0 oy
1,837 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (154 puan) tarafından
Hanımlar merhabalr bugün eşimin ailesiyle tartıştım mesele şu bekar bir gorumcem var 24 yaşında normal de çok iyi anlaşırız ama oğluma çok karışıyor ne yapsa kızıyor evi dağıtsa kızıyor benim oğlum henüz 19 aylik ve tencere demliklerle oynamayı çok sever o oynadıkça gorumcem kızıyor bunlara alışmasın demliği aliyo çocuğun başına vuruyo cimcikliyo artık dayanamadım buğun kızdım ona bama bağırdı üstüne falan gittim birsuru küfür etti bana laf söyledi annesi gil falan kızdı ona ama yine de kızını tutarlar tabi sabahtan icimde bi ukte var ya canım çok sıkkın bu yüzden eşime söylemek istemiyorum dersem ona çok kotu kızar şuan konuşmuyorum onunla.ama aynı ev için de zor oluyor sizce ne yapmalıyım ben ya oğlumun her yaptığı şeye karışıyor daha bebek diyorum anlamıyor başımıza kaldı evlenmedi gitti ya 24 yaşında bir kere bile görücü gelmedi buna  

60 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
. söyle kocana sonra sana kızar niye söylemedin diye kız iyi gebertirim ben onu bugün görümcem kızıma 

Pislik dedi sözde gözlerimi açtım bir daha duymicam dedim valla kaynanam koca da vardı yanım da
-Reklam-
0 oy
(7,135 puan) tarafından
O kim köpekk oluyor da el kadar cocuga demlikle vuruyor hayırdır yani ben olsam kıyametleri koparırdım eşime de söylerdim niye çekiniyorsun ki söymeketen haklısın çünkü 
0 oy
tarafından
Onun o ellerini kirar gebertirim onu benm cocugma kimin haddine el kaldırmak terbiyesiz seviyesiz sakin evladina ksrsi yan gozle bakmasina bile musade etme cocuk dovmek ne demk ya sinirden cildirdim burda
0 oy
(774 puan) tarafından
Doğmadan once hepsine dedim kendi aileme de eşimin ailesine de ben bir kere bile vurmicam eğer içinizden biri vurmaya kalkarsa göstermem diye kimse benim çocuğuma vuramaz eşime de söylerim vuranla da kavga ederim çocuğu da bı daha zor görürler 
0 oy
(16 puan) tarafından
Sen ne diye kizdiriyon dovduruyorsun çocuğunu. Senin ağzın elin yok mu. Yazik o çocuğa yarın unutamiycak bunları. O ağzını aç da gorumcenin haddini bildir. Gorumcemle sinirlenmedim sana sinirlendim resmen. Biraz ayağını yere sağlam baş ya insan çocuğunu ezdirir mi. Benim çocuğumu ben ve babasından başka kimse azarlayamaz dövmek surda kalsın. Hata senin.
0 oy
tarafından
Kızar anlarım ama dokunamaz asla 
0 oy
(115 puan) tarafından
Ne haddine vurmak ya , bırak vurmayı sesini yükseltmeye dahi hakkı yok, onun başka derdi var belli ki 1 buçuk yaşındaki sabiden acısını alıyor, valla bilen çok iyi bilir ailem de olsa söz konusu yavrumsa ben karşıma alırım, bu konuda çok hassasım çok da iyi biliyor herkes .  Şuan kendi evladima yapılmış gibi sinirlendim 
0 oy
(2,063 puan) tarafından
Eşine söyle mutlaka gerizekali o kim oluyor da vuruyor bağırıyor 
0 oy
tarafından
Canim esine soyle oyle gorumcemin agzini yırtarım ben oglumin kilina dokunamaz kimse o bana Allahin emaneti ne demek cocuk bu kircak dokcek kocama birakmam ben yirtarim yukardan asagi kadar sen anlat kocana de 1 degil 2 degil yeter özellikle kafasina çaydanlıkla vurdugunu belirt
0 oy
(704 puan) tarafından

Neye alışıp neye alışmayacagına o mu karar verecekmis pardon kac bebe büyütmüs acaba ? Sinir oldum o görümcene minnacık savunmasız kendi kanından canınından degil mi nasil kıyarda döver. Dövmek nedir ayrıca benm basıma gelse onun agzına ederdim hadsiz. Kimse dokunamaz bnm cocuga terbiyesini vermek ona mı kalmış hemen eşine söyle konussun kardesiyle anlayacağı dille 19 aylık bir bebek herseyin farknda cocugunun piskolojisini düşün. Bir de sana küfür etmis sabrına hayranım :ermm:

(154 puan) tarafından
Ben  sabir etmedim ki ben elimi ona kaldırdım karışamazsın dedim ki bu saatten sonra ben zaten inadına bütün tencere demlikleri vericem benim gorumcem biraz manyak ben kendim de şuan 36 haftalık hamileyim o üstüme yürüyünce karnıma ağrı girdi geri çektim kendimi yoksa kimsenin haddi değil benim oğluma kızsın dövsun ama.artik öyle olmuş ki onlara sınır oluyorum oğlumdan çıkarıyorum çocuk bir yeri dagitiyo yada kirletince hepsi beraber çocuğa.bağırıyor kızıyor onlar alışık değiller evlerinin dağılmasına kirlenmesine yoksa kimse dokunamaz yani
(704 puan) tarafından
Seni o kadar cok anlıyorm ki inan cunku suan bende kendi ailemin yanında kalıyorum esim gorevde 2 buck aydir burdayiz kizim 18 aylık benmde ve sürekli mutdak esyalarıyla oynar bende veririm eline o da alır. Benm ailemde tertip duzen hastasidir hele annemm ama surekli derim oynasn ellesin kesfediyor gelisiminin birer parcası diye. Onlara ters aslnda bnide kardesimide oynatmamıs zamaninda ama icindeki torun askı sevgisi yetiyor cok skür hicbise demezler etmezler ama gariplerine gidiyor farkndayim. Sizinkilerde anlayis sabır kalmamıs sanirm ama minicik bir can Allah'ın emaneti ya ona oyle davranmalarına izin verme kendinide cok strese sokma ama bak son aylarına girmissin esinle konuş sen geri planda dur o konussun hepsiyle bi versin sıkıyı oyle olmaz aynı evin icinde bir de zor yarn 2.bebek gelicek bu sefer oglun kendini iyice ötelenmis hissedicek ilgi ona kayıcak cocuk dicek noluyor bana kiziyolar bagiriyolar inan onlar herseyi anlıyor dengeleri korumak biz anne babalarn elinde. Acısıni yavrndan alma hakedene sor hesabıni.
(154 puan) tarafından
Evet gariplerine çok gidiyor ama her bebek öyle diyorum oynasın nolacak diyorum bebektir anlam veremiyorum bunlara çok üzülüyorum yoruluyorum ama elimden birşey gelmiyor rezil etsen kötü oluyosun görümcem bugün tutturmusdu bu evden gitsinler istemiyorum insan değil ki insan olsa değer veren çok olurdu bu hareketleri ablasının çocuklarına yapsa ablası onu rezil eder ama hani beyin yok k ki
(704 puan) tarafından
Gider gider tüm ailelerin gidiyordur eminim ama yeni nesil böyle bizlerde skür daha bilincli anne babalarız oynasnlar doksunler sacsnlar nolcak ya yerine gore hareket etmeyi elbet ogretiyoruz herseyin bir sınırı var.  Kendi defolsun gitsin boş gezenin bos kalfası goruncen herhalde belli calışıp etmiyor mu ya evde mi sürekli bide acaba senin oglanı kıskanıyor olabilir mi son ve en kücük cocuk mu gorumcen ? Oyleleri arsız olur haklısn rezilde olsa uste cıkar salaga yatar ayip 24 yas diyorsun burda nice 18 19 yasnda kızlarmız var gozlemledıgım kadariyla az cok hanım hanımcıklar. Sanırm görümcen ergenlikten cıkamamış.
(154 puan) tarafından
Herladr çıkamamış allahın belası
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Ellerini bir yere monte edemedin mi canım.. sakin izin verme vurmasına falan.  Minicik yavru ne anlar vurma dan ya :(  Bizim bakmaya kiyamadigimiz yavrularımıza millet el kaldırıyor. Kızlarıma biri böyle yapacak çıktığı yere geri sokarım onu.
0 oy
tarafından
Ben o demligi alır gorumcenin .... tovbe tovbe basina yiksana evi haddini bilsin kimse dokunamaz cocuguma
0 oy
(884 puan) tarafından
Var yaaaaaa gözünü oyardım var yaaaaaa. Demek el kaldırmak ne demmmmek
0 oy
tarafından
Senin gorumcen ölmeyi gülmek sanıyor glaiba al eline kir kafasını. Kimse dövemez de ben olsam hastanelik ederim onu ne demek çocuğuma vurmak
0 oy
(775 puan) tarafından
Saçını başını yolarım onun o kim ki benim çocuğuma vurcak 
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Asla müsaade Etme bir daha kavga et gerekirse konuşma ama ezdirme çocuğunu 
0 oy
(616 puan) tarafından
Ne münasebet mis o elleri kırarım kimse benim gece gündüz baktığım emek verdiğim çocuğuma canıma vuramaz bu annem de olsa görümcem de olsa kızarım bozarım fazlasında yaparım . Halalik böyle olmaz terbiyessiz ufacık çocuk tabiki dağıtacak evi
0 oy
(5,133 puan) tarafından
Mutlaka eşinin haberi olmalı kızsın kı bir daha yapamasın yoksa vurmaya devam eder
0 oy
(36 puan) tarafından
Eşinw anlat bence kardeşi değilmi o halletsin sen bebim çpcuğuma vurıyorsa 2 tane de o atar belki kardeline nasıl oluyormuş görür ben yinelerim için canını veirim be delirmiş olmalı
0 oy
(883 puan) tarafından
Bikere bile görücü gelmedi demene. Tek ben gülmedim dimi :) söyle kocana sen yüz göz olacagina canını sikacagina o haddini bildirsin kazık kadar kız oda demliği alsın onun kaafasina vursun bakalım 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 798 göst.
9 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Asel Linam (975 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 998 göst.
27 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 633 göst.
15 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 509 göst.