0 oy
1,465 göst.
Diğer kategorisinde (3,076 puan) tarafından

Kızlar az önce yemek yaparkan  fasulyeyi süzerken gobegime sıcak su sıçradı ve göbek deligimin   yan tarafı yandı  hemen su tutup yanık kremi sürdüm ve şuan çok acıyor. Bebeğe bir zararı olmaz dimi çok korkuyorum ya :(:(

9 Cevaplar

0 oy
(390 puan) tarafından
Benimde yanmıştı doğuma haftalar kala izi kaldı asla geçmiyor su toplamıştı ama bebeğime hiçbirşey olmadı üstelik doktorda hiç birşey dememişti
(3,076 puan) tarafından
Doktorum  zararı olmaz dedi canım yanık kremini kullan dedi şu toplayıp kabar masın diye
(390 puan) tarafından
Benim yanık kremim yoktu ondan su topladı kabardı iz kaldı
(3,076 puan) tarafından
Kıyamam sana ya
-Reklam-
0 oy
(2,022 puan) tarafından

InsaAllah olmaz cnm .bebek senin derinin 7 kat altında ve suyun içerisinde korkma bebeğine  ulaşacak kadar yanmadın:) 

Geçmiş olsun
(2,348 puan) tarafından
Tabiki muhakakkak evham yapmalarinin bir sebebi vardir ama sen heyecan panik yapinca kalp atidin vs hizlanior bebek onu hisseder veya tekme atasi tutmustur atmistir yani o kadr detayci olursan benden sana tavsiye  9 ayi zor bitirirsin .
(2,022 puan) tarafından
Olabilir canm niyetim seni kırmak üzmek degil sadece içini rahatlatmak istedim :)  sonuç ta hepimiz hamisiz hormonlar tavan:))

Biz hamiş anneler hormonların esiriyiz:D
(2,348 puan) tarafından
Hahha dimi adaş napalim ya  bizde sicaktan evden cikamioruz takilip kalioruz uygulamaya :))
(2,022 puan) tarafından
Ya sorma sabh gözümü açmamla vantilatör  karşındayım yatana kadar :D
Sıcaktan çocuklar içimizde haşlanacak:D
(2,348 puan) tarafından
Hahaha sorma bnde gunde 3 defa dus alip kremlenmekten bezdim artk :))
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Derimizin kalinligindan rahim duvarina gectigini dusunmuyorum bu yanığın. Ancak kacinci derece yanik grubinda bilmiyorim buyuk olcude alanda yandiysa doktora gorunsen iyi olur. Cunku hamilesin gobusunde buyumeye devam ediyor doku zedelenmesi varsa zorlanabilirsin.
(3,076 puan) tarafından
Yanik kremi var canım doktor kullanabilirsin  kabarmayi  felan onlar dedi  şuan iyi durumda çok şükür
0 oy
(795 puan) tarafından
Disarda yanik sonucta olmaz herhalde canim derin mi yanik
(3,076 puan) tarafından
Aynen canım derim yandı baya kızardı şuan
(795 puan) tarafından
Bir sey olmaz canim krem sur gecer insallah. Ama bebegine zarar vermez bence
(3,076 puan) tarafından
Zararı olmazmış canım doktorumda dedi :)
0 oy
tarafından
Kız ödüm koptu dedim belki bebeğe dökülmüş birşey olmamıştı kaç kat deri var biliyormusun 
(3,076 puan) tarafından
Döküldükten sonra bebek çok kıpırdadı canım oyuzden korktum. Doktorumda dedi endişelenme bir zararı olmaz diye
tarafından
Sen bi anda hareket edip karnına erleşmisin ondan canım
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım benim inşallah zararı yok korkma lukuzum 
(3,076 puan) tarafından
Sağol canım benim doktorumu aradım oda dedi zararı olmaz diye .içim rahatladı valla
(4,756 puan) tarafından
Sevindim senin adına kuzum dikkat et kendine canım benim
(3,076 puan) tarafından
Çok sağol kuzum
(4,756 puan) tarafından
Sende sağol tatlım benim
0 oy
tarafından
huniden bebegin oldugu yere akmadi ya kiz :) sana gecmis olsun bebek yedi kat derinin sltinda suyun icinde 
(3,076 puan) tarafından
Korktum canım ya ne bileyim su kaynar olunca.evham yaptım
tarafından
bişey olmaz canım
0 oy
tarafından
Bebek senin göbeğinin kat kat altında cnm bisey olmamıştır merak etme:) geçmiş olsun
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Yok canm bebegine bsy olmaz o kaç kat içerde Allah korur korkma

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
23 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 174 göst.
1 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 232 göst.
0 oy
0 cevap 87 göst.

Kategoriler

1,466,277 soru

24,028,662 cevap

328,573 kullanıcı

...