0 oy
641 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (400 puan) tarafından
Kızlar haziranda kesin taşınıyorum eşimin tayini doğuya çıkcak doğu görevine gitcez sizce erkenmi simdiden ufak ufak toplanmak eşyam çok ivir zıvır var baya iki yıldır şereflikoçhisar dayım hiç taşınmadım tayin ciler fikir verebilirmi 

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
2021 e bi sağ sağlık gireydik 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Daha hazirana var erkenden başlama 
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Cook cok erken daha hadi 1 ay sursun toplaman 1 ay yine yeter sana
0 oy
(552 puan) tarafından
Valla bizimkide Haziran'da ve doğuya benim de çok dağınık kuzu Mart mayis gibi ufaktan toplanicam ins aynı yere gideriz
tarafından
Biz doğudan batıya gidicez Allah'ın izniyle cnm tayin için izine çıkarıyorlar mi :/
(552 puan) tarafından
Valla eşim şuan doğum izninde canım tayinden sonra veriyorlar izini oda evi yerleştirmek için filan iste
0 oy
tarafından
Daha çok erken değil mi cnm bi seyler lazim olsa dök tekrar topla daha zor olur son bir iki ay kala dusünuyorum ben bizim bati cikacak ama cok esyam yok 
0 oy
tarafından
Cok erken canm daha 1 2 ay kalasına kdr karton vs poset gazete gibi şeyleri alırsın yavas yavas toparlarsn
0 oy
(16,117 puan) tarafından

Bizin de batıya tayinimiz var Eylül ayın da 

Nasıl olacak bilmiyorum ev nasıl tutulacak orada vs:ermm:

tarafından
Bende bunları düşündükçe işin içinden çıkamıyorm
0 oy
(917 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım bizde 3 yıldır izmirdeyiz eşim bugün bastı butona. Bizimde doğu tayini ama erken toplanmak için henüz son 1 ay kala kullanmadıklarini son hftada da kullanılan esylari toplasak daha iyi bnce:) şimdiden telaşa gerek yok 
0 oy
tarafından
Benim eşim doğuda görev yapıyor eve gelemiyor diye evi taşımaya karar verdik telefonda İzine çıktığını söyledi taşıncaz diye telefonu kapatıp jet hızıyla çocuk odasını yatak odamı banyomu topladım mutfaği birlikte topladık 3 günde taşındık cnm :))) Eşimde şok oldu dünden razıymissn diye :)))Bizde 1 hafta Kala toplanirim Allah'ın izniyle

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 92 göst.
12 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde 180497 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 367 göst.
6 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Adana01 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 680 göst.
0 oy
9 cevap 582 göst.
22 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Erenin annesi (64 puan) tarafından soruldu