Kizlar nedense cocuklara tahamulum kalmadi soyleki en ufak ses cikarsinlar kafayi yiyorum bagirip duruyorum ne bilim dokmelerine kirmalarina alistim ama gurultu yaptıkları an resmen icine şeytan giriyo sürekli bagiriyorum ogkum 2.5 yasinda kizin 1 vurmaya kadar gidiyorum ama yapmiyorum ya anlamadim nedwn boylryim daha oncesinde hic yasamazdim böyle seyler onlara sinirlenip esimden cikariyorum hincimi artik kayinvalidem 2 3 saatlie kendi evine goturuyo çocukları brn remsen dua ediyorum kafa dinlicem ses olmicak diye . Esim gecen pisikiyatriyr falan git olmazsa normal degil bu en ufak seye sinirleniyosun falan demeye başladı acaba haklimi gitmelimiyim yada yasidigim sey dönemlik biseymi esimle filim izliyim diyorum arkadman gelip benimle uğraşıyolar yada bagirip ses yapiyolar brnde onlara bagriyorum yeter susun soylr böyle diyr sonra odan cikip bi sakinliyorum sakinlesene kadar resmen kan kusuyurum sonra cocuklara kizdim bagirdim diyr içim icimi yiyo
Bence de bir uzmana görün anlat canm çünkü öfke kontrolün yok şuan da engellemezsen daha da kırıcı olabilirsin. Şuan o çocuklar içinde çok kötü bir durum biliyorsun demi! Büyüdükleri zaman onlarda bir travma olabilirsin. Kötü anne izlenimi yaratıyorsun çünkü canım benim erteleme destek al
Öfke öfkeyi doğuruyor takıntı takıntıyı.. Ve çocuklar etkileniyor bu duygulardan onlarda da aksi hareketler hırçın davranışlar sürekli mısmızlanmalar başlıyor çünkü onlar da mutlu huzurlu değil. Bir görsel var elimde işine yarar belki dene bence buradaki talimatları
Şu virüs bitsede normal hayatımıza dönsek bende sinirleniyorum sakinleştirici müzik dinlemek iyi geliyor
1,486,708 soru
24,305,083 cevap
344,343 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın