0 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (200 puan) tarafından

Uykum kacmisken bunuda sorayim bari kizlar makinem hic guzl yikamiyo ama sadece bardaklarimi uc cesit ilac kullandim hic fayda etmedi tuz parlaticisi tam en yüksek derecede yikiyorum gene ayni gene ayni

imagebu en iyi halli valla ne yaparsam yakinir duzelir ya

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide öyleydi ben altta filtre varya onu çıkarıp yıkadım hep yağ olmuştu zaten sonra güzel yıkadı denenbir istersen
(200 puan) tarafından
Kuzum filitreyi gectim fıskiyesine kadar cikarip temizledim heo ayni vlla
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından

Altinda dönen pervaneleri çıkarıp yikayabilirsin muhtemelen icleri dolmuştur 

Artikli tabak tencere koyunca tikanmalar oluyor boş calistir karbonat sirke döküp 
(200 puan) tarafından
Onalarida temizledim kuzum sirkeyle tek attim ama karbonati denememistim onuda deniyim bari ya
(7,617 puan) tarafından
Su tazyikli gelmiyorsa da sıkıntı oluyor iste
Uzun programda boş calistir
(200 puan) tarafından
Tamam canim cok sağol
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Ben kapağa Domestos döküyorum birde ilave durulama yaptırıyorum ancak kendine geldi bardaklar hemen sonuç almıyorsun ama söyliyim 
(200 puan) tarafından
Kzum guzel yikadinda nezamn ilcagi onmeli degil bi makine bardak atiyorum temiz uc tane bardak kullana biliriyorum icinden hepsi fotograftaki gibi hatta daha da kotu
(1,791 puan) tarafından
Aynen canım benimde öyleydi bulaşık Makinesi için servis gelmişti ona sordum bana dediği aynen şu

""bu bölge için tuz gerekli değil ama parlatıcı mutlaka kullan hatta iyi bir marka olsun deterjan farketmez hepsi aynı kesinlikle sudan geçirmeden makineye at süper diye bir program var 70 derecede bu programda yıka ilave durulama yaptır""" çamaşır suyunu sonra bir başkası dedi yaptım ve birkaç yıkamadan sonra sonuç aldım canım ben
0 oy
tarafından
Canım önce filtreni tertemiz yıka daha sonra tuz bolumune tuzunu parlatıcı bölümüne parlatıcısini daha sonra bulaşık makinesi temizliyicisi alıp boş yüksek derecede çalıştıracaksin sonra tertemiz bulaşıkların olacak ☺️ he tabletten de sıkıntı olabilir kuzum 
(200 puan) tarafından
Kuzum sivisinida kullandim katisinida hep ayni bide dedigini yapiyim normalde onuda yaptım ama ustune ilaveten parlatici tuz koymamistim
tarafından
Yap birebir canım bende aynı sorunu yaşadım bunları yaptım tertemiz oldu makinam ve bulaşıklarım
0 oy
tarafından
Garip ama yüksek dercede benimki de kötü yıkıyor dusukte tertemiz çıkıyor 
0 oy
(493 puan) tarafından
Makinen eski mi yeni mi canım 
(200 puan) tarafından
Yrni kuzum daha bir yil olmadi alalı seg markali
(493 puan) tarafından
Bende servisi çağırdım eski makinelerin kapsülü normal kapsül sert eski makineler kaynar devri olduğu için anca eritiyor dedi yeni makinelere finishin sıvı jeli alman gerekiyor dedi benim makinede aynı seninki gibiydi
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Ben ara sıra Domestos döküyorum bardakalri patlatıyor 
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Benimde aynı böyle makinemin markası beko nefret geldi artık makinenin üst bölümündekileri elimde yıkamaktan. Ben ne yaptıysam çözüm bulamadım. Filtreleri de temizledim bulaşık makinesi temizleyicilermi kullanmadım neler yaptım yok olmuyor hala böyle kesin çözüm bulan varsa bekliyim bende şurda

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 184 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 216 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 390 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,643 göst.
29 Şubat 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Ayşe sinan (887 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,557 soru

24,126,446 cevap

333,771 kullanıcı

...