0 oy
772 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
Sorum yukarıda 

27 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
Tek bildiğim şey dolandırıcılar yüzünden gerçek ihtiyaç sahiplerine bile inanamiyoruz Allah ihtiyacı olmadığı halde bedava gelir diye eşya istiyenlerin gözünü doyursun 
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Biri vardı ağrı da yaşayan ona hiç inanmadım özelden kaç defa yazdım cevap vermedi ama yardım edecektim erzak olarak para istiyormuş bunun için post açtı sonrasında bir kaç kez yine gördüm birşey demedim engel yedi tekrar geldiğinde çocuğum aç mama tarifi verin undan mama yapıyordum un bitti falan insanlar yardımcı olmaya çalışıyor falan canım yer neresi dedim ağrı dedi ona bayağı saydirmistim birde şey demişti buraya girmek için 3 gündür engelin kalkmasını bekliyorum yardım edin o güne kadar o çocuğa un kavurup vereceğine bir mama alsaydın dedim benim çocuğum aç olduktan sonra o telefon neyime benim dedim diyorum ki kadına sosyal yardıma git bana vermezler diyo bir bo.k var ki böyle diyo nasıl vicdan yaptı bize ya
(188 puan) tarafından
Adı ne
(4,687 puan) tarafından
İkra nin annesi olarak bir hesabı vardı sonra prensesinannesi olarak hesap açtı admine şikayet ettim dahada görmedim kadını
0 oy
tarafından
evet mesaj atan post açan oluyor . gerçekten ihtiyacı varmı bilemediğim için yardımcı olamıyorum, birde aleni isteyenlere ayrıca irite olup veresim gelmez. devletin bununla ilgili başvurulacak kurumları var, ben genelde araştırıyorum ihityacı varsa kıyafet para yardımı yapıyorum. özellikle sma hastalıklı bebeklere içim parçalanıyor 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bir kişi var. Aynı şehirde olduğumuz için gittim gördüm ve yardım etmeye karar verdim. Aylardır tanışıyoruz hala gider gelirim sürekli uğrarım hal hatır sormaya bile olsa konuşuruz. Hem Rabbimin rızası için yardım ediyorum elimden geldiğince icim huzur doluyor hemde çok güzel bir arkadaş edinmiş oldum. 
0 oy
(6,392 puan) tarafından
Vlla bnde pek inanmıyorum evet bnm durumumda kötu ama ben Allah tan istyorum bırısı bna özelden yazmştı bna fitir zekat ver tişortum yok tişort gnder bna hanı olsa sen gnder dedım sankı fitir zekat yağyor :) 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 254 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Melek8663 (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 793 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 581 göst.
13 Ocak 2022 Diğer kategorisinde oykununannesii (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 527 göst.