0 oy
399 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,129 puan) tarafından
Daha Önce de bu görümceyle sorun yaşamıştım hatta burda paylaşmıştım.her gelişinde eve fitne fesat sokuyo.birlik oturuyorum ben Gorumcem geldi yine 3 çocuğuyla 4 gündür bizde hergun çıkıp gezip gezip geliyorlar benimde 11 aylık bebeğim var hastalık var diye çıkmıyorum bile.neyse bebegimi öğle uykusuna yatırmak için yukarı odama ciktim ev bubleks baktım annesine diyo bir insanda din iman olcak olmassa ne yapacan bunu benim için soyluyo aşağı katı temizlemeden yukarı ciktim diye.3 çocuğuyla yatıp kalkıp kirletiyo.duydum ama duymamazliktan geldim.icim içimide yemiyor değil.her seferinde sorun cikiyo diye lanet olsun dedim duymamazliktan geldim.sizce esime anlatiyim mi duyduğumu yada gorumcemin Kaynanamin yüzüne vurayım mi akıl verin 

11 Cevaplar

+1 oy
(1,234 puan) tarafından
Sen sustukça daha kutusu olur eşin destekçi se susma 
-Reklam-
0 oy
(793 puan) tarafından
Vur kesinlikle vur sustukça tepene çıkıyorlar 
0 oy
(14,212 puan) tarafından
Ben olsam direk laf sokardım 
0 oy
(11,499 puan) tarafından

Susarsan daha çok konuşurlar 

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım insanlar konuşabilir hayal kurabilir bunlarda özgüler sende engel olamazsın ama karşına gelip konustuklarinda hayallerini gerceklestirdiginde senin tepkin çok önemli 

Cahil ve eğitimli insanı birbirinden ayıran verdikleri tepkilerdir
0 oy
tarafından
Eşine anlat ama lafını da soyledıkten sonra tabi 
0 oy
tarafından

Her sorunu eşine yansıtmamalısın.. görümcen ve kaynananla konuş bu durumu yüzüme söyleyin arkamdan konuşmanız ne kadar ayıp gerçekten kırılıyorum de.. Şimdi susarsan hep tepene çıkarlar. 

0 oy
(6,190 puan) tarafından
Neden duymamazlıktan geliyorsun onu anlamadım.Onu duyunca gir içeri kimde din iman yokmuş merak ettim de
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Kim için dedin kız diye bozsaydin canım.. carparim ağzına ben olsam 
0 oy
tarafından
Aynı evde yaşamak zor ya Allah kurtarsın hele bide anlasamıyosan daha zor

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 306 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 560 göst.