Valla ben alıştırdıysam herkes alıştırır.
1 yıl boyunca asla sallamadan uyumadı ve sabah 6 7 8 e kadar uyumaz uyusada yarım saatte bi haykırarak uyanirri. 1 yaşındayken 4 saat ayakta sallayıp zar zor uyuttuktan sonra ayağımdan indirdiğim an uyanmasıyla sinirim tepeme çıktı ve karşıma aldım 1 yaşında bebeyi konuştum. Bu arkadaş emzikte emiyo bu arada.
Neyse bak bundan sonra ayakta sallanmak yok sabaha kadar oturcaksan yine otururuz ama ağlarsan bozuşuruz dedim. Eşim kafayı yedin sen diye gülüyo ver ben sallayayım diyo. Dedim bundan sonra kimse ayağında sallamicak. Uyumazsa uyumaz o kadar.
Ben aldım yanıma sırtına vura vura uyuttum. Bu öğle ve gece uykusu hep piş pişle uyumaya alıştı. Bu seferde beşiğine koymak için alınca uyanmaya başladı.
Baktım olcak gibi değil 18 aylıktı yine konuştum. Oğlum bundan sonra beşiğine koycam orda uyuyup kalacaksın diye. Şimdi sadece öğle uykusunda piş pişle uyutuyorum yoksa uyumuyo.
Gece beşiğine koyuyorum oturuyorum yere uyuyana kadar bekliyorum ve bana bişey dese bile hiç konuşmuyorum. Konuşsam bile uyku zamanı konuşmak ayağa kalkmak yok diyorum.
İnanır mısın kendi kendine uyumaya alıştı alışalı eskisi gibi sık uyanmıyo sıpa.
Allah herkese kolaylık versin. Anne olmak çok zor çok