0 oy
720 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Esim 9 yıldır özel bir şirkette çalışıyordu. Biz evleneli de 6 yil oldu. Maaş olarak en dipten başladık ve 9. Senenin sonunda müdürlük teklifi geldi. Maaşı şimdikinin 2 kati olacaktı. Esim o sıralar benden habersiz işkur a başvuru yapmış ve bir devlet hastanesine sekreter olarak kadrolu ataması yapıldı. Esim direk kabul etti çünkü özelde cok yorulmuş ve işin stresinden bikmisti. Ayrica kendi sirketini açmak istiyordu.Simdi ise haftada 2 veya 3 kez hastaneye gidiyor. Sıkıntı su ki hep gece calisiyor. Saat 16.00 da giriş yapıyor ertesi gün sabah 8.00 de işten cikiyor. Bos saatlerinde ve günlerinde de yeni actigi şirkete gidiyor. Bende bu gece nobetinden nefret ediyorum. Zaten evhamli bir tipim. Ya deprem olursa ya cocuklara bir sey olursa diye uyuyamıyorum bile.kac kere anlattım ama anlamak istemiyor. Herkes başına devlet kuşu kondu diye arayıp tebrik ediyor bir sen beğenmiyorsun diyor. Tabi o herkesler gelip de bakmıyor çocuğa bütün gün. Hatta saat 3 buçuk olmuş hala miniğim uyanık. Tükendiğimi hissediyorum gerçekten.. Gece esi çalışan var mi benim gibi. Nasil uyuyorsunuz nasil sabrediyorsunuz 

23 Cevaplar

+1 oy
(12,971 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun valla zor 

Uzaktan davulun sesi hoş gelir 2 gün yanlız kalsınlar bakalım herşey para pul değil malesef 
(24 puan) tarafından
Allah razı olsun. Aynen öyle benim onun benim yanımda olmasına daha çok ihtiyacım var :(
-Reklam-
0 oy
(507 puan) tarafından
Benim eşimde nöbete kalıyor bebeğime lendim kalıyorum hem de benim eşim sabah gittiğinde ertesi gün akşam 8 de ancak geliyor 
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Gece calismiyo ama karin yagmurun altinda calisiyoo :( cok uzuluyorum sonun hasta olucak diyee Allaha dua ediyorum yagmur falan dursun hava guzel olsun
(8,294 puan) tarafından
Allah yardımcısi olsun işi ne ki ?
0 oy
tarafından
Zor tabi 3 gun eve gelmediğini biliyom bende kocamın yanlız kalmak hmherseyden zor hele bide çocuk varsa
0 oy
(7,483 puan) tarafından

Valla benim esim gece evde ama çocuğa bakma konusunda hic yardımcı olmadığı icin varlığı yoklugu o konuda cok  farketmiyor  canim. :ermm:

0 oy
tarafından
Benim de öyle vardiyalı ve ayda 15 gün gece çalışıyo bebeğim 40 günlük olduğundan itibaren hep yanlız kaldığım oldu çok çok zor ama alışıyo insan 
0 oy
(1,519 puan) tarafından
Canm bnmki bir hafta gece bir hafta gündüz alıştım bir buçuk yıllık evliyiz 44 günlük oğlum var ekmek parası diye bişey demiyorum mecbur 
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Zamanla alisirsin canım. Benim eşim askeri personel şırnak 'ın dağında hamile halimle ben de çoğu geceler yalnızım. Ilk zamanlar çok korkardım evde ayak sesleri duyuyordum :)) tuvalet masasını yatak odasının kapısına dayayıp uyuyordum ama geçti alıştım.yapacak birşey yok artık kadrolu girmiş
0 oy
(54,054 puan) tarafından
ilk dogum yaptığımda esim gecede gidiyodu bir hafta ilk gece zorlanmistim bebek kalkarsa duyamam diye ikinci gece hic sorun yaşamadım uyuduğu anda vurdum kafayi uyudum korkutma kendini. yorgunluk olarak haklisin ama
0 oy
tarafından
Evlendiğim 3.gün esim gece vardiyasına gitti 12 saat calisiyodu sadece 3 saat filan birbirimizi göre biliyoduk şimdi 8 saatte döndü evde çook tek kaldım hamileyken filan bile ama korkmadm hayat şartları buna mecbur kılıyor benim babam gemide çalışıyor du ayda 1 eve gelirdi biz alışığız yani küçüklük den beri
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Walla zor  canım Allah  yardim  etsin benim  eşim  askeri  personel  hergun  kalmıyor  ama arasira kalıyor  24 saat olmuyor  seni  çok iyi anlıyorum hiç  izni  olmuyor mu peki 
0 oy
tarafından
Benim eşim askeri personel görev e gidiyor devamlı hiç evde durmuyor mesela şimdi Azerbaycan da biraz dirayetli ol 3 çocuğum var biri daha 70 günlük ve doğuma 2 çocuğumla gittim biraz dışını sık Allahım yardım eder tevekkül et dua et evham iyi degilki
0 oy
tarafından
Aksam 5 buçukta evden çıkar sabah 8 9 bazen 10 da gelir ve bu 2 hafta boyunca kesintisiz sürer kapımı kitlerim okurum dua mi yatarım bu işsizlikte böyle yapmanız çok saçma o adam eve ekmek getirmesin de ozman görürüm ben sizi 
0 oy
tarafından
Canım hersey ıstedıgın gıbı olmaz dusuncen yanlıs benım esim askeri personel 17 ay ayrı kaldım sen gece diyorsun 32 saat nobet te kaldı pes pese hemde ne yazıkkı biraz soguk kanlı olmasın keyfi bırsey degıl iş bu kendini yıpratırsın
0 oy
tarafından
Canim benim esim de gece çalışıyo yalniz kaliyoruz evde varsiyasi degisio bazen ama genelde gece işte yani 24 çalışıyo 1 gun evde 1 gun iste kalio gece yalnızız korkmuyirum neden korkayım ki ben duami okuyorum uyuyorum olacak bisey varsa esim evdeyken de olur isteykende eşin daha iyo sartlar sunmak icin calisiyo çocuklariniz için muhtemelen destek olmalisin sende bence alisirsin zamanla
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Canim esim sağlıkçı ve son 48 saattir nöbette göremedim gelmedi hala gelip yarin tekrar 24 saatlik nobete gidecek daha 7 aylik cocugumuz var ben tek basima bakiyorum. Napalim ekmek parasi diyip idare ediyorum. 
0 oy
(4,724 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun eşim nöbete gidince bile zor geliyor bana birde gece çalışsa düşünemiyorum
0 oy
tarafından
Alismani tavsiye ederim bende basta zorlaniyodum smdi alistim◉‿◉
0 oy
(1,634 puan) tarafından
Benim eşim gece bekçisi emniyette. Her gece işe gider haftada 1 gün izinliydi.

Çok şükür 1 aydır 2 gece gidiyo 1 gece evde.

Özelde çalışmayan anlayamaz özelin stresini ve sömürücülüğünü.

Eşin açısından düşün o memnunsa sende uyum sağlamak zorundasın.

Ben 21 aydır doğru düzgün uyku nedir bilmem. Eşim sağolsun geceleri çalışır eve gelince 1 2 saat beni uyutur çocuğa bakıp.

Eşinle birbirinizi desteklemeniz gerek
0 oy
tarafından

Eşim bordoberelli  evleneli 3 yıl olacak 1 yıl yan yana kalmadık  oğlum 15 aylık babasını doğdu doğalı 5 ay gördü  en fazla bilmem anlatabildimmi:ermm:

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 248 göst.
20 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Burdanbiri12 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 379 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde NSYhO (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 318 göst.
16 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 387 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,714 soru

24,114,807 cevap