0 oy
922 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim sabah 9 15 de kahvaltı hazır olsun dedi ise gidecekti neyse sabah 8 de kızım kalktı onun karnını doyurdum altını değiştirdim gazını çıkartm emzigini verdim uyudu neyse mutfağa gittim kahvaltı hazırlamaya kızım emzigini atmış esim ağlamasın diye geri vermiş normalde e vermese geir uyurdu neyse 2. Sefer atmış bida vermiş 3. Ye ben geldim odaya girip kızı alıp çıkacaktım sinirlendi yastık fırlattı kalbimi kırdın dedim bağırdı çağırdı uykumu alamadım iş yerinde napacam dedi tabi o isinrimden kızı bıraktım şimdi kız alsma iyice sinrielnecek en iyisi dursun ben kahvaltıyı hazırlayim ddim kahllvaltiya da mini mini pizza yaptım kapıdan çıkarken öpeyim gel dedi bende gitmedim elim pis dedim ondan sonra trip yapma bana dedi kalbimi kırdın benim dedim ben senin için kalkıyorum kahvaltı hazırliyorum deidm senin yaptığına bak dedim bidaha bana kahvaltı hazırlama dedi bağırdı gtti sizce ne yaptım ben 

21 Cevaplar

0 oy
(15,962 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Öncelikle 9.15te kahvaltı hazır olsun ne, robot musun senin çocuğun var. Daha sonra uykumu alamadım iş yerimde ne yapıcam ne gece 2 de yatmasaymış o onun sorunu. Ay valla cinleniyorum ya. Hem kalkıp kahvaltı hazırlayacaksın hem de azar yiyeceksin bir de üzerine trip... Bebek olduktan sonra rutinlerini kırmalı eşin. 5 te yatmış sın kızın uyumuş 1 saat uyusan kar sana kalkıp pizza yapıyosun. 
tarafından
Evet canım tam da öylee
(15,962 puan) tarafından
Asıl tribi sen at canım ciddiyim basit değil bebek bakma işi öyle
tarafından
Şuan hala uyanık kızım çamaşır yıkandı bulaşık yıkandı toplaycam serecem herif daha yom eotad ave gittiğinde beri aramadi
(15,962 puan) tarafından
Bazen hiç oturmadan akşam oluyor kırıldığını muhakkak belli et ve hatalı olduğunu anlat canım bebek büyüdükçe hareket etmeye başladıkça daha da zor oluyo iş yapmak muhakkak eksik gedik kalıyor deme ki kahvaltı bazen sen bile yiyemıyosun bir şey gün bitiyor. Konuş ve böyle yaparsan bu bebeğe iyi örnek olamayız de
-Reklam-
+1 oy
(30,403 puan) tarafından

İkinizde abartmissiniz .

tarafından
N e yönde
(30,403 puan) tarafından
Ufacık bir mesele bu kadar buyutulmemeli
0 oy
tarafından
Olablir cnm iykusunu almadagi icin yapmistir erkekler uykusunu alamadigi zmam deliriyolar
tarafından
Ay hepsi mi aynı olur yaa
tarafından
Bnmkidr oyle uyiyamadigi zman cldiriyo
(391 puan) tarafından
Neden çocuğu tek başınıza mi yaptınız da çıldırıyorlar onlar da uykusuz kalacak elbet
0 oy
tarafından
Şunu anladım insan ne kadar uzatırsa o kadar uzar... 
tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Kız.uyku sersemligile yapmış ama sende hatasını belli etki yapmasın birdaha akşama.mevzu çözülür yavru
tarafından
Ay inşallah
tarafından
Cozulur akşam sen sarıl op k bakma de
Sende birdaha böle yapma de anlasirsinis
0 oy
tarafından
Yaptığın işi severek yap başına kalkma oda dese ben sizin için uğraşıyorum çalışıyorum büyür gider yok yere kavga etmişsiniz bence 
0 oy
tarafından
Boyle erkeklere b..ku şişmiş diyoruz. Kalkma hazırlama bosver .sanki cocuk tek kendi cocugun
(884 puan) tarafından
Allah aşkına olur mu hiç öyle.
0 oy
tarafından
Keşke şiddet kötü bi şey olmasa eşlerimizi hak ettikleri zaman güzel bi dövebilsek belki her şey daha kolay yürürdü
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Gelip geçici sorunlr canım her ailefe olur bunun gibi ys da benzeri bosver huzurunu bozma aksam guler yüzle karşıla 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bence bidaha hazırlama kendin istemiştin de
0 oy
tarafından

Canım kusura bakmayın ama pireyi deve yapıyorsunuz.  Ne güzel çıkarken gel öpeyim demiş git ne olur sanki herkes eşiyle 4+4 lük filanmi sanıyorsunuz. Eşimle ne konuda. Tartissakta öper yol ederim kırılsanizda bunu tirip atarak göstermeyin. Güzellikle konuşarak halledin kazanan siz olacaksınız. Haklı olsanız bile

tarafından
Evet maalesef. O yüzden haklıda olsam susuyorum. Sonra oturup konuşuyoruz sonra ikimizde birbirimizden özür diliyoruz karşılık lı sadece ondan beklemiyorum
(14,235 puan) tarafından
Aynen bizde öyleyiz valla herseyi onlardan beklersek mutsuz oluruz bizi örnek aldıklarını düşünüyorum en azından eşim böyle bugün benim yaptığım bir şeyi 3 gün sonra onun yaptığını görüyorum mutlu oluyorum boyle uyum sağladık birbirimize
tarafından
Rabbim ağız  tadinizi bozmasın inşallah canım
(14,235 puan) tarafından
İnşallah Rabbim bütün yuvalara huzur versin
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Ne yapcan hepsi aynı valla emin ol fazlası var eksiği yok
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Gel öpeyim dediyse zaten pişman olmuş keşke uzatmasaydin
0 oy
(1,041 puan) tarafından
Ikinizde birazcık abartmışsınız kocan haklı demiyorum ama erkekler biraz düşüncesiz. Ben eğlendiğimiz ilk sene eşimi uyandırmaya korkardım çok sinirli oluyordu. Bana özel birşey değil bu sonradan farkettim. O yüzden önemsememeye başladım o durumu. Sende keşke söylemeseydin kahvaltı hazırlıyorum falan diye biraz başına kakar gibi olmuş. Kurulmakta trip atmakta haklısın bende yaparım. Akşama düzelir aranız. 
0 oy
(884 puan) tarafından
Ayyyyyy hiç bir şey olmaz kızzzz.  Kocan seni seviyor. Erkekler öyledir aciktiklarinda ve uykusuz kaldıklarında siniridirler. Hiç kafana takma sizi sevimlilier:))
0 oy
(781 puan) tarafından
Uykuyu alamadı diye sinirini senden mi çıkaracak yok daha neler sen kalk ona kahvaltı hazırla çocuğa bak sabaha kadar uyumayan sensin yapacak edecek sonra gel öpeyim oldu başka isteğin sanki çocuğu sen babayın evinden getirdin anlayışsız adamlar yüzünden bu kadınlar cabuk yaşlanıyor kahvaltıya okadar uğraşama kadar 2 yumurta kırıp koyaydın masaya gidip yataydın çok yüz verince kendilerini bisey sanıyorlar 
0 oy
(7,137 puan) tarafından
Yastıgı fırlatmasına Bi anlam veremedim valla
0 oy
tarafından

Gel öpeyim dediğinde gitseydin yanına evliliklerde çok abartmayın ufak şeyler bunlar uykusuzluk insana sinir yapıyor oda isteyerek yapmamıştır. 

0 oy
tarafından
Kız hiç bişey yok ki bende uymalıyken sınırlı olurum eşim yastık atsa bende ona atar gülerdik vence bisey olmamış gibi davran bunlar için zamanı ziyan etmeyin 
0 oy
tarafından

Olur böyle şeyler kuzucum biraz birbirinizi alttan alın biriniz konuşurken diğeriniz susuverin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 222 göst.
+2 oy
19 cevap 864 göst.
+1 oy
10 cevap 574 göst.
+3 oy
12 cevap 530 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hiros4434 (522 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,988 soru