0 oy
1,042 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (934 puan) tarafından
KızLar ben aiLemden hiç ayrLmadım eşim iş buldu halasının kocası iş kurcak esim de başına geçecekmiş eniştesi zengin antalyada yaşıyor bize evlerinden birini de vercek 

Bulunduğum şehirde ailem hiç ayrlmadm annemden babamdan kardeşlerimden sadece kardeşimn biri londrada ama ben gitmek istemiyorum dayanammm sorum şu 

Siz olsanız napardınız ??

30 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
Eşin ailesini birakamasa ne hissederdin aileni at demiyorum ama artık senin ailen eşin çocuğun bence biraz olgun davran ve eşinle birlikte git ailene arada gidersin herkes gibi 
(934 puan) tarafından
Ewet giderim ona asla karşmaz ama bazı sebebler var canm korkuyorum
-Reklam-
0 oy
(566 puan) tarafından

Benim eşimde memur canım 4 5 senede bir tayin görüyoruz onunla her yere giderim ailem sonuçta :) evlendiğimde ailemden 1000 km uzağa gittim hatta şuan daha yakınız ama yine ayrı şehir 

(934 puan) tarafından
Sana iyi davranıyorsa her yere gidersin canm
(566 puan) tarafından
Açıklamanı okudum canım eğer öyle sorunlar varsa sende haklısın tabi insan güvenip gidemez
0 oy
(1 puan) tarafından
giderim canım eşim bana bize daha güzel hayat vermek için uraşırken yanında ve destek olurum
(934 puan) tarafından
Ne güzel canm
(1 puan) tarafından
seni de anlıyorum ilk olcak ama alışırsın belkide hiç uzaklaşmadın yerinden tedirgin olman normal
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Para olsun da vallaha aha ben kıbrıs annemler gaziantep
(934 puan) tarafından
Kıbrısda 18 sene yaşadm ailemle snra türkiyeye geldik keşke gelmeseydim evlenmeseydim diyorum
(1,151 puan) tarafından
Nerde kaldınız kız
0 oy
(530 puan) tarafından
Alışırsın canm bir kaç ay zorlanırsın sadece bende gurbetteyim ama çok şükür iyiym yani 
(934 puan) tarafından
Ne güzel canm ama ben emin olamıyorum
0 oy
tarafından
Biz gidicez esim baska sehırde iş kurucak bende zorlanırım ama yapcak bısey yok biz bi aıle olduk artık yuvamı düsünmek zorundayım aıleme yıne gıder gelırım
(934 puan) tarafından
Bende giderim canm o sorun olmaz ama bazı sebebleden dolayı korkuyorum işte
0 oy
(1,938 puan) tarafından
Bende bu zamana kadar ailemden ayrı yasamadik hic hatta arabam vardı en fazla 2 gune bir giderdim esim is buldu yirtdisindan kendisi gitti 1 ay durdu sonra biz de geldik yanina ayri olmuyor bence evlendik aileden ayri olur da eşten ayri olmamalı 
(934 puan) tarafından
Bilemiyorum canm kafam çok karştı
0 oy
tarafından
Ekmek nerdeyse oraya canım mecbur 
(934 puan) tarafından
Haklı olabilirsn ama bana zor geliyor
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Bende aileme çok düşkünüm düşkün oldugum halde başka şehire gelin geldim çok pişmanım eşimden yana iyiyim ama çok bunalıyorum sıkılıyorum keşke bu kadar uzaga evlenmeseydim diyorum 
0 oy
tarafından

Giderim tabi ki de:(

İlgili sorular

+1 oy
17 cevap 668 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 144 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Duruu12 (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 188 göst.