0 oy
366 göst.
Diğer kategorisinde (3,757 puan) tarafından

image

bayadir bir renk aliordm boyuordm ama skldm ondan snra bir renk beğendim ama bunla da arada kaldım aman dedm ne çıkarsa artık :D zaten birdaha boyarm sonra ddm

Bakalım nasıl olacak böyle olmayack o kesin amma güzel olur ins :))

3 Cevaplar

0 oy
(1,456 puan) tarafından

Iyi kız saçların yanmıyor:)ben hiç saçımı boyamadım sari uzun ve duz saclarim var istedim bi sıra kuaför arkadaşım sakin boyama bu saçının rengini arayan çok mahf etme güzel saçları dedi O yüzden dokunmadım çok seviyorum saçlarımi bacaklarima geliyor hatta annem der çocukla iyi başa çıkıyor sun kestir diye de ben yok diyorum:)

(3,757 puan) tarafından
Yok cnm benim saçım ince tellidir uzunken pek iyi durmuordu amma şuan kısa ve güzel :)),

Ama bakımı yapıyorum ben hep cnm:)
(1,456 puan) tarafından
Ben hiç bir sey yapmam elidorla yıkarım her gece tararım o kadar :)
(3,757 puan) tarafından
Pantenin çok güzel bir yağı var onu sürüyorum banyo yaptıkça hemende kurmasni sağlıyor iyi oluyor

Bide arada birşey aldımdi onu sürüyorum okdr:)
(1,456 puan) tarafından
Saç yapısı işte ben hiç saçımın yağlandiģini bilmem :)
(3,757 puan) tarafından
Negzl cnm sansln :)❤️

Benim saçım da yaglanmaz kolay kolay
Ve nekdr yikamazsam yikamayaym hep köpürür :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dene bakalım canim bize de de:) 
(3,757 puan) tarafından
Resmini atrdm amma yine linç ederler beni sen kaplisn diye gotunu acanlari gormezler
tarafından
Burası oyle canım lınc ekıbı:)
(3,757 puan) tarafından
Yine tinlamam da benim saçımı göreck kdr değerli bile dgller gözümde o linç ekibi oyzdn atmiorm cnm ama son durumu derim:)
tarafından
Bosver canım i. T ürür kervan yürür :)
0 oy
tarafından
Şuan saçın ne renk cnm bende geçen boyadım rengi toprak rengi oldu birtane daha alicam şok hoşuma gitti
(3,757 puan) tarafından
Valla uçları kahve tonları cnm dipleri daha farklı ben umursamdm yaa kaç keredir boyuordm da öle olesine :)
tarafından
Umarım güzel olur cnm değişiklik iyi gelir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 184 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,037 soru

24,080,880 cevap

331,200 kullanıcı

...