0 oy
1,184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (682 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsın onları annemi babamı nefret doluyum onlara karşı hakkımı helal etmiyorum birgün sahip çıkmadılar birgün cebime 1 TL bile koymadılar oraya gittiğimde yediğim lokma gözlerine battılwr eşimle tartışsam gitmek istesem gidecek Bi baba evin yok arkamda duracak Bi ailem yok beni resmen sastıloar başlık paramı alıp hepsini yediler gelin olduğumda Bi parça elbisem bile yoktu hakkımı helal etmiyorum gençliğim onlar yüzünden bitti Allah babamı ıslah etsin gerçekten insanlara bakıyorum aileleri sahip çıkıyor ben çok kıskanıyorum sadece sevgi şevlat istiyorum ama ikisininde gözü paradan başka bişi görmüyor neden benim babam böyle neden annem böyle 

23 Cevaplar

0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun kuzum:(

(682 puan) tarafından
O kadar içim dolu ki haykıra haykıra ağlamak istiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Malesef Ki Herkes Anne - Baba Olamıyor..

Rabbım Sana gönül ferahlığı versın <3

(682 puan) tarafından
Olamadılar bana aile olamadılar beni Bi mal gibi gördüler sattılar hakkımı onlara helal değil
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Allah merhamet versin anne de babana da çok üzüldüm:((
(682 puan) tarafından
Ben onları içimde bitirdim zerre sevgi yok içimde nefret ediyorum hepsinden
0 oy
tarafından
Ne diyceğmi bilemedim 
(682 puan) tarafından
İçim dolu daha 20 yaşındayım onlar hayatımı bitirdiler beni daha bu yaşımda evliliğe sürüklediler mal gibi saatılar
tarafından
Eşin nasıl biri iyimi yanında mı
(682 puan) tarafından
Eşim iyi ama illaki tartışmamız oluyor bazen laf söylüyor tartışıyoruz çıkıp gitmek istiyorum ama gidecek Bi baba evim yok başımı yaslıyığ dertleşeceğim Bi annem yok
tarafından
Bizim bilmediğimiz her şer gibi gözüken şeyde bir hayır vardır. Eğer eşinle tartışınca ailene gidebilecek olsaydın belkide yuvan yikilacakti. Bundan sonra eşine bağlan sımsıkı sarıl ona seni anlayan biriyse herşeyini ona anlat ve kendisinden başka kimseye değer vermediğini söyle. Sana daha çok sahip çıkar eminimki
(682 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(874 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun Allah ailenide ıslah etsin canım 
(682 puan) tarafından
Amin Allah ıslah eder inşallah
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Üzülme canim herkes ektigini bicer birgun yaşlanip elden ayaktan dusüp evlatlara muhtac olacaklarda o an yaptikları hataları anlarlar Allah senin yardımcin olsun
(682 puan) tarafından
Hatalarını anlarlar ama çok zoruma gidiyor gençliğim gitti sevgim nefrete dönüştü
0 oy
(649 puan) tarafından
Başlık parası ne ya mal mı satıyorlar cahiller
(682 puan) tarafından
Babam kuruş kuruş hesap yapıyordu koca evine gittiğimde elimde 2 kuruş bile vermediker
(649 puan) tarafından
Vicdansızlar
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah düzelirler
(682 puan) tarafından
Düzelmwzlwr onlar Allah razı olsun
0 oy
(513 puan) tarafından
Çok acı çekmişsin çok dolmuşsun zor bir durum tabi Allah annene babana merhamet versin ıslah etsin insallah
(682 puan) tarafından
Çok çektim daha 18 yaşımda babam okula devam etmemi istemedi dışarı yasak telefon yasak bende evliliğine sürüklendim sandım ki evlenince kuetulucam onlardan ama gençliğim bitti hayallerim bitti içim dolu
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Görüşme olsun bitsin ben kimseyle görüşmüyorum dert etmiyorum
(682 puan) tarafından
Bende artık görüşmücwm ama nefretim dinmiyor
(4,687 puan) tarafından
Çünkü ihtiyaç duyuyorsun o yüzden bu öfken
(682 puan) tarafından
Evet o ladar çok ihtiyacım varki eşimle Bi sorunum oldu gidip annemin omzuna yadlanıyom derdimi anlatayım :(((
(4,687 puan) tarafından
Kimin hayatında sorun yok ki herkes sorun yaşıyor kimsenin omzuna ihtiyacın olmasın en yakınındaki en büyük düşmanın sen dik duracaksın sevgiye egilmeyeceksin mantıklı hareket edeceksin kimsem yok hiç kimsem ama kendim için ne gerekiyorsa onu yapıyorum akıl sağlığımı koruyorum mantığım neyi kaldiriyorsa ona göre hareket ediyorum ne ben kimseye ağlıyorum nede bir başkası gelip hak talep edebiliyor
0 oy
(2,969 puan) tarafından
Babam ayni anlattigin gibi 

Ama çok sukur annem benim canim
(682 puan) tarafından
Benim annemde babamda aynı evlatlarına zerre vicdanları yok
0 oy
(8,255 puan) tarafından
Mal olarak sattıkları için arkada durmamalari çok normal yarın öbür gün kocanın ailesi ver paramı demesin diye herhalde aile olmuyorlar sana başka bir şey gelmedi aklıma ... Allah vicdan merhamet versin kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz başlık parası mi kalmis.   Kız çocuklarına değer verselerdi zaten şuan bu durumda olmazdı ülke ..
(682 puan) tarafından
Ben onları Allaha havale ediyorum içim nefretle dolu
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Off ne anne babalar ya rabbim yardımcın olsun :(
(682 puan) tarafından
Allah razı olsun onlar anne baba olamadılar bana
0 oy
(11,991 puan) tarafından
Ailemizi seçemiyoruz ki cnm.. uzuldum adına ama eşin iyiyse yuvanda mutlu huzurluysan şukret.. ve eşinle sen çocuklarnza çok iyi anne baba olun ki ilerde iyi ki biz8m anne babamz siz olmuşsunuz desinler ❤
(682 puan) tarafından
Canım eşim iyi ama Bi tartıştıkmı bende babam var diyemiyorum gidip 2 gün kalsam kafa dağitmak için ama ailem arkamda durmuyor ama kimse anlamıyor beni sanıyorlarki evlendim kurtuldum onlardan ama yok ben o içimdeki eksikliği boşluğu tamamlayamoyprım
(11,991 puan) tarafından
Asla tamamlanmaz o boşluk cnm haklsn tabi ki ama dediğm gbi ailemizi seçemiyoruz . Allah yardımcb olsun
(682 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbım yardım etsin canim cok zor... 
(682 puan) tarafından
Allah razı olsun o ladar zorki o eksiklik hep içimde boşluk var yaşarken öldüler benim için
tarafından
Esimin ailesinin de seninkinden farkı yok bilirim ne demek oldufunu canım babamı babası yerine koydu sukurler olsun babam gormedı dı ılgılı goster dı de biraz yuzu guldu cok zor cok
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Üzülme bu işin birde mahşer de hesaplaşması var 
(682 puan) tarafından
Bende Allaha havale ediyorum
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Ayyy cok uzuldum canm yaa takma kafani esinle husurluysan evine cocuguna saril
(682 puan) tarafından
Tek tesellim kızım
(1,908 puan) tarafından
Sıkma canini insallb birgun insafa gelir ailen
0 oy
(918 puan) tarafından
Uzulme kuzum içini ferah tut Allah ıslah etsin 
(682 puan) tarafından
Amin canim Allah razı olsun
0 oy
(3,909 puan) tarafından

İçimi parçaladin.:'( 

İnşallah eşinle musmutlu olursun❤️

(682 puan) tarafından
İnşallah canim Allah razı olsun
0 oy
(176 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim biraz agla belki rahatlarsin.Isde dogurmakla buyutmekle olmuyor
(682 puan) tarafından
Ağlıyorum kızıma sarılıyorum asla annem gibi Bi anne olmicam
(176 puan) tarafından
Tabiki olmuyacaksin canim eminim

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 253 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 124 göst.
+2 oy
14 cevap 567 göst.