0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (121 puan) tarafından
Cok sukur oylesine bi deneyim olmazsa sallarim dedim kizim 19 aylik hic zorlanmadi yarim saate uyudu telwfondan ninni actim yanimiza koydum beraber yattik uyuduk cok mutluyum ama agzinda emzik olmasa uyurmuydu bilmem :) 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,634 puan) tarafından
Valla ben alıştırdıysam herkes alıştırır.

1 yıl boyunca asla sallamadan uyumadı ve sabah 6 7 8 e kadar uyumaz uyusada yarım saatte bi haykırarak uyanirri. 1 yaşındayken 4 saat ayakta sallayıp zar zor uyuttuktan sonra ayağımdan indirdiğim an uyanmasıyla sinirim tepeme çıktı ve karşıma aldım 1 yaşında bebeyi konuştum. Bu arkadaş emzikte emiyo bu arada.

Neyse bak bundan sonra ayakta sallanmak yok sabaha kadar oturcaksan yine otururuz ama ağlarsan bozuşuruz dedim. Eşim kafayı yedin sen diye gülüyo ver ben sallayayım diyo. Dedim bundan sonra kimse ayağında sallamicak. Uyumazsa uyumaz o kadar.

Ben aldım yanıma sırtına vura vura uyuttum. Bu öğle ve gece uykusu hep piş pişle uyumaya alıştı. Bu seferde beşiğine koymak için alınca uyanmaya başladı.

Baktım olcak gibi değil 18 aylıktı yine konuştum. Oğlum bundan sonra beşiğine koycam orda uyuyup kalacaksın diye. Şimdi sadece öğle uykusunda piş pişle uyutuyorum yoksa uyumuyo.

Gece beşiğine koyuyorum oturuyorum yere uyuyana kadar bekliyorum ve bana bişey dese bile hiç konuşmuyorum. Konuşsam bile uyku zamanı konuşmak ayağa kalkmak yok diyorum.

İnanır mısın kendi kendine uyumaya alıştı alışalı eskisi gibi sık uyanmıyo sıpa.

Allah herkese kolaylık versin. Anne olmak çok zor çok
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende denemek istiyorum ama yanımda uyumuyor alışmasını istemiyorum nasıl yapicam bilmiyorum 
(121 puan) tarafından
Dene canim bende denemek icin yatirdim bi baktim uyudu :)
0 oy
tarafından
Senin adına çok sevindim canm umarım alışır sallanmadan uyumaya . Benim   oğlum iki yaşına girecek hala ayağımda sallarim uyur yatağına bırakınca tekrar uyanır ve bu  sabaha kadar böyle devam ediyor artık bacaklarimin ağrısından ben uyuyamıyorum .
(121 puan) tarafından
Kiyamam canim ya walla Allah kolaylik wrrsin illaki bi gun kendi uyuyacak cennet annelerin ayaklarinin altinda dememisler bosuna sabredecez ❤
tarafından
İnşallah canm ya  .  İnan normalde sırf o rahat etsin diye umursamaz sallardim ama şimdi 10 haftalik hamileyim mide bulantisi halsizlik falan yeterince yoruyor beni birde saatlerce ayağımda sallayinca daha da kötü oluyorum . İnşallah Rabbim yardimcim olur da buda kendi kendine uyumaya alışır .
(121 puan) tarafından
InsaAllah canim
0 oy
tarafından
Valla benimki 17 aylık sallamadan uyuyacagini hiç sanmıyorum:/ bakalım nasıl vazgecirecegiz 
(121 puan) tarafından
Dene canim walla ya bende ole diyodum da bi baktim uyudu :)
0 oy
(4,847 puan) tarafından
Darisi başıma 

Darisi başıma 

Aminnnn
(121 puan) tarafından
Amin canim :)
0 oy
tarafından

Tebrik ederim sizi bu şekilde devam edin sallamayın kesinlikle 

(121 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 127 göst.
0 oy
8 cevap 157 göst.
1 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,376 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 277 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defneee (908 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 369 göst.
16 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gamzeliwampir (3,655 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,581 soru

24,100,612 cevap

332,393 kullanıcı

...