0 oy
978 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımlar  2 yaşında bi bebek.6. Kattan düşmüş yoğun bakimdaymis annesinin kucagindan atmis sanirim kendini nolur dikkat edelim yaz da geldi camlari aciyoruz illaki aman gözümüzü üzerlerinden ayirmayalim Allahim korusun tum bebekleri

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Gercktn ck dikkat edilmeli camlara cocuk kilidı takn kizlar
tarafından
Kesinlikle benim oglum henuz 10 aylik ama simdiden kilit arastirmasi bile yaptım
-Reklam-
+1 oy
(10,885 puan) tarafından
Ayy ALLAH muhafaza en korktuğum şey bende 5.katta oturuyorum çok korkuyorum eşim kızıyo camları açmıyosun bunaldım diyo anca çocuklar uyusun sonra açarım
tarafından
Tabi canim ya aman kilitte taktirin nolur nolmaz bunalma icin de bi vantilatör is görüyor yavrularimizdan önemli degil ya
+1 oy
tarafından
düzenlendi

Allah kimsenin başına vermesin :'(:'(:'(

tarafından
İstanbul da da uzakdan bi akraba anne biraz engelli teyze 6 aylık cocugu yanına götürüyo 4 5 saat kardeşim dinlensin diye bebegi yürütece koyuyolar. Bebek yaaş yavaş yütüteçle yürüyo kaçıncı katta düşmüş bilmiyom bebegin kafatası çatlamış organlar baya zarar görmüş.4. 5 gündür yoğun bakımda gözlerini açmamış hiç bişi belli deyil. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın. Amin. Allah Yardımcıları olsun. Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah   amin
tarafından
Amin Allahım cumlemizin evladini esirgesin  :(
0 oy
tarafından
en korktugum sey yuruyunce nasil basedicez diye geçen csmdan bakittim dokuz aylik ama cok hareketli nasil sarildim anlatamam 
tarafından
Oyle canim benim oğlum da 9 aylik tutunarak ayaga kalkiyor gecen uyumustu yatak da camin yanindaydi dedim simdi uyanir ben duymam cama cikar hemen cami kapattim ama gun boyu dusundum ya aklima gelmeseydi cam acik kalsaydi ne büyük vicdan azabı   :(
tarafından
aynen canim benim kizda kalkip oturuveriyo o derin uykuds bile gozlerini açar acmaz kalkip oturuyo once bazada yatıyor bekliyorum yaninda dusmesin diye emmeye kalkinca yerine yatiriyorum gecen aksam esime dedim bekle tuvalete gidicem diye oda kapida bekliyordu öbür tarafa donmus odaya bi girdim oturup duruyo kizdim esime simdi diyo baktım uyuyordu hangi ara kalktids oturuyo diye bebeklere çocuklara hic guven yok iki ucnay onceside yuruyen merdivnde az daha dusecekti aklim cikti
tarafından
Ya Allah korumus. Gerçekten de oyle cabuk buyuyorlar ki asla guvenmemek gerek her an dönebilir ayaga kalkabilirler
0 oy
tarafından
amin canım saol sağ duyun için ❤ bende 4.katta oturuorm ve bebegmi kucgma alıp ckiorm hava alsın diye çünkü tek dışarı cikamiorz :( ama çok dikkat ediorm yaklasmiorm demire mümkün oldgnca
tarafından
Iyi yapiyosun canim nolur nolmaz
tarafından
aynen canım seslerden ani bi anda kndni atablior sicrayablipr cnku
0 oy
tarafından
Kötü olmuş ya canım enbuyuk korkum kızım 10 aylık zaten mustakil de oturuyoruz 
tarafından
Evet müstakil de oturmak buyuk avantaj
0 oy
(327 puan) tarafından
Çok zor canım ben şimdiden düşünüyorum çok abartıyor sun diye diyenler var ama benim kızım daha 2 aylık herkez o kadar sıkma kendini dikkat et yeter herşey olacağına varır ama anne yüreği 
tarafından
Zaten bizimki evham degil ki canim dikkat. Benim oglumda 10 aylik ama ben simdiden camlara kilit bakiyorum cekmecelere de taktircam gecen kaşla goz arasi parmagini sıkıştırdı yuregim sızladi fazlasını düşünmek bile istemiyorum
0 oy
tarafından

Aynen öyle. Bnm de amcamın kızı pencereden düştü 5.kattan oldu yavrucuk ya :'(

tarafından
Ay yavrum benim ya Allahim sabırlar versin  :(
tarafından
Amin canım. Amin. Bir akrabamizin oğlu 3 yaşında evde yanarak öldü o da içim gidiyor biylenseylere
tarafından
Ay Allahim ya oda kötüymüs evde tekmi birakmislardi  :(
tarafından
Uyuyordu annesi bahçeye çıkıp sebze alckti geldiğinde yanmisti
tarafından
Tovbe ya rabbi neler var akla gelmeyen seyler başa geliyor
0 oy
tarafından

Evet cnm bn de geçenlerde duydum halamın bi akrabasının 2 yaşındaki kızları 5. Kattan aşağıya düşmüş ve peyni parcalanmis:'(:(nasıl çok üzüldüm Rabbim sabır versin o annelere :(((Benim evimde 5.kat ve camlarım yere kadar uzun camlardan en fazla 5 dakika havalandırabiliyorum evi Allah korusun yavrularımızı  o yavrulara da acil şifalar versin

tarafından
Varsin evde sicaktan yanalim canim yüreğimizin yanmasindan iyidir Allah sabırlar versin
tarafından
Aynen cnm Rabbim düşmanımın başına bile vermesin bu acıyı :(
0 oy
(3,146 puan) tarafından

Ya uf cok korkuyorum bende kziim 2 yasinda mutfagin cami buyuk baya sürüklemeli sinekligi kaydirip aciyor gerci boyu zor yetiyor ama sandalye cekmeyi ogrenirse yanarız :ermm:

tarafından
Evet canim seninkinin zor zamanlariymis kilit taktirin en iyisi
(3,146 puan) tarafından
Ah ah keske oyle bi imkan olsa ev sahibi elletmiyor bide esimde yok neyseki henuz o kadar akli kesmiyo sandalye cekmeyi filan.
tarafından
Anladim cAnim Allahim esirgesin
0 oy
(4,756 puan) tarafından

Ay kıyamam ya rabbim şifa versin inşallah bağışlasın anne babasına çok üzüldüm :'(

tarafından
Amin canim  :(
(4,756 puan) tarafından
Çok üzücü ya
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Allah korusun yaa o yavruyu da annesine babasına bağışlasın insallah. Cok dikkat edin kızlar 
0 oy
(24 puan) tarafından

Malesefki  öldü  rahmete gerek yok melek oldu gitti zaten .Rabbim sabır versin inşallah. Aileye komşumuzdu ve çocukları olmuyordu tüp bebekle olmuştu. Aklımdan çıkmıyor bir türlü :'(

tarafından
Ya ölmüş mü  :(( af Allahim sen sabir ver
(24 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Ayyy Allah'ım sen muhafaza et çocuklarımizi benimki daha karnımda korkuyorum ayy doğsa nsl olacak biraz büyüse yanlışlık yerde iğne görse yok pencere off çok korkutucu ya rabbim kimseye evlat acısı göstermesin en ağırıda o 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,335 göst.
11 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 803 göst.
9 Haziran 2021 Diğer kategorisinde ❤Mehincik❤ (6,680 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 172 göst.
3 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde sevvalice (4,186 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 496 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,737 soru

24,020,366 cevap

328,196 kullanıcı

...