0 oy
996 göst.
Diğer kategorisinde (3,033 puan) tarafından

Günaydın kizlar ay bu cocuk niye emzik tutmaz ya 7 tane emzik aldım koleksiyon yaptım artık alıştıramadım sadece nuk marka kaucuk olanı bi tutuyor biraz bazen emmiyor ağzında tutuyor sadece sonra sakız gibi çiğneyip atıyor bazen onunla uyuyor ama  44 gündür yok bir türlü tam olarak alışmadı çok hoşuma gidiyor emzik emen bebekler :D var mi tavsiyeniz böyle yaptım tuttu diyen başka emzik alırsam eşim eve koymayacak ikimizide :Dddd

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayyy emzige alıştır valla ikinci bebe almadı benim bitiriyorrr beni keşke alsaydı
(3,033 puan) tarafından
Olduğumuz şehirde ailelerimiz kimse yok bi yemek koycam çocukla biseyler yapmaya calisiyorum biri olsa kardeşim ablam gel 1 saat bak ben işimi yapayım di cem ama yok mecbur alıştırmaya çalışıyorum ama yıldım artık :Dd
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben şoktan almıştım nuk marka şımdı onu tutuyor benim de denemediğim kalmadı ama e bebekte 25 tl şokta 15 tl aynı emzik 
(3,033 puan) tarafından
Aa bende e bebekten aldım tekli kaucuk 18 lira :D baby plus aldım wee baby var 3 tane avent denemedim eşim kızar diye alamiyom :Dd
tarafından
Yok kız  2 li benimki kaucuk değil di
0 oy
tarafından
Emzik rahatlık canim alısır pes etme :) 
tarafından
Canım ben dogum yaptım yengem orda daha agzına tıktı kızmıstım bana dedi ki sen bana dua edecen ve cidden oyle oldu cunku kolıktı kayra ama gel gelelim bıraktırırksn de ayrı bir eziyet :)
(3,033 puan) tarafından
Orası öylede umut dünyası işte belki tutar diye hala uğraşıyorum hergun deniyorum doğduğundan beri :D
tarafından
Dene canım yegenım 4 aylıkken tuttu :)
(3,033 puan) tarafından
O zamana kadar pes ederim :Ddd
tarafından
Etme canım sabret :)
0 oy
tarafından
Almayan çocuk işte çeşit çeşidi dahi almıyor ama tutacak çocuk ya bakkal emziğini hunharca emiyo  "D bebim iki kızımda yemin ver mis gibi ağızlarına sürmediler emziği bebi yalancı meme olarak kullanıyorlardı bakalım üçüncü nasıl olacak o bari tutsada azıcık rahat etsem bende
(3,033 puan) tarafından
Bende ondan istiyorum akşam çamaşır aşıyorum 1 makina çamaşırı yarım saatte astım yaptırdigim an ağlıyor güzel emzik al benim gibi birsuru para verme :D
tarafından
En kötüsünü alacam bu sefer "D hahahahahahha vallahi iyisini beğenmiyor bu çocuklar
(3,033 puan) tarafından
Ben bi tek avent almadım aklım onda bi umutla aliyorum sonuç hüsran:Ddd
tarafından
Ay çok pahalı o ben alamam ondan ")
(3,033 puan) tarafından
Şimdiki aldıklarının toplamıyla 2 tane avent alırdım:Dd
0 oy
tarafından
Artık alacağını zannetmem canım ya ben doğdu hemen alistirdim verdim tuttu wee baby markası yeni doğan şimdi biraz daha büyüğünü aldık o olmazsa gerçekten zor susturucu valla
(3,033 puan) tarafından
Ilk gün daha tıktım ağzına ama bilmem wee almazdim başka emzik alırdım ama tutan tutuyor işte mesela şuan ağzında uyuyor 1 saattir ama uyanınca tutmaz tokken tutmaz :D
tarafından
Tokken tutturma canım çok acil ağladığında ya da açken işin varken benim kızım alıştığı halde ben böyle çok vermiyorum sen de çok verme zaten çokta sağlıklı değil aslında damak bozukluğu yapıyor zayıflatıyor çocukları
(3,033 puan) tarafından
Deniyorum yokken açken uykusu varken tutsun da vermesi kalsın:Dd
0 oy
(7,118 puan) tarafından
 Boşver alışmasın zaten. 
(3,033 puan) tarafından
Öylede hicbir iş yapamıyorum tuvalete gidicem sanki canını yakıyorlar öyle ağlıyor
(7,118 puan) tarafından
Emzige bağımlı olursa uyurken bile ister. Agzindan her düştüğünde ağlamaya başlar canım.  Tabii sen bilirsin .
0 oy
tarafından
Valla ilk oglumda neler yaptim tutmadi. Simdi hamileyim dogursam agzina bantliyim diyorum :D ama tutmayan tutmuyir :)
(3,033 puan) tarafından
Ahah en sonunda bende öyle yapacam :Ddf
tarafından
:D oyle valla mecbur birakiyorlar :D
0 oy
(259 puan) tarafından
Valla canım ilk çocuğumda ne yaptıysam tutturmadım emzigi o öyle gitti doğduğunda eve gelseydi belki tutardı oğlum ama küvezde kalınca zor oldu bir daha tutturamadım ikinci doğdu doğar dogmaz ağzına emzik verdim alışsın diye çok şükür alıstı ama emzik rahatlık şimdi 3. Doğacak bunda da wee baby aldım Bimden çantama koydum dogunca ağzına vercem doktorlar görmeden halletmem lazım ki alışsın inşallah seninde alışır ucuna azıcık tatlı biseyler sürüp versen baktın tutuyor o sekılde bir daha verirken azar azar tatlı biseye dokundurmaya devam et zamanla da alışır zaten boş almaya 
(3,033 puan) tarafından
Denedim onuda pekmezin tadını beğenmedi yüzünü eksitiyor :Dd
(259 puan) tarafından
Pekmezden daha başka şeyler dene canım reçele batır mesela ucunu çok az olacak sekılde pekmezi benim çocuklar bile sevmez hatta ben bile sevmem ☺☺☺☺☺
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Philips avent denedin mi canım onu geri çeviren çocuk görmedim henüz :D 
(3,033 puan) tarafından
Valla burda okudum onuda tutmayan varmış bide tutmazsa onada boşuna para vermeyeyim dedim
(14,201 puan) tarafından
Ama ya tutarsa :D hepsi burada ya bak orda uygunlari da var
(3,033 puan) tarafından
Bakayım canim sağol:Dd
(3,033 puan) tarafından
Kanıma girdin :Dd
(14,201 puan) tarafından
Hayat kurtarıyoruz burda :Dd
0 oy
(49 puan) tarafından
Benim 14 aylik ne emzik ne biberon tutmuyir cok zor
(3,033 puan) tarafından
Biberon tutuyor çok nadir veriyorum ama emzik alıştırmak çok zor ya
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Bende kızım emzik tutsun çok istedim ama tutmadı aynen seninki gibi başta emdi sonra attı bende uğraşmadım daha fazla vermedim. Şuan 1 yaşını geçti iyiki vermemişim bir de ondan ayırması var sonra, hem emzik küçük bebeklerde güzel duruyor büyüyüp yürüyünce ağzında hala emzikle gezenler var hoş olmuyo bence ☺️
(3,033 puan) tarafından
Valla herturlu hoşuma gidiyor ama yok cins bu kız :Dd
0 oy
tarafından
Emzik =susturucu(•‿•)cok iyi bncee
(3,033 puan) tarafından
Kesinlikle ama tutmuyor cadı:D
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Hiç tutmadı valla şuan 8 buçuk aylık 
(3,033 puan) tarafından
Galiba bizimde öyle olacak uğraşıyorum ama yok
(1,345 puan) tarafından
Şuan bile veriyorum bilmiyor geveliyor ağzında
(3,033 puan) tarafından
Hahah umut dünyası hala kız verme.artik 1 yaşı da bırakın diyorlar zaten :Dd
(1,345 puan) tarafından
Zaten emmiyor ki kız değişiklik olsun sussun diye bir umut veriyorum eline :D
0 oy
(626 puan) tarafından

image

Bizimki bundan canım, uyurken emmeye alistirdim ben. Emdiği zaman uykusu geldiğini anliyorum, uykusu yoksa istemiyor :) gerçekten çok rahatlık. Kendisi uyuyor bebeğim emziği alınca. Bu yoksa bunu dene bi de :)

Philips awent de var onu istemiyor mesela buna alıştı heralde

(3,033 puan) tarafından
Bu ne marka
(626 puan) tarafından
Yazmamisim canim mamajoo
0 oy
tarafından
Benimkı 1 yaşına geldi ne denediysem olmadı. AveNT shotie avent air wee damaklı nuk kauçuk en son 60tl verdim bibs aldım hepsini önüne koysam bibs ı ağzına alıyor dediğin gibi sakız gibi cigniyor :) belki belli olmaz ya tutar diye fatoş emzik var ucu balon gibi ondan aldım onu da tutmadı. Benim bunu yapma sebebim parmagini emmesi
(3,033 puan) tarafından
Parmak emme daha zor biraktiriliyor yoğun bi toplum baskısı oluyor çocuklarda bi arkadaşımın oğlu var liseye gidiyor uzuldugunde canı sıkıldığında hala emiyormuş kendini parmağınla sakinleştiriyor sanırım dikkatini dağıt parmağını emdiği zaman
tarafından
Suan sadece uykusu geldiğinde emiyor önceden sürekli ağzındaydı bunalmıştım milletten elini ağzından cekiyorlardi sürekli sinirleniyordum.
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Şekere batır, bala batır, reçele batır ver ağzına alışır.......... Desem de inanma :D 

alıışmayan alışmıyo valla ben aylarca uğraştım ama yok :D 
(3,033 puan) tarafından
Dedim okuyunca ne diyor bu :Edd umut dünyası işte
(25,181 puan) tarafından
Hahaha açıklama yapmasaydım linç yerdim milletten :D
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Aventin emzigini denedin mi
(3,033 puan) tarafından
Yok 7 emzikten sonra eşime emzik alalım diyemiyorum :Dd
(4,848 puan) tarafından
Benim oglum ilk onu verdik hemen tuttu :)
0 oy
tarafından
4.5 aylık ama alıştıramadım malesef 
(3,033 puan) tarafından
Yaa of vallah ne zor
0 oy
tarafından
Benimkide tutmadi savaş  aciyoruz valla☺️
(3,033 puan) tarafından
Biktim emzik kaynatmayan yikamaktan
tarafından
Benimki emmiyo vermiyorum ellerini yiyo ☺️ 4 aylik oldu zaten
0 oy
(35 puan) tarafından
bende alıstırmaya calısıyordum bizim miniği sonra kullandıgım bir uygulama var mamikas orda bir tavsiye üzerine uykuya dalmadan önce vermeye başladım emzigi. Bebeklerde uykuya dalarken emme içgüdüleri otomatik olarak devreye giriyomuş bu yüzden bu yöntemi denedim bende. Ve gerçektende önceden agzına emzik almayan cocuk artık alıştı iyice tam anlamıyla alısmamısta olsa cok daha iyi önceye göre.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
13 cevap 255 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 135 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Oylesinebiriiste (1,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,487 soru

24,111,878 cevap

333,001 kullanıcı

...