Esim 9 yıldır özel bir şirkette çalışıyordu. Biz evleneli de 6 yil oldu. Maaş olarak en dipten başladık ve 9. Senenin sonunda müdürlük teklifi geldi. Maaşı şimdikinin 2 kati olacaktı. Esim o sıralar benden habersiz işkur a başvuru yapmış ve bir devlet hastanesine sekreter olarak kadrolu ataması yapıldı. Esim direk kabul etti çünkü özelde cok yorulmuş ve işin stresinden bikmisti. Ayrica kendi sirketini açmak istiyordu.Simdi ise haftada 2 veya 3 kez hastaneye gidiyor. Sıkıntı su ki hep gece calisiyor. Saat 16.00 da giriş yapıyor ertesi gün sabah 8.00 de işten cikiyor. Bos saatlerinde ve günlerinde de yeni actigi şirkete gidiyor. Bende bu gece nobetinden nefret ediyorum. Zaten evhamli bir tipim. Ya deprem olursa ya cocuklara bir sey olursa diye uyuyamıyorum bile.kac kere anlattım ama anlamak istemiyor. Herkes başına devlet kuşu kondu diye arayıp tebrik ediyor bir sen beğenmiyorsun diyor. Tabi o herkesler gelip de bakmıyor çocuğa bütün gün. Hatta saat 3 buçuk olmuş hala miniğim uyanık. Tükendiğimi hissediyorum gerçekten.. Gece esi çalışan var mi benim gibi. Nasil uyuyorsunuz nasil sabrediyorsunuz