu hep ayakkabinin yarisi kadar zaten kalin biseydi baya garanti olsun dedim bide galiba salgi filan birakiyormus bunlar durdugu yerde filan sabah kizimi oyle kirmizi kirmizi kasinirken gorunce riske atmiyim diye hepsini yaptim simdi carsaflarini falan degistircem dolaplarini silcem yerleri falan biraktiysa eger salgi alerji yapmasin diye :/
(523 puan) tarafından
Aynen canim tedbiri elden birakma kizariklik icin hatta bi doktora da gotur
(3,146 puan) tarafından
Bi bakiyim dusa sokcam simdi gecmezse saglik ocagina gideriz artik of karnim burnumda nelerle ugrasiyorum ya sorsan izmirde yasiyoruz cekirgesi, böceği, kenesi, domuzu bitmiyo.
(523 puan) tarafından
Akdeniz ege doguda goruluyor sanirim sicak yerleri seviyorlar. Off allahim esirgesin cok kotu
(3,146 puan) tarafından
Aynen gercekten kotu ya.
0 oy
tarafından
kiz elektrik suprgesyle ceksen olmazmi 
(3,146 puan) tarafından
Dolabin arkasina kacmisti gorsem cekerim de bakalim bugun nerde butun gece öttü durdu :/
0 oy
tarafından
Bende ck korkarm esimi beklerdm ayni sekilde:)
(3,146 puan) tarafından
Ya odaya giremiyorum kizima bez kiyafet almaya esim 1 ay sonra gelecek :(
tarafından
Bska kmse ykmu yardma gelick
(3,146 puan) tarafından
Yok ya gurbette bi basimizayiz bide bazilari elbise filan yiyomus et yiyomus kizimin sirti hep kizarmis suan kasiyip duruyo cocugum kesin yedi yada sirtinda gezmis odaya giremiyom bile :/

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 1,782 göst.
0 oy
6 cevap 1,317 göst.
25 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 445 göst.
13 Mart 2020 Diğer kategorisinde ❤️Derin❤️ (2,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 451 göst.
13 Mart 2020 Diğer kategorisinde Mertalimm (24 puan) tarafından soruldu