0 oy
1,698 göst.
Diğer kategorisinde (591 puan) tarafından
Allah aşkına çocukla nasıl ev işlerinizi yapıyorsunuz yeminle 2 aydır eve süpürge açamıyorum bugun yapayım dedim o dada durmuyor daha bı odayı anca temizlik ben ne biçim Bi insanım ya hiçbişeye yetişemiyorum 

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annemi çağırıyorum bi odayı yapıyorum bitiyor oraya geçiyorlar
(591 puan) tarafından
Annem yokkı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Beraber yapıyoruz oda gez alip etrafi siliyor bebekliğinden beri süpürge sesinde susuyor şimdi bile izler korktuğu için bişey demez onunla yaparım temizliği :) 
(591 puan) tarafından
Ohhh ne guzel valla canımn
0 oy
(301 puan) tarafından
Benim kızım da uyumuyor 2 saat sallasam yatım saat anca uyur 10 aylık hala aynı:)benim tek şansım kızım makinayı seviyor onu görünce aaaaa diye bağırıyor örümceğe koyuyorum biraz oda peşimden geliyor ordan çıkarıp mama sandalyesine koyuyorum 4 5 aylıkkende de yere yatırırdım öyle yapardım bazen elime alır birlikte yapardım o uyuyunca toplama silme yerleştirme yapardım sonra süpürge 
(591 puan) tarafından
Etraf toplu benim tek sıkıntım supurup silme ve toz alma ıslemı oluyo
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Kangurun varsa ona oturt canım ya da cizgi film felan ac 
(591 puan) tarafından
Kanguru yok cızgı fılmdende cqbuk sıkılıyor
0 oy
(71 puan) tarafından
Iki oğlum var biri 3 yaşında biri 48 günlük hemde gazdan uyuyamayan bi bebek ama işlerimide yapıyorum hergun evide süpürüyorum siliyorum çamaşır bulaşık onlarida hallediyorum akşamda iki oglumuda uyutunca yemegi ancak yapıyorum sonrada yorgunluktan her yerim ağrıyo uyumak dinlenmek istiyorum ama oğlum sağolsun yarim saatte bir uyaniyo annelik zor napalim onlar buyuyene kadar böyle 
(591 puan) tarafından
Anladım ki ben beceriksizim
0 oy
(775 puan) tarafından
Ben hafta sonu yapıyorum canım eşime bırakıyorum oooh dip. Köşe yapıyorum hafta içi sadece supuruyorum. 5 aylık ikizlerim var 
(591 puan) tarafından
Ayyy bide ikiz valla helal ben Bitaneye basa cıkamıyom
(775 puan) tarafından
Rabbım veriyor kolaylığını canım rabbim yardımcın olsun
(591 puan) tarafından
Amin canım yaptım bitti cok sukur
0 oy
(53,896 puan) tarafından
kucukken esim yapiyodu halam sevmeye geliyodu o severken yapiyodum şimdi büyüdü şükür ama meraklı oluyo ellemek istiyo onunla supuruyoruz eline topitop veriyorum yiyene kadar siliyorum 
(591 puan) tarafından
Benimkide buyusıiuj artık ya
(53,896 puan) tarafından
ne kadarlik canim topitop yerken cizgi film izliyo oldugu kadar siliyorum
(591 puan) tarafından
3 gun sonra 5 aylık canım
0 oy
(3,151 puan) tarafından
Çocuk uyanıkken ortalık topluyom evi süpürüyom o uyuyo siliyorm banyo tuvalet yıkıyom çamasr asıyom çamasr katlym ana benm bebeğm 14 aylık canım yeni yeni düzene girdi bebeğim uykusu durması benim bebeğimde duramazdı gazlı Bi bebekde 
(591 puan) tarafından
Zor ya valla cok zor
(3,151 puan) tarafından
Boşver canım ya aman Bi bebeğin var ya ona şükret ev kirlensn temzlenmesn büyüyünce çok temizlik yapılıyo canım
(591 puan) tarafından
Yaptım bitti cok sukur canım
(3,151 puan) tarafından
Güle güle otur canım
(591 puan) tarafından
Cok sagol kuzum ev buyuk oluncada zor oluyo valla
(3,151 puan) tarafından
Benim kücük ama eşya çok canım aman eşyanın hamalı oluyom resmen
(591 puan) tarafından
Eşya yokta ev baya buyuk 3+1 odalar buyuk 2 banyo 1 tuvalet 2 balkon var bende
(3,151 puan) tarafından
Ana ne yaptın canım ya banyonun birini kullanma canım
(591 puan) tarafından
Kullanmıyorum canım ama mecbur temiz tutuyorum hep
(3,151 puan) tarafından
Doğru canım haklsn
0 oy
(2,018 puan) tarafından
Anakucagina koyuyorum canim eline de oyuncak veriyorum ben nereye o oraya :D
(591 puan) tarafından
Durmuyo ki anqkucqgında
0 oy
(626 puan) tarafından

Benim oğlum da beş aylık canım ben yapabiliyorum her işimi şükür. Temizlik yaparken izliyor seviyor supurgeyi viladayı.Yemek yaparken de izlerken uyuyup kalıyor:D Uykusu da rutin saatlerde günde üç kez. Banyodan sonra daha derin uyuyor, banyoda yor biraz güzel uyur o zaman.  Her çocuğun huyu farklı düzelir inşallah. Fazla üstüne düşme ben hep öyle yaptım şimdi kendisi uyuyabiliyor. Mesela geçen ufacık sesi çıktı arkadasim uyandi bebek dedi uyur geri dedim nasıl duruyosun yanina gitmeden diye şaşırdı.

(591 puan) tarafından
Bende sureklı yanına gidiyorum iste
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Zor canım bende yapamıyorum öyle an geliyor ki kahvaltı sofram 1 saat duruyor hamileyken sürekli temizlik yapardım çok severim ama şimdi yapabildigim tek şey her gün süpürge açmak onu bile hızlı hızlı yapıyorum oda peşimde yürütecle geziyor adam akıllı uyumuyor sese kalkıyor uyurken de yapamıyorum zor ya bide huysuz olunca daha da zor 
(591 puan) tarafından
Aynen ya ben ne kadar pıs bı ınsna olduğumu dusunmeye basladım valla
0 oy
tarafından

Amann kendini niye suçluyorsun sen beni gör bide bak şimdi bende 3 çocuk var birisi 5 buçuk yaşında birisi 1 buçuk yaşında son beşik 2 aylık yapıyorum zar zor ama 5 dk temiz kalsın mübarek ama yok bi dönüyorum arkamı anammm yine pis

(591 puan) tarafından
Ama yine yapabılıyosuj ben beceriksizim pıs bı ınsna im
tarafından
Saçmalama lütfen kendine yapma bunu sen istermin evin kirli kalsın çocuk var Normal
(591 puan) tarafından
Haklısın ama ne bilim ama yaptım bitti cok sukur
0 oy
(4,893 puan) tarafından
2 ay çok değil mi kz;)) Allah yardımcın olsun çok zor iyi biliyorum  ama en azından pazar günleri eşin evdeyken sil süpür yoksa insan psikolijikmen etkileniyo iyice kötü oluyo biliyo musun. 
(591 puan) tarafından
Evet suan o durumdayım zaten
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Yapmiyorum daha dogrusu yapamiyorum 15 aylik oglum var birde 24 haftalik hamileyim yoruluyorum yardimcim var yapiyo saolsum
(591 puan) tarafından
Ben kardesleırmı cagırıyorum arada
0 oy
(9,610 puan) tarafından
esim evde olduğu zaman 1 saatliğine ona bırakıyorum işimi yapıyorum ama esim olmadığı zaman gündüz evi süpürüyorum silmeyi toz almayı gece yapıyorum yani aklına gelebilecek bütün işlerimi gece yapıyorum gündüzleri bütün gün dizinin dibinde oturuyorum odadan çıktığım an çığlığı basiyo
(591 puan) tarafından
Valla annelik cok zor ya
(9,610 puan) tarafından
Sorma ya 1 haftadır anamı ağlattı ne gece uykusu var ne gündüz uykusu var bugün evi zar zor süpürdüm eşim  ise gitti yarın bi tatili var onda da dinlensin diye işlerimi yapayım dedim bu saate kadar sadece süpürebildim..en azından geceleri kalan işimi yapıyorum 1 haftadır onuda yapamıyorum çünkü sabaha karşı uyuyo o saatten sonra da bende yorgun oluyorum yapamıyorum hayırlısıyla bi düzene girseydi..seninki de mi sana çok bağlı benimki pacama yapışık
(591 puan) tarafından
Yok canım oyle degil ama ilgi ıstıyo haliyle ama cok sukur yaptım bitti benim islerim
0 oy
tarafından
Amaaan bırak hiç üzme kendini canım bende saldım iyice evim baya batık uğraşmıyorum eşimde sıkıntı etmiyo bebişin biraz büyüyünce yaparsın ben öyle yapcam
(591 puan) tarafından
Ayyy bendensin ama ben bugun yaptım cok sukur temizlik gibisi yokmus valla ya
tarafından
Oh oh ellerine sağlık canım ne güzel sevindim senin adına :)
(591 puan) tarafından
Ayyy cok sagol kuzum bende sevindim kendi adıma :))
0 oy
tarafından
Neee 2 aymi ben evimi 3 gun sulurmesem pusurler uçuşuyor evimde 3 gunde bir dip köşe siliyorum valla biri 4 biri 3 yasinda cocuklarimi odalarına koyuyorum istediğiniz gibi dağılabilirsiniz diyorum onlar orda oynuyorlar hatta şimdi tencere tava herseyi oraya taşımışlar 3 atlik bebegim uyutup yapiyorum hersey yerli yerine koyuyorum hic isim olmuyo
(591 puan) tarafından
Valla olmayınca olmayor maalesef bende istemiyom okadar uzun kalsım ama kalıyo ama cok sukur bugun yaptım bitti cok sukur
tarafından
Tabiki cookk iyi anlıyorum seni yargılıyor mus gibi yazmadım ama benim evim 1 haftada cop eve doner pandemiden cocuklar evde hic durmuyorlar  evim perisan oluyor Allah yardımcımız olsun
(591 puan) tarafından
Oyle tabi canım bende yanlıs anlamadım zaten teşekkür ederim hersey için
0 oy
(399 puan) tarafından
Bmm 2 kizim var biri 5 yas kuvugu 10 aylik..simdiye kadar zorluk cekmedim isimi gücümü  yapabiliyorum ama arada temizlik yapyim derken aksam yemeginebyetisemyrm onuda esim disardan soyler yani ..
(591 puan) tarafından
Valla yapacak bısey yok canım yapamayınca yapamıyorum yanı napım olmuyo bende istemiyom oyle olsun ama oluyo ama cok sukur bugun yaptım bitti
0 oy
tarafından
Bişey diyimde yanlış anlama kötü niyetle söylemiyorum yorumları okudumda bence sen bebeğin üstüne fazla düşüyorsun aziick ağladımi yanına gitme çok kötü ağlamadigi sürece alma kucağına sesini bile çıkarma mizirdanir mizirdanir susar en sonunda çok üstünr düşme benimde kızım uyumazdi yarım saat bile uyumazdi sadece 10 dakika valla tek elimde süpürge tek elimde bebekle iş yaptığimi biliyorum
(591 puan) tarafından
Dogru diyorsun canım ama napım kıyamıyom ya gozunden yaslar akıyo canım yanıyor benimde ama cok sukur bugun yaptım bitti
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Senlik  degil canım bende hamileyken bile her gün evi süpürür 2 güne bir toz alır haftada 2 yer silerdim. Ama bebeğimden sonra haftada bir yapar oldum. Eşim evdeyken ilgileniyor ara ara emziriyorum öyle öyle yapiyorum
(591 puan) tarafından
Bende oyle yapıyordum ama eşim rahatsızdı midesinde sıkıntı vardı hem onunla ilgileniyoduö hem bebekle yapamadım malesef ama bugun yaptım cok sukur bitti
(2,265 puan) tarafından
Aman canım sal biraz sende eski düzeni beklememek lazım geçmiş olsun bu arada
(591 puan) tarafından
Sagol kuzum cok sagol :))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 131 göst.
0 oy
4 cevap 186 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 518 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 228 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,724 soru

24,076,374 cevap

330,949 kullanıcı

...