0 oy
1,684 göst.
Diğer kategorisinde (591 puan) tarafından
Allah aşkına çocukla nasıl ev işlerinizi yapıyorsunuz yeminle 2 aydır eve süpürge açamıyorum bugun yapayım dedim o dada durmuyor daha bı odayı anca temizlik ben ne biçim Bi insanım ya hiçbişeye yetişemiyorum 

49 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende cildiricam 3 aylik bebegim eve 5kere supurge tutamadim 3 aydie Allahtan robot sulurge var evde dönüyo ama onun temizligi de biyere kadar. Cocuk uyumuyo uyusa 10 dakika, yemek yap camasir as topla katla ütü derken hoop uyaniyo. Esim 10 dakika tutamiyo napcagimi sasirdim. Bi de bugun ev biraz pis diye trip atiyo esim  otur kendin temizle o zaman dedim
(591 puan) tarafından
Anlamıyor iste bizi kuzum ama cok sukur bugun yaptım bitti bazen olmayınca olmuyo iste
tarafından
Benim kimim kimsem de yok gurbetteyim durmuyo napayim cocugumu aglarip temizlik mi yapayım. Herkese helal olsun valla :D bizde sorun heralde
(591 puan) tarafından
Aynen oyle valla kuzum bende aglamasına dayanamıyorum uzuluyprum
-Reklam-
0 oy
(218 puan) tarafından
Vla bnm bebekken çok huysuzdu yapamıodum biri bakacak ki yapacaktım şimdi Bn makina yapıom oda arkadan makinayı itiyo 
(591 puan) tarafından
Ohhh ne guzel valla kuzum bende bugun yaptım bitti cok sukur
(218 puan) tarafından
İyi cnm Allah kolaylık versin
0 oy
tarafından
Valla canım koy pusetine yatak odasını temizlerken oraya götür mutfağı temizlerken oraya koy nereye gidersen yanına götür öyle yaparsın 
(591 puan) tarafından
Temizlik malzemeleri rahatsız eder ama onu ama neyse yaptım bitti cok sukur
0 oy
tarafından
Canım zor oluyor elimi temizlik malz. Degdirince çocuğuma dokunmuyorum koku rahatsız eder diye elim işte oluyor gidip alamıyorum ağlasa iş kalıyor o yüzden fırsat buldukça yapıyorum bir süre böyle kızım iyi olsun temizlik yapılır elbet 
(591 puan) tarafından
Dogru diyorsun valla canım bende bugun yaptım bitti cok sukur
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Canm valla yürümeye basladi şuan ev temizliyebiliyorum önce senin gibiydim yani buyudukce anca oluyor
(591 puan) tarafından
Dogru diyorsun canım ama yaptım bugun cok sukur bitti
0 oy
(867 puan) tarafından
Vallaj çok zor hiç durmuyor beni görmesin ağlamaya başlıyor hep yanında olayım istiyor annem yardım ediyor sagolsun 
(591 puan) tarafından
Annem yok malesef kardesleırmde sureklı gelemıyolar dersleri oluyo oyuzdne yapamıyorum bugun bı cesaret yaptım bitti cok sukur
(867 puan) tarafından
Mama sandalyesine geçtik yemek yiyebiliyoruz ilerde temizlikte yaparım inşallah
(591 puan) tarafından
Mama sandalyesıne var benim daha canım kucuk suan oturtmuyorum bile
(867 puan) tarafından
6 aylık az az oturuyorum ama ii oldu oyalanıyor canı isterse
(591 puan) tarafından
Daha 5 aylık bile olmadı oyuzdne pek bıseye koyamıyomda oturtamıyomda
0 oy
(2,266 puan) tarafından
2 bebişim var biri 3 buçuk yaşında biri 5 buçuk aylık büyük oynar kendi halinde küçüğü de pusete koyarım nereyi süpürüyorsam oraya götürürüm beni izler bazende uyurken süpürüyorum diğer işlerdede aynısını yapıyorum 
(591 puan) tarafından
Ohhh ne guzel canım bende yaptım bitti cok sukur
0 oy
(18,469 puan) tarafından
Kendine bir düzen oluşturman lazım. Plânlı çalışman lazım. Yoksa hiç bir şeye yetişmezsin. Benim biri 22 biri 10 aylik 2 bebişim var. Ikisi en geç 8 de uyaniyor. 8.30 dedin mi kahvaltı yerde olur. Kahvaltıdan sonra biraz oyalanirim oyun oynarım. Sonra oğlumu uyutup bulaşıkları yıkarım. Sonra yatakları toplarım. O zamana kadar uyanır. Ev süpürünce pesimden gelir onda sıkıntı yaşamıyorum çok şükür. Yemegi de bir sonraki uykusunda hallediyorum 
(591 puan) tarafından
Dogru diyorsun canım bende bugun bı cesaret cok sukur yaptım bitti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
0 oy
4 cevap 185 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,248 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 516 göst.
9 Mart 2023 Diğer kategorisinde Annebebek34 (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 228 göst.
24 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ElvinHelin (325 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,438 soru

24,072,350 cevap

330,743 kullanıcı

...