0 oy
1,063 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (758 puan) tarafından

Kızlar kiyafet dolaplarınız her zaman düzenlimidir ??Eşlerinizin kiyafetlerini nasıl düzenliyorsunuz .Bən yapıyorum 2 dakikaya gelip her şeyi dagıtıyor .Foto falan atarmısınız Ne yapacagımı şaşırdım Ah bu kocalar:D Napiorsunuz hatunlar Azərbaycandan salamlar hamıya:P

image

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ikimiznde toplusur eşimde dağınık degil. Evimin her tarafi dolap ve hepside duzenli :)
(758 puan) tarafından
Negüzel hep öyle olun bir şey dagınık oldugunda garip oluyorum
tarafından
Aynen bende rahat edemiyorum
-Reklam-
0 oy
(30,101 puan) tarafından
Evet çok dikkat ederim dolap düzenine
(758 puan) tarafından
Bizde savaş alanı gibi :》
0 oy
(1 puan) tarafından
ikimizde dağınık severiz bir dolabim var 9 senedir birikmim var toplamaya girsem kaybolurum :))
(758 puan) tarafından
Ohhaaa o derece siz dagınık sebiyorsunuz ne güzel:D
(1 puan) tarafından
sadece temizliyip geri yoklerim
0 oy
(1,634 puan) tarafından

Bizde herkes çıkardığını kirliyse kirli sepetine temizse katlayıp yerlerine koyar.

Eşim başta çıkardığını odaya atar ordan giyinir çıkarır hiç katlayıp yerleştirmezdi.

Güzelce uyardım bi kaç kez tamam dedi ama yine aynı devam etti.

Bi sabah uyandım 2 pijama takımı 1 dışarda giydiği şeyler yerlerde. Odayı topladım pijama takımları ve dışarı kıyafetlerini bi poşete doldurup kapının önüne koydum. Resim çekip attım. Seni uyarmıştım toplamazsan çöpe atarım diye de mesaj attım. Hemen aradı yalvar yakar etti bende geri aldım kıyafetlerini :D

Şimdi ben evde olsam bile yataktan en son eşim kalktıysa yatağı bile düzeltir sağolsun ☺️

İşte bu yüzden dolaplarımız ikimizinde düzenlidir.

Oğluma bile kendi odasına kirli sepeti koydum ve kirlilerini kendine attırırım. Alıştı artık maşallah ben demeden hemen atar yavrum.

(758 puan) tarafından
Ohh ne güzel ya alıştırdın eşine bende alıştıra bilsem keşke Maşallah ogluşunuza Şimdiden toplu olmaya alışsa hep öyle olur
(1,634 puan) tarafından
Valla yetişemiyodum artık mecbur alıştı herif. Yoksa ciddi ciddi atcaktım çöpe ☺️
Bazen yapmak istemese de alışıp yapar ilerde de inşallah sıpam
0 oy
(176 puan) tarafından

Ikimizdede daginigdii:D

(758 puan) tarafından
:D hii öyle  dagınıkseviyorsunuz
0 oy
(54 puan) tarafından
Eşim topludur dağınık olmayı sevmez :D hem dolaptan kıyafetlerini hep ben hazırlar veririm o yüzden dağınık olmaz :) 
0 oy
tarafından
Benim düzenlidir hep
0 oy
(143 puan) tarafından

O zamn ki ruh halime bağlı temizlik kafasindaysam toparlar dizerim ama moralim bozuksa üst üste atiyorum:D 

0 oy
tarafından
Eşimin toplu benim taraf hallaç pamugu gibi ama şuan toplu
0 oy
(777 puan) tarafından
Benim ve çocukların dolapları düzenlidir.eşim çok dağıtıyor en son kışlıkları çıkarınca düzenledim o zaman baya laf söyledim.şimdi bakıyorum da fena gitmiyor hala düzenli :D
0 oy
(218 puan) tarafından

Eşimin ki toplu benim Allah ne verdiyse :D

0 oy
tarafından
Eşimin gömleği yok kazak tişört giyer onlarida kuruduktan sonra katlayıp yerine koyuyorum istediği zamanda ben veriyorum dolaptan dağılmıiyor ama bebeğimin bide kendimin biraz dağınık oluyor çünkü çocuk durmadigi zaman aceleyle alınca falan dağılıyor tabi
0 oy
tarafından

Bu benim iki bebenin

image

0 oy
(796 puan) tarafından
Hep toplu cunki hiç bırakmam eşim kıyafetini alsın soyle ben çıkartırım diyorum 
0 oy
tarafından

Benim hep duzenlidir

image

image

image

image

image

image

0 oy
(3,135 puan) tarafından
Bı kaç gün önce topladım da bugün baktım eşim kazak alacakken 4-5 tane dağıtmış bırakmış tekrar topladım. Sürekli dağıtıyor ya sinir oluyorum en sonunda bırakacam dağınık kalsın arasın 2 saat

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,603 göst.
0 oy
22 cevap 1,285 göst.
12 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hblt (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 374 göst.
19 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde SL (1,258 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,185 soru

24,054,876 cevap